Ти си пълен с лафове като лай*о с витамини....
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Абе сетих се една сентенция:
- fabregas_949
- Контакти:
Кашчей написа:AnalBreaker написа:Зиги имам един въпрос към тебе (смятам, че умен (въпроса) ).. Та не са ли те научили книгите и образованието да бъдеш малко го скромен и да не претендираш наляво и надясно колко много си чел и как Айнщайн е в задния джоб на протритите ти джинси?
По опасно ще стане, ако се открият документи, че Айнщайн е цитирал Зийгфрид в своите трудове

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
AnalBreaker написа:Зиги имам един въпрос към тебе (смятам, че умен (въпроса) ).. Та не са ли те научили книгите и образованието да бъдеш малко го скромен и да не претендираш наляво и надясно колко много си чел и как Айнщайн е в задния джоб на протритите ти джинси?
Ами , не претендирам , че съм най-велик и тн , но ме хваща яд , когато се изправя с хора , които и една книга не са чели през живота си , и които хора се самоизтъкват косвено с нахалните си провокации . Аз такива работи и не търпя .
Но като се замисля за миг , подобни индивиди ги мачкат навсякъде и рано или късно им влиза акъла в главата .
Не е зле да започнем превъзпитанието им оттук .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Успех в поредното малоумно начинание.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- fabregas_949
- Контакти:
Опитният нападател на Байерн Мюнхен Мирослав Клозе е привлякъл вниманието на турския гранд Фенербахче с изявите по време на Световното първенство в ЮАР, информира „Milliyet”.
„Фенерите” не са никак доволни от показваното от настоящия нападател на отбора Дани Гуиса и затова се оглеждат за ново острие преди началото на сезон 2010-11.
Клозе трудно намираше място в титулярния състав на Байерн през миналата кампания, като очакванията са ситуацията да не се промени и през новия сезон. Именно поради тази причина, 29-годишният нападател може да предпочете да смени клубната си принадлежност.
Според изданието, баварците ще предпочетат да се разделят с Клозе.
Напоследък тия от Гонг нещо пияни пишат новините си...
„Фенерите” не са никак доволни от показваното от настоящия нападател на отбора Дани Гуиса и затова се оглеждат за ново острие преди началото на сезон 2010-11.
Клозе трудно намираше място в титулярния състав на Байерн през миналата кампания, като очакванията са ситуацията да не се промени и през новия сезон. Именно поради тази причина, 29-годишният нападател може да предпочете да смени клубната си принадлежност.
Според изданието, баварците ще предпочетат да се разделят с Клозе.
Напоследък тия от Гонг нещо пияни пишат новините си...

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Cesc Fabregas написа:Успех в поредното малоумно начинание.
Кой го казва ?
Очаквах подобен отговор , който те допълни като личност

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Колкото повече му чета "мъдрите" мисли на тоя (...), все повече си мисля, че от тази регистрация пишат или Евгени Минчев, или онзи кретен Денди. Абсолютно същото поведение, изкуствено държание и измамна интелигентност...
Другия вариант тоя (...) да е същия м******к като тях!

Другия вариант тоя (...) да е същия м******к като тях!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:Колкото повече му чета "мъдрите" мисли на тоя (...), все повече си мисля, че от тази регистрация пишат или Евгени Минчев, или онзи кретен Денди. Абсолютно същото поведение, изкуствено държание и измамна интелигентност...
Другия вариант тоя (...) да е същия м******к като тях!![]()
Гледай този м......к да те изкара форума . Така би завършил и твоя форумен живот , който вероятно е и единствен .
П.С. - като ти каже , че страдаш от безплодие на културата - вече знаеш какво имам предвид.
Сещаш ли се ?
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Siegfried написа:Cesc Fabregas написа:Колкото повече му чета "мъдрите" мисли на тоя (...), все повече си мисля, че от тази регистрация пишат или Евгени Минчев, или онзи кретен Денди. Абсолютно същото поведение, изкуствено държание и измамна интелигентност...
Другия вариант тоя (...) да е същия м******к като тях!![]()
Гледай този м......к да те изкара форума . Така би завършил и твоя форумен живот , който вероятно е и единствен .
П.С. - като ти каже , че страдаш от безплодие на културата - вече знаеш какво имам предвид.
Сещаш ли се ?
лелееееееейййй, вече усещам заплахата за живота си!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !