Тема за Борислав Димитров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: За Боби Димитров: Борец против Христолов, или не?!

Мнениеот Fallen_Angel » 22 сеп 2009 20:59

PLOVDIV PEE 1912 написа:Важното е ,че опита.....

При това основните играчи във Фондацията ги удари много здраво кризата - те са основно строители.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 22 сеп 2009 21:02

Добре,тогава и аз казвам,че опитах да купя Ботев...Стига глупости гледайте кой какво реално е предприел-Бакала направи една пресконференция,пусна един факс ,отрязаха го и се покри.Пред него говедото Боби дето съди Селския е като самоубиец камикадзе пред колабороционист...
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

182000
Контакти:

Мнениеот 182000 » 22 сеп 2009 22:01

rump_shaker bobi kato ne e napravil nishto ti kakvo veliko delo izvarshi da butnem seliaka.mai samo s falen pishete po cial den po forumite i si puskate linkowe na smeshnoto si sait4e

182000
Контакти:

Мнениеот 182000 » 22 сеп 2009 22:04

yasen_ov4arov написа:

Добре,тогава и аз казвам,че опитах да купя Ботев...Стига глупости гледайте кой какво реално е предприел-Бакала направи една пресконференция,пусна един факс ,отрязаха го и се покри.Пред него говедото Боби дето съди Селския е като самоубиец камикадзе пред колабороционист...

yaska a ti kakvo napravi v bitkata sreshtu selskia.aman ot forumni revoliocioneri

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 22 сеп 2009 22:06

182000 написа:rump_shaker bobi kato ne e napravil nishto ti kakvo veliko delo izvarshi da butnem seliaka.mai samo s falen pishete po cial den po forumite i si puskate linkowe na smeshnoto si sait4e

3 неща:

1. В България се пише на кирилица. Там, откъде идваш - не знам как е. Но в български форум се съобразяваш.

2. Дали е "тъп" или "умрял" - от комплексирани, завиждащи анонимници мнения и оценки не приемам.

3. Ако имаш да кажеш нещо по темата - кажи го, иначе си вдигни "компетентното" мнение и си го сложи там, където слънцето не огрява.

Лека вечер.

fitmen
Контакти:

Мнениеот fitmen » 22 сеп 2009 22:07

Знаете ли на кои е този жълт саит NEWS4000.BG............на Николаи Бареков-изп директор е Христо Андреев-техн директор е Борислав Димитров а главен редактор е Динчер Феизов/известен буфер/Единствената им цел е новият собственик на Ботев да е Ирен Кръстева.Бареков да вземе комисионна от Кръстева,а Боби да се върне на поста изп. директор и да си лапа 3000 лв заплатка коиято митио изкуствено му увеличи и му подписа анекс няколко дена преди сделката с Кръстева за да не го изхвърлят момчето/кариеристче/

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 сеп 2009 22:13

182000 написа:rump_shaker bobi kato ne e napravil nishto ti kakvo veliko delo izvarshi da butnem seliaka.mai samo s falen pishete po cial den po forumite i si puskate linkowe na smeshnoto si sait4e

Виж сега! Ще запазя добрия тон защото не съм пуснал да се заяждам тази тема. Ако четеш внимателно изрично подчертах че не искам да налагам мнение или хипотеза за това кой каъв е. Ако беше прочел внимателно исках само да кажа какви логически връзки си направих. А те са следните.

Поведението на Боби Димитров в комбинация с исковете на Боби Димитров и паниката която го е обзела ме кара да си мисля че наистина може да има реална оферта от тези италианци! Това е пич.

Но явно ти си насторен за заяждене и не четеш внимателно. И по повод на това, аз си знам какво съм направил, както може би и ти знаеш какво си направил за Ботев Пловдив. Не си мисли че седя тука и си поствам ейтака темички, защото по съща логика след като ти си тука, значи ти неправиш нищо повече
ЛЕКА ВЕЧЕР!
ИзображениеИзображение

182000
Контакти:

Мнениеот 182000 » 22 сеп 2009 22:16

abe az sega wlizam za parvi pat ama kato gledam ti ne izlizash

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 сеп 2009 22:18

Казах ти заяждаш се! Регистриран съм преди една година и затова имам 300 мнения. По едно на ден! Ти си тука от 10 минути и имаш 5 вече!!!! Още веднъж ти казвам не се заяждай!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”