damyanov1963 написа:Колега, ти използваш всяка тема да я политизираш. Истината е, че гейове има в цял свят, като не малко и в Русия. А за побратимяването, не знам на колко години си, но аз помня как в "По света и у нас" редовно даваха как Бай Тошо ни побратимяваше с всяка африканска страна в която отиваше, без дори да бяхме чували за нея. А за моралните и религиозни ценности от онова време не ми се говори, щото няма смисъл.
Темата не я политизирам аз!
Толерирането на хомосексуалната пропаганда е част от плана за налагане на НОВ СВЕТОВЕН РЕД! Спортът напоследък и той е политизиран, шоу предаванията и т.н.! В живота политиката вече е намесена навсякъде !
Проблемът не са гейовете, а гей-пропагандата и рекламата на хомосексуализма чрез гей паради , гей светофари и т.н.! Това е извращение!
Тези извращения се налагат от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, който се налага от Вашингтон , Тел Авив и Брюксел! Именно затова аз съм противник на тази система , която се оказа много по-извратена и от комунизма!
Следващия етап на налагане на Новия ред е легализиране на педофилията!
Тези извращения не съответстват на нашата религия!
Затова съм за напускане на ЕС и НАТО!
Колкото до Тодор Живков-и аз не одобрявах това Бай Тошо да ни побратимява с Африкански държави, но въпреки това по онова време българите имахме редица социални придобивки, за които днес само можем да си мечтаем! Тодор Живков си беше политик от класа в сравнение с днешните пишман политици!