Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всичко за КТБ и Цветан Василев

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 сеп 2014 19:43

Esi написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Сега ако обвиненията не са изпипани или са безпочвени или нещо друго, което да попречи да се състави истинко обвинение срещу него ще стане цирк. След цялата драма да се наложи да го пуснат и да обявят, че всъщност друг явно е виновен за неуредиците с КТБ.

Аз имам подозрения, че ще го сплашат по някакъв начин и истината няма да излезе на яве.
Интересно ще бъде, но не съм оптимист след като се знае, че в Бг всичко се замита и покрива. Все пак скандалът е много голям. Сега е на ход Цацаров, който от доста време се изявява като спасител на КТБ То не бяха срещи с тоя и оня, приказки и т.н.

Въпроса е като какъв ще го сплашват. Като наистина виновен, който ако пропее за съучастниците си ще натопи някой силен на деня. Тогава може да му лепнат по-малка присъда или да го оправдаят някак .. или дори да зачезне за чужбина.

Или ще си трае като невинен, който обаче знае кой какво е правил. А независимо дали е участвал или не Василев няма как да не знае кой спретна тази ситуация с КТБ. Все пак говорим за неговата банка, той самия е банкер.. малко трудно ще повярвам, че му е трудно да се досети.
Тогава сигурно ще го пуснат.. с условието, че ако не си трайка той ще го отнесе.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

urkoto

Re: Цветан Василев се предаде сам на полицията в Белград

Мнениеот urkoto » 16 сеп 2014 19:47

Излъгал се е завалийката, видял е, че онези вдигнаха (срамен) плакат в негова подкрепа и си е помислил, че обществото стои зад него. Пък те са просто шайка маргинали, които не са фактор вероятно дори в собствените си къщи :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 16 сеп 2014 20:09

Нямам представа като какъв ще го сплашат. Според мен е виновен, но виновните са много, а присъда и влизане в затвора, едва ли. Когато изчезна имаше инфо, че е изнесъл доста документи които засягат силни хора. Не вярвам те да допуснат да се видят кирливите им ризи. Още повече, че идват избори.
Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 16 сеп 2014 20:17

Домъчня му за Ботев че затова се връща. :) ...иначе да не е луд да стане за назидание на другите крадци затворник.... :)

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 16 сеп 2014 20:49

urkoto написа:Излъгал се е завалийката, видял е, че онези вдигнаха (срамен) плакат в негова подкрепа и си е помислил, че обществото стои зад него. Пък те са просто шайка маргинали, които не са фактор вероятно дори в собствените си къщи :mrgreen:

http://www.marica.bg/%D1%81%D1%80%D1%8A ... 96590.html

Просто е изпреварил с няколко часа щракването на белезниците. Ако беше "честен и добър" човек, щеше да се дойде още на 20 юни в България.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 16 сеп 2014 20:50

-1914- написа:Вчера видях нещо много грозно по БНТ.
Фенове на Ботев с транспарант сравнявайки Цветан Василев с Атанас Буров.
Грозна, ама много грозна гледка.
За едните пари да станеш предател на собствената ти нация - отвратително.
А феновете на Локо Пд пък се възхищават на мутрата Илиев.
Казвал съм го веднъж и го казвам пак, въпреки, че сигурно пак ще имам седмица бан:
Пловдив за мен е най-продажния град в България, да ви е срам.

А помниш ли плаката "СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ЧОРНИ", нагъл дебелоок динамовецо :?:

Или това го забрави без да искаш :roll:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 сеп 2014 20:55

urkoto написа:които не са фактор вероятно дори в собствените си къщи :mrgreen:

Не бива така лекомислено да екстраполираш базирайки се на собствения си експириънс ако се сещаш за кой заврян в кучи гъз импотент ти се намеква в случая...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 сеп 2014 01:12

Esi написа:Нямам представа като какъв ще го сплашат. Според мен е виновен, но виновните са много, а присъда и влизане в затвора, едва ли. Когато изчезна имаше инфо, че е изнесъл доста документи които засягат силни хора. Не вярвам те да допуснат да се видят кирливите им ризи. Още повече, че идват избори.

Аз се чудя как така нашите натиснаха колкото могат да го докопат. Предал се е малко преди да бъде арестуван от сърбите. Кой по дяволите засегна Цветан Василев, та така упорито го подгониха? Виновен или не, по принцип нашите власти хич не са толкова усърдни когато говорим за милионери и милиардери.

По принцип в България за да погнат богат престъпник или поне обвиняем така упорито.. трябва да е засегнал някой по-голям от него. Я като пари я като влияние, власт. Намирисва ми, че тоя път са набъркани и задгранични играчи, просто в България такива от калибър, способен да се мери с Василев има много, ама много малко и най-вероятно са партия с него. Инак КТБ нямаше да е това, което беше докато я затвориха.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 17 сеп 2014 09:18

Betchualeng Arnaikem написа:Аз се чудя как така нашите натиснаха колкото могат да го докопат. Предал се е малко преди да бъде арестуван от сърбите. Кой по дяволите засегна Цветан Василев, та така упорито го подгониха? Виновен или не, по принцип нашите власти хич не са толкова усърдни когато говорим за милионери и милиардери.

По принцип в България за да погнат богат престъпник или поне обвиняем така упорито.. трябва да е засегнал някой по-голям от него. Я като пари я като влияние, власт. Намирисва ми, че тоя път са набъркани и задгранични играчи, просто в България такива от калибър, способен да се мери с Василев има много, ама много малко и най-вероятно са партия с него. Инак КТБ нямаше да е това, което беше докато я затвориха.

Излезе някаква много бегла информация, че срещу КТБ има заведени дела от чужди вложители. Оманците искаха банката да се подпомогне с държавни пари, но с някакъв таен план.
За мен е странно, че Цв.В. се е навъртал толкова наблизо. Какво го е задържало наоколо, а не е щипнал към ЮАР например. Колко много народ се изниза натам. За някои имаше искания за екстрадиране, но никога не върнаха.
В момента се нарушават правата на хората като се нарушава Европейскотро законодателство и не се осигурява достъп на вложителите на КТБ до собствените им влогове в гарантирания размер. Но:
Публично не са изнесени данни за резултати от одитни проверки на кредитния портфейл досега. Посочва се обаче, че са предприети действия по напомняне на клиенти да си обслужват задълженията, както и срещи с кредитополучатели. Същевременно се намеква, че за тези с просрочия банката се подготвя да си събира вземанията принудително. Според квесторите няма нужда от промяна на вътрешните правила за това, но се създава допълнителна организация "предвид установената от квесторите ситуация по кредитния портфейл и предстоящите действия по обявяване на предсрочна изискуемост на онази част от портфейла, по отношение на която са налице основанията за това".

Цветан Василев не искал да бъде върнат в Бг защото имало съвсем скорошни заплахи за живота му от страна на Пеевски. Това бил заявил на сръбските власти, а се предал за да не се смята,че се крие. Направо кримка подобна на тези на Чейс!
Изображение

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 17 сеп 2014 16:23

1912plovdiv написа:
-1914- написа:Вчера видях нещо много грозно по БНТ.
Фенове на Ботев с транспарант сравнявайки Цветан Василев с Атанас Буров.
Грозна, ама много грозна гледка.
За едните пари да станеш предател на собствената ти нация - отвратително.
А феновете на Локо Пд пък се възхищават на мутрата Илиев.
Казвал съм го веднъж и го казвам пак, въпреки, че сигурно пак ще имам седмица бан:
Пловдив за мен е най-продажния град в България, да ви е срам.

А помниш ли плаката "СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ЧОРНИ", нагъл дебелоок динамовецо :?:

Или това го забрави без да искаш :roll:

Като някой го сравнява с Васил Левски, тогава ми го давай като пример.
Но толкова жалки сте само в Пловдив. България ви се смее.

Върни се в “Архив”