И в Мюнхен светнаха гей светофари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Re: И в Мюнхен светнаха гей светофари

Мнениеот Tzar_Kiro » 09 юли 2015 19:35

язе написа:
Tzar_Kiro написа:Само уйове(на мъжките)и клитори(на женските) са им в главите,ами хайде!

Братле, бех тираджия няколко месеца посока Испания и обратно. Начи по стоянките беше пълно с педеруги и даваха по 50 евро за свирка. Да ти направят свирка имам предвид... Това ако не е болна, изпаднала паплач... не знам кое е!

А сега вече ще висят и по кръстовищата със светофари!!Ееееххх,мъко,мъко!

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 09 юли 2015 19:41

damyanov1963 написа:Колега, ти използваш всяка тема да я политизираш. Истината е, че гейове има в цял свят, като не малко и в Русия. А за побратимяването, не знам на колко години си, но аз помня как в "По света и у нас" редовно даваха как Бай Тошо ни побратимяваше с всяка африканска страна в която отиваше, без дори да бяхме чували за нея. А за моралните и религиозни ценности от онова време не ми се говори, щото няма смисъл.

Не виждам нищо лошо в това,Колегата Живков да ни побратимява с всяка африканска държава!Дори ме навяват приятни спомени от посещенията ми там!Още пазя леопардовата кожа от братски Мозамбик!Еееххх,спомени,спомени!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 юли 2015 19:42

Tzar_Kiro написа:
damyanov1963 написа:Колега, ти използваш всяка тема да я политизираш. Истината е, че гейове има в цял свят, като не малко и в Русия. А за побратимяването, не знам на колко години си, но аз помня как в "По света и у нас" редовно даваха как Бай Тошо ни побратимяваше с всяка африканска страна в която отиваше, без дори да бяхме чували за нея. А за моралните и религиозни ценности от онова време не ми се говори, щото няма смисъл.

Не виждам нищо лошо в това,Колегата Живков да ни побратимява с всяка африканска държава!Дори ме навяват приятни спомени от посещенията ми там!Още пазя леопардовата кожа от братски Мозамбик!Еееххх,спомени,спомени!

Е, ако ти си убил и одрал леопарда, наистина са незабравими спомени :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 юли 2015 19:44

Аз кат ви казвам, че тия пидараси само с бомби и камъни ще се оправят, вие ми се правите на толерантни. Удри с тупаници в главата, да ходи барбекю цял месец и да видим дали ще излезе пак на улицата да си върти косматия гАз. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 юли 2015 19:51

sin4ec написа:Аз кат ви казвам, че тия пидараси само с бомби и камъни ще се оправят, вие ми се правите на толерантни. Удри с тупаници в главата, да ходи барбекю цял месец и да видим дали ще излезе пак на улицата да си върти косматия гАз. :)

На всеки пеdeрас - Антипеdерасин. На всяка лесбийка - кОр. Това предписвам...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 09 юли 2015 20:09

Тея гнусни извратеняци изобщо не трябва да се появяват на публични места!
Както е тръгнало това упорито се налага като тенденция вече и в Европа и ако не се спре скоро ще гледаме самодоволно разхождащи се пулоголи педераси по улиците и най-лошото. че се ползват с пълна защита, защото видиш ли било дискриминация!!!
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 09 юли 2015 22:03

Както е тръгнало скоро и за педофилията ще почне да се говори, как педофилите били нормални и обичали децата и се накърнявали техните права.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 юли 2015 23:23

tirion написа:Както е тръгнало скоро и за педофилията ще почне да се говори, как педофилите били нормални и обичали децата и се накърнявали техните права.

Ахъм. Тия направо в Панчеревското езеро ще ги хвърляме, когато изплуват издути-да ги сбират водолазите. Такъв го блъскам във водата и окото ми няма да мигне. Нито ще изпитам угризения, нито нищо. Господ да съди после!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 09 юли 2015 23:40

Темата не я политизирам аз!
Толерирането на хомосексуалната пропаганда е част от плана за налагане на НОВ СВЕТОВЕН РЕД! Спортът напоследък и той е политизиран, шоу предаванията и т.н.! В живота политиката вече е намесена навсякъде !
Проблемът не са гейовете, а гей-пропагандата и рекламата на хомосексуализма чрез гей паради , гей светофари и т.н.! Това е извращение!
Тези извращения се налагат от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, който се налага от Вашингтон , Тел Авив и Брюксел! Именно затова аз съм противник на тази система , която се оказа много по-извратена и от комунизма!
Следващия етап на налагане на Новия ред е легализиране на педофилията!
Тези извращения не съответстват на нашата религия!
Затова съм за напускане на ЕС и НАТО!
Колкото до Тодор Живков-и аз не одобрявах това Бай Тошо да ни побратимява с Африкански държави, но въпреки това по онова време българите имахме редица социални придобивки, за които днес само можем да си мечтаем! Тодор Живков си беше политик от класа в сравнение с днешните пишман политици!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 юли 2015 11:34

sin4ec написа:
tirion написа:Както е тръгнало скоро и за педофилията ще почне да се говори, как педофилите били нормални и обичали децата и се накърнявали техните права.

Ахъм. Тия направо в Панчеревското езеро ще ги хвърляме, когато изплуват издути-да ги сбират водолазите. Такъв го блъскам във водата и окото ми няма да мигне. Нито ще изпитам угризения, нито нищо. Господ да съди после!

Панчаревското езеро е пълно с коли - няма да потънат :lol: :lol: Иначе по темата - тия още малко задължително ще го направят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”