Sisi 1914 написа:Браво на Севиля, че не се притесни и успя да открадне точка от Меси и компания!

Sisi, въпреки че се възхищавам на невероятния ти талант в прогнозите (справка: класирането по прогнози в Примера дивизион) и раждането на крилати мисли ( справка: подписите на хилядите ти обожатели ), не мога да се съглася с термина "откраднали". Те просто се пребориха мъжки , изпиха жизнените сокове на момченцата на Рер, "разказаха им играта", "подрязаха им крилцата" и им "отрязаха перките"...
Х-са в полунощ доказа ,че има Съдба и тя винаги си връща "вересиите" които хиляди пъти с грозна хищническа усмивка раздаваше на групата бездарници скрити зад гения на Villa, Messi & Xavi. Тя Съдбата като една невярна женска , реши да се подиграе с тях. И след като цяла седмица четохме тук и там как гадните съдии изобщо не пускат "аванта" на
Messiанците , Тя реши отново да си поиграе -
даде им Тази Толкова Желана Дузпа И То Точно в 94 минута. И за да е гаврата пълна реши точно този зад чийто гръбче се крият да пропусне. Нищо чудно дори самата Тя да е нашепвала в ушето на Хави Варас:
- Табуретката ще бие в левия ъгъл! В левия ъгъл ,долу - слушай какво ти говоря...
[offtopic]Sisi, имам и едно лично послание към теб. Надявам се като е в оффтопика никой любопитко освен теб да не го прочете. А, сбъркал съм - те май само оффтопика четат.
Проблема е следния- заради теб бай mormona слага в Класирането снимки на мъже. Видно е ,че ти още дълго ще окупираш първото място. Това значи че той още дълго ще трябва да поства снимки на мъже, мъже, мъже...Опасявам се че скоро ще зацикли и като свършат снимките на истинските мъже ще започне да ни тероризира с такива на Аzis , Славиту и/или БГ политици.
Тук повечето харесваме жени. Някои дори си слагат женски никове и снимки. Други не харесват точно жени а поп фолк "икони".
Та имам една малка молба : Кажи на ония , че харесваш и жени, е не в бруталния сексуален смисъл от който в главите на мъжете се целуват лезбийки а в чисто естетическия. Все пак по-красиво от една жена може да бъде само две жени.

[/offtopic]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.