Esi написа:Betchualeng Arnaikem написа:Сега ако обвиненията не са изпипани или са безпочвени или нещо друго, което да попречи да се състави истинко обвинение срещу него ще стане цирк. След цялата драма да се наложи да го пуснат и да обявят, че всъщност друг явно е виновен за неуредиците с КТБ.
Аз имам подозрения, че ще го сплашат по някакъв начин и истината няма да излезе на яве.
Интересно ще бъде, но не съм оптимист след като се знае, че в Бг всичко се замита и покрива. Все пак скандалът е много голям. Сега е на ход Цацаров, който от доста време се изявява като спасител на КТБ То не бяха срещи с тоя и оня, приказки и т.н.
Въпроса е като какъв ще го сплашват. Като наистина виновен, който ако пропее за съучастниците си ще натопи някой силен на деня. Тогава може да му лепнат по-малка присъда или да го оправдаят някак .. или дори да зачезне за чужбина.
Или ще си трае като невинен, който обаче знае кой какво е правил. А независимо дали е участвал или не Василев няма как да не знае кой спретна тази ситуация с КТБ. Все пак говорим за неговата банка, той самия е банкер.. малко трудно ще повярвам, че му е трудно да се досети.
Тогава сигурно ще го пуснат.. с условието, че ако не си трайка той ще го отнесе.