Какво да правим тези които не сме от народа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Какво да правим тези които не сме от народа

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 25 ное 2011 19:05

PFC Litex написа:В този ред на мисли, нашият собственик не е прокуден нито е следствен, но Чорни ба Левски Елин Пелин ли беше собственик, а той е почетен гражданин на РБ.

Прокуждат се пионките. Мафията остава и точно в България никога няма да е "следствена"
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 25 ное 2011 19:05

С подобни ходове Борисов създава огромно разединение между хората. Не може премиер на една държава да прави подобни публични изявления. Ако това се случи в нормална държава скандала ще е колосален. Ако го прави като фен - отива тихо и без шум да върши работата. Но това да се изтъпаниш пред цялата общественост и да заявиш, че намираш голям спонсор на един от двата полюса в българския футбол - такова нещо не може да не създаде напрежение.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 ное 2011 19:05

Captain Stottlemeyer написа:Аз не знам, защо такива като Литекс се правят на ударени с мокър парцал по главата. :o Гришата Ганчев откъде взе тези милиони бе, аланкоолу?! Да не би да ги спести от закуски и затова да не порасна?! :lol:

Аз не зная от къде ги е взел, но виждам, че си запознат, ще се радвам да ни споделиш на всички за да не тънем в невидение.
Последна промяна от PFC Litex на 25 ное 2011 19:08, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 ное 2011 19:08

Доказано факт :!: Колко титли и мачове са взели по тази йерархия спрямо другите отбори, ви е бедна фантазията :roll:
Последна промяна от Teo на 25 ное 2011 19:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 25 ное 2011 19:08

Литекс, в същия ред на мисли никога не е късно да стане клиент на прокуратурата.Същото се отнася и за останалите.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 ное 2011 19:10

Бекъма написа:Литекс, в същия ред на мисли никога не е късно да стане клиент на прокуратурата.Същото се отнася и за останалите.

Щом някой е нарушил законите и бъде доказано същото, и това важи за абсолютно всички, ако ще да е баща ми, мястото му е в затвора.

Между другото гонг http://gong.bg/view_article.php?article_id=238685 защо не почват статията си с: Фенът на Левски ББ, а почват същата с Министър-председателят?

- Знаеш, че аз съм голям левскар и толкова ми е болно и обидно, когато малка част от публиката на Левски, заради това, че МВР си върши работата, се опитват да ме злепоставят и да ме обиждат. Но мога да кажа, че съм сигурен и то в много кратко време, Левски с президента си Батков, с Гонзо, с Баждеков, с всичките наши любимци, защото те и сега имат спонсор, ще имат и допълнително финансиране от много голяма външна банка.

То ест спрете да ме псувате и ще намеря пари за отборът ви, това не е ли нарича конфликт на интереси?
Последна промяна от PFC Litex на 25 ное 2011 19:14, променено общо 3 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 ное 2011 19:11

Бойко трябва да намери не един, а десет спонсора на Левски и да поддържа с държавни пари поне три отбора, които да скачат на конкурентите и да захранват Левски с точки, тогава днешният "червен" фен ще разбере, каква стойност имат комунистическите им титли! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 ное 2011 19:11

zlatan написа:абсурдна тема.Човека говори като фен а не като политик.

Gong.bg написа:Министър-председателят на България Бойко Борисов сподели в ексклузивно интервю за Спортно шоу Гонг, че до средата на месец декември най-вероятно Левски ще има нов спонсор, в лицето на много голяма външна банка.

Та кой викаш говори - политикът или фенът?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 25 ное 2011 19:12

Teo написа:Доказано факт :!: Колко титли и мачове са взели по тази йерархия спрямо другите отбори, ви е бедна фантазията :roll:

Е, не не не.... Точно фен на ЦСКА да го каже това е много жалко. Имайте поне малко срам като казвате такива неща.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 ное 2011 19:12

PFC Litex написа:......Аз не зная от къде ги е взел, но виждам, че си запознат, ще се радвам да ни споделиш на всички за да не тънем в невИдение.

Ти на всичко отгоре си бил и нахален, и арогантен.... :o Както и да е, има една приказка за Видовден. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “ЦСКА”