[offtopic]Модераторите нека да оставят тая тема да поживее малко и след това да я трият като искат[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
e_cvetcov написа:Погледни HP серийте. Ако няма да играеш много на игри насочи се пък ProBook. Иначе и другите стават. Гледай от където и да си го поръчваш гаранцията да е поне 24 месеца и съответно да няма инсталиран Уиндоус. HP-тата повечето идват с Линокс, пък от там нататък слагай каквото пожелаеш. Само от липсата на Уиндоус ще спестиш едно 150лв. Не си вземай Accer в никакъв случай. Дават много дефекти и то всякакви....не знаеш от къде ще изпрошне. Иначе като парамети гледай да е поне Intel I5 като процесор с колкото е възможно повече КЕШ памет (съответно и на високо ниво). Не се хвърляй на много РАМ, по-скоро гледай да е DD3 на 1600. Като цяло ако имаш нужда от допълнително РАМ в последствие ще си я купиш а и цените на РАМ-а падат и то доста бързо. Гледай ЗАДЪЛЖИТЕЛНО видеокартата да е със собствена памет, а не споделена. Това е за което аз се сещам.
AnalBreaker написа:Скоро ще си вземам лаптоп, но искам да се посъветвам и с хората тук. Отделил съм 1 000 лв за лаптоп като държа да е качествен с що годе добри характеристики. Какво ще ми препоръчате ? Давайте и линкове![]()
[offtopic]Модераторите нека да оставят тая тема да поживее малко и след това да я трият като искат[/offtopic]
GR190276 написа:AnalBreaker написа:Скоро ще си вземам лаптоп, но искам да се посъветвам и с хората тук. Отделил съм 1 000 лв за лаптоп като държа да е качествен с що годе добри характеристики. Какво ще ми препоръчате ? Давайте и линкове![]()
SONY....всичко останало е боклук!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта