Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Коя от 5-те емблеми ще е новата на Лудогорец?Анкета
4 е най-малко грозна.
runnersa написа:http://***.eu/news233148.html
Те и Левски не бяха преди Тампере... В началото е болезнено после се свиква
ахахаха

g3_ev2 - има елени и зубри .. Елен нямаше да е лошо .. някви рога .. нещо такова ама вече като е решено не върви смяна. Зубрите са яки ама по за американски футбол стават.
g3_ev2 написа:Има някаква бъркотия в символиката на този отбор, която издава, меко казано, новобранство във върховете на нашия футбол. Хем са Лудогорец, от Лудогорие (български превод на оригиналното Дели Орман, Луда гора), хем пък са Орли (в Делиормана такава птица няма, диви гъски и патици, за което им напомниха и дивите патици, влезли на мача им със Зенит). Орелът не се връзва с името на отбора, това, че са им подарили някаква птица не се вижда повод за такава контратеза, особено като си помисли човек тези орли как треперят пред един човек, също със зоологическа фамилия.
Според мен на емблемата им трябва да има нещо типично за Лудогорието или Разград, а не някакъв непознат в района орел. Ако пък искат непременно Орел, да се прекръстят на някаква скалиста местност, където има орли. То е все едно ЦСКА да си сложи като емблема щастлив банкер - кредитор, за да им казват на всичките неполучени заплати Банкерите!
Прав си.По начало в Разград логото на общината си има животно>

razgneven написа:runnersa написа:http://***.eu/news233148.html
Те и Левски не бяха преди Тампере... В началото е болезнено после се свиква
ахахахахаресва ми чувството на самоирония ако си син, инак е малко злобничко.
g3_ev2 - има елени и зубри .. Елен нямаше да е лошо .. някви рога .. нещо такова ама вече като е решено не върви смяна. Зубрите са яки ама по за американски футбол стават.

Re: Всекидневна /Лудогорец/
Стабилна логика и сериозни аргументи за пегаса. Вярно, че и баскетболистите ги наричат "вълчетата" когато Коко Ангелов им беше треньор (сигурно така наричат младежите - мои приятели играеха там).
За рогата - да .. някаква такава емблема като тази която си постнал, но зелена
За рогата - да .. някаква такава емблема като тази която си постнал, но зелена
parazit написа:Lyubooo написа:4 определено не е подходяща!
1 е много груба и не подхожда на игровия стил на отбора!
2 има някакво неразбирателство между дизайна на орела и шрифта на надписите!
5 е прекалено семпла, но определено е добър кандидат!
3 е моят фаворит, защото има и стилизирано изображение на гора!
Мен Ми хареса една друго,но не попадна сред 5-те
Най-изпипана от всички предложения.
И едно LFC отдолу и ще е идеално!

Не разбирам връзката ви с орлите!Дори се казвате луда гора,защо не е нещо горско!От кога е това прозвище?

Тази бива да е в петицата

и

са най-хубавите варианти за емблема според мен - единият от естетическа гледна точка, а пък другият - от символична гледна точка.
Лудогорец е първият български отбор, печелил някога група в ЛЕ.
- streetbard
- Контакти:
Това за Пегасите звучи много добре. Защо, в такъв случай, като са ги питали феновете, те са искали орли?