Гадното е,че изтриха всички български профили и ще трябва да се правят нови,но по този начин ще може да се възползваме от 100% бонус за нови клиенти.
http://www.dkh.minfin.bg
Bet365 получи лицез за България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- River Plate
- Контакти:
Re: Bet365 получи лицез за България
И кво от това? Нито имат най-добри коефициенти, нито предлагат най-голямо разнообразие от видове залози? Има далеч по-добри букмейкъри.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
А парите от старите профили....? Ако не ги възстановят това не е ли кражба,измама и т.н.?
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Защото нямат най-добрите коефициенти , затова ги държаха 2 години настрана за да може ефбет да тръгне.... По добри от бет365 едва ли има в света...
River Plate написа:И кво от това? Нито имат най-добри коефициенти, нито предлагат най-голямо разнообразие от видове залози? Има далеч по-добри букмейкъри.
Предлагат най-голямото разнообразие от залози на живо. И от Еврофутбол има по-добри букита, но има крайни идиоти залагащи там нали.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
hydetoshi написа:А парите от старите профили....? Ако не ги възстановят това не е ли кражба,измама и т.н.?
Наистина, какво става с парите от старите профили?!
River Plate написа:И кво от това? Нито имат най-добри коефициенти, нито предлагат най-голямо разнообразие от видове залози? Има далеч по-добри букмейкъри.
И кои са по-добрите букмейкъри?
futbolqga написа:hydetoshi написа:А парите от старите профили....? Ако не ги възстановят това не е ли кражба,измама и т.н.?
Наистина, какво става с парите от старите профили?!
Връщат ги,споко
Имат тв излъчване.
Абе връщат, ама снощи тъкмо почна мача дето хванах 9 коеф на +2.5 гола за 1вото полувреме и пуснаха профилактика......сега дали ще ми изплатят печалбата?
Иначе преди бях на bwin, докато не го изпъдиха от бг, супер си беше, после лека-полека свикнах с бета.....гледал съм и на друготе букита страниците, ама на бета е най-изчистена, подредена и интуитивна...
Иначе преди бях на bwin, докато не го изпъдиха от бг, супер си беше, после лека-полека свикнах с бета.....гледал съм и на друготе букита страниците, ама на бета е най-изчистена, подредена и интуитивна...
Интериорни врати - Врати хармоника
Върни се в “Игри и забавления”