MaRTo1233 написа:Кашчей написа:MaRTo1233 написа:Мен лично ми е все едно за мачовете на Левски

Последния който гледах и стисках палци за противника им беше със Славия мин година... и с ЦСКА преди седмици де

А че мача ни с Чм беше скандален .... така е. Ако това се беше случило с Левски вече форума щеше да е пълен с нови теми ...
Марто, я дай един загубен от вас мач, който да не е скандален!
Е ние реално тоя сезон нямаме много загуби в А група. Реално от 3-те само с Черно море е доста скандален. От миналия сезон ако питаш - не ги помня.
мисля, че прекалено сте си повярвали след победата над Левски. Предварително се започна атака от страна на Стойчо, което издава несигурност в изхода на мача. Много говорите и за терена на тича, но аз днес не видях нещо различно от това, което е на Армията, а и гледам, че мненията ви не закачат терена. Това естествено не ви пречеше да атакувате първоначално по тази линия.
ПП- Трябва ли ЦСКА и Левски да започват всеки свой мач с дузпа напред, защото не си спомням загубен мач от тези два отбора, в който да не е имало неотсъдена за тях дузпа?!?