Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Цветан Василев се предаде сам на полицията в Белград

Мнениеот Пловдив1926 » 16 сеп 2014 15:20

Предава се да не го убият :mrgreen: По-хубаво в затвора от колкото в србска канавка :idea:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 16 сеп 2014 15:30

Вчера видях нещо много грозно по БНТ.
Фенове на Ботев с транспарант сравнявайки Цветан Василев с Атанас Буров.
Грозна, ама много грозна гледка.
За едните пари да станеш предател на собствената ти нация - отвратително.
А феновете на Локо Пд пък се възхищават на мутрата Илиев.
Казвал съм го веднъж и го казвам пак, въпреки, че сигурно пак ще имам седмица бан:
Пловдив за мен е най-продажния град в България, да ви е срам.

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 16 сеп 2014 15:30

Това е добре. След като се е предал, явно е преценил, че може да се защити. Ако беше виновен отдавна да беше забегнал за ЮАР и да си харчи милионите. И не забравяйте, че в България презумцията е: Невинен до доказване на противното. Ако изобщо се стигне до съд и присъда ще видим. Гледам някои вече и в затвора го вкараха, а той има мярка за 72 часа.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 сеп 2014 16:06

Red Warrior написа:Дни преди това адвокатът на банкера Константин Симеонов заяви публично, че клиентът му не се крие и работи за оздравяването на Корпоративна търговска банка от Сърбия.

Интерпол го издирва, а той "работи за оздравяването на КТБ" :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 сеп 2014 16:30

Това негово действие наистина ме изненада и ми спечели симпатиите, щом се предава сам значи може би наистина е невинен.Дано да открие нещо срещу свинята. :roll:
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2014 16:31

Майко мила, събитие от национално значение(засега), а майните пак са го ударили на познатата чернобяла-жълта виртуална "борба", сведена до комплексарски нападки и от двата лагера, и така-цели 14 страници :|
Ни думичка защо се е предал сега, и защо точно в Сърбия. Нещо за връзите на ББ със србските мафиоти, респективно началниците на милицията им, смяната на властта ...ама не-пошлост и хлапашко оригиналничене. Този форум наистина замяза на някаква онлайн клоака :(
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2014 16:45

Ох малеееее, минимум 18 дни били необходими ... сега куцо и сакато ще си изприщи езика да коментира събитието :evil:
--------------------------------------------------
Минимум 18 дни са нужни за екстрадирането на Цветан Василев у нас. Това каза пред журналисти наблюдаващият прокурор по разследването в КТБ Иван Гешев, който коментира процедурата по екстрадиция по повод информацията от сръбски медии, че банкерът се е предал на сръбските власти.

По думите на Гешев първо трябва да се изчака официалното съобщение до нашите власти от сръбските и след това да бъде даден срок на прокуратурата да представи документи по делото за екстрадирането на Василев.
Мажоритарният собственик на поставената под специален надзор КТБ Цветан Василев беше обявен за международно издирване във всички страни - членки на Интерпол, а в същото време имуществото му беше запорирано.

Адвокатът на банкера Константин Симеонов потвърди пред Нова телевизия, че банкерът се е предал.

"Моят клиент се е явил със сръбски адвокат в полицията в Сърбия. В момента е в подготовка за съдебно разглеждане на мярката му за неотклонение по европейската конвенция за екстрадиция”, каза Симеонов.

По думите му Василев не се е криел никога от властите.

Процедурата по европейската конвенция за екстрадиция е доста тромава, подчерта Константин Симеонов.

Адвокатът допълни, че единственото, което Цветан Василев очаква, е оздравяването на КТБ.

В момента Софийският градски съд разглежда искане на Софийската градска прокуратура за отстраняването от длъжност на подуправителя на БНБ Цветан Гунев.

Той е обвиняем заедно с Василев по делото за източването на 206 млн. лева от КТБ.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/temida/2014/09/16/po ... lev.239096
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 16 сеп 2014 16:46

Много юристи, много познавачи. Половината Прокурори, половината адвокати. Блазе им и на обвинението и на защитата. Много помощници, много нещо!Приказваме си, лаф да става, времето да се върти, пък и парите с него. Говорете, няма лошо, щото оня дето се е предал в Белград, ако се разприказва и вие освен лаладжий, сте и хора с ум между ушите, здрава глава не трябва да оставите до 05 октомври от мераклиите за власт. Ама, не ви стиска! Друго е да си велик, макар и сгушен пред монитора, щото ако се пернеш на вън ще се види, че величието ти ни глава има, ни здрави топки.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 сеп 2014 16:48

Татяна Дончева за Faktor.bg: С появата на Василев се открива възможност да се повдигнат и др. обвинения

Доброволното предаване на банкера Цветан Василев в Белград не означава непременно, че до дни ще бъде предаден на българските власти. Българската прокуратура и българските власти ще трябва да представят набор от документи по Европейските конвенции, за да го изискват. Банкерът от своя страна също има право на пълна защита и най-вероятно ще представи доказателствени документи и одити на сръбското правосъдие", заяви за Faktor.bg юристката Татяна Дончева, която е и адвокат на една от обвиняемите служителки в КТБ.

"Тези процеси не се гледат като нормалните наказателни дела, които завършват с обвинителен акт. Лицето, за което се отнася европейската заповед за арест има права и никой не може да прогнозира, какви документи ще представи банкерът Цветан Василев и какво ще е решението на съда в Белград, както и в какъв срок ще се произнесе. Има опция и за обжалване"

Неговата поява по никакъв начин не решава заплетения казус с банковата криза в КТБ и не облекчава разследването. Банкерът има право да говори и да разкрие своята истина, но има право и да мълчи. Какво ще избере не може да се прогнозира? Василев е избрал да се предаде сам най-вероятно, за да се разкрие докрай обективната истина по разследването от неговата гледна точка. Прокуратурата върви по матрици. С появата на Цветан Василев се открива една възможност да се повдигнат и други обвинения, да се разкрият истини кой има полза и ще излезе на печалба след банковата криза в КТБ.

Пред банкера Цветан Василев имаше две възможности - да се предаде и да разкаже на обвинението с факти и аргументи обективната истина от неговата гледна точка, а можеше да се скрие завинаги в някоя далечна страна, в която нямаме подписани правни споразумения. Той избра първият вариант, защото първо няма кой да се грижи и управлява бизнеса и дружествата му на територията на България и Сърбия. Ако избере да бъде беглец няма как да представи оздравителен план за банката. А така защитата му се надява ако се върне в родината да му се наложи по лека мярка за неотклонение и да си работи по задачите, както и да изчисти името си. Едва ли ще му наложат постоянна мярка за задържане. Пресилено е да се говори, че след появата му в полицията в Белград ще свистят куршуми и ще започне разчистване на сметки. Има си охрани за тая цел и няма да се стигне до кървави отмъщения.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 сеп 2014 17:36

Щом се е предал доброволно значи си е опекъл питката, така че за мен тази сага около ЦВ приключи.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Архив”