Лицензионната комисия направи Василев и Домусчиев на балъци
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лицензионната комисия направи Василев и Домусчиев на балъци
Стига си повтарял едно и също, а отговори къде отиде дълга на повече от 3 годишния БотеВ, а не БотевЪ. Морални радетелю с правно образование, умен като опаковка на Сникърс.
Кировец написа:Стига си повтарял едно и също, а отговори къде отиде дълга на повече от 3 годишния БотеВ, а не БотевЪ. Морални радетелю с правно образование, умен като опаковка на Сникърс.
А вашите дългове, които са десетки пъти по-големи? Томов ли ще ги плати?
Ботев Пловдив има дългове и то много, Металик Сопот няма!
Ами да, има документи. Този Ботев не е истинският Ботев. Това е отбор, който играе с лиценза на Металик Сопот. Не беше ли Сдружението това, което плати 50 000 лева на Металик за лиценза?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Ами да, има документи. Този Ботев не е истинският Ботев. Това е отбор, който играе с лиценза на Металик Сопот. Не беше ли Сдружението това, което плати 50 000 лева на Металик за лиценза?
НЕ
kanari написа:Кировец написа:Стига си повтарял едно и също, а отговори къде отиде дълга на повече от 3 годишния БотеВ, а не БотевЪ. Морални радетелю с правно образование, умен като опаковка на Сникърс.
А вашите дългове, които са десетки пъти по-големи? Томов ли ще ги плати?
ЦСКА ще ги плати.
dodo7271 написа:Ами да, има документи. Този Ботев не е истинският Ботев. Това е отбор, който играе с лиценза на Металик Сопот. Не беше ли Сдружението това, което плати 50 000 лева на Металик за лиценза?
УЕФА казва друго, но щом кремълските изтривалки не го признават - добре, слагам ви на Батковия

- Черният козел
- Контакти:
El_Brujo написа:Old_death написа:El_Brujo написа:Прав си, въобще ни ми дреме къде си роден и дали сега поливаш двете лехи с марули на баба ти или пък продаваш гевреци в "столицата". Така и така си пълен въз... Колкото до другото, когато се запознаеш малко с правната материя, тогава ще коментираш кой е "истински" и кой не! Има си документи, но под фуражка мозък не вирее са казали хората. В началото на миналата година УЕФА що ни дадоха лиценз за Европа, след като бяхме на "3 години" според форумните хлебарки? Знаеш ли, че клуб на по-малко от 3г. няма право да участва в турнирите? "Умни" сте като опаковка от вафла Боровец...
Аз документите за вашето закриване съм ги виждал с очите си , но явно това не те касае . Фуражка съм носил преди повече от 40 години , но повече от редник не израснах , Роден съм през 1959 година в квартал Коньовица , а ти кога и в кое село си се родил , за да раздаваш така оценки ? Попитай някой кореняк софиянец за квартала , в който съм се родил , защото явно не знаеш нищо за него . Мотика съм виждал само по телевизията , но то явно спиш с нея , щом си толкова запознат с материята . Не пиши повече , защото не осъзнаваш колко ставаш за смях ! На времето играех срещу Костадинов и Пашев , а Васко Симов ми бе съученик и приятел , поради което имах някакви сантименти към вас , но заради такива , като тебе вече нямам такива .
Добре, столичанино в повече, щом толкова настояваш така да е, кореняк-шоп си, тоест кореняк-чобанин. Тия обаче ги приказвай на клиентите на гевреци, мен не ме вълнува неградския ти произход. Ако искаш по темата, пак те питам за 3-ти път (като за софиянец) - Защо УЕФА ни дадоха лиценз за Европа, след като отбори на по-малко от 3 години не се допускат до турнирите???
Металик Сопот,не са тригодишни! Създаден е 1938г.

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Черният козел написа:El_Brujo написа:Добре, столичанино в повече, щом толкова настояваш така да е, кореняк-шоп си, тоест кореняк-чобанин. Тия обаче ги приказвай на клиентите на гевреци, мен не ме вълнува неградския ти произход. Ако искаш по темата, пак те питам за 3-ти път (като за софиянец) - Защо УЕФА ни дадоха лиценз за Европа, след като отбори на по-малко от 3 години не се допускат до турнирите???
Металик Сопот,не са тригодишни! Създаден е 1938г.![]()
![]()
Ааааа..., хахах, ясно... Какви ли не версии се изкараха, но това явно е най-новата теория на кремълските изтривалки

El_Brujo написа:Old_death написа:El_Brujo написа:Прав си, въобще ни ми дреме къде си роден и дали сега поливаш двете лехи с марули на баба ти или пък продаваш гевреци в "столицата". Така и така си пълен въз... Колкото до другото, когато се запознаеш малко с правната материя, тогава ще коментираш кой е "истински" и кой не! Има си документи, но под фуражка мозък не вирее са казали хората. В началото на миналата година УЕФА що ни дадоха лиценз за Европа, след като бяхме на "3 години" според форумните хлебарки? Знаеш ли, че клуб на по-малко от 3г. няма право да участва в турнирите? "Умни" сте като опаковка от вафла Боровец...
Аз документите за вашето закриване съм ги виждал с очите си , но явно това не те касае . Фуражка съм носил преди повече от 40 години , но повече от редник не израснах , Роден съм през 1959 година в квартал Коньовица , а ти кога и в кое село си се родил , за да раздаваш така оценки ? Попитай някой кореняк софиянец за квартала , в който съм се родил , защото явно не знаеш нищо за него . Мотика съм виждал само по телевизията , но то явно спиш с нея , щом си толкова запознат с материята . Не пиши повече , защото не осъзнаваш колко ставаш за смях ! На времето играех срещу Костадинов и Пашев , а Васко Симов ми бе съученик и приятел , поради което имах някакви сантименти към вас , но заради такива , като тебе вече нямам такива .
Добре, столичанино в повече, щом толкова настояваш така да е, кореняк-шоп си, тоест кореняк-чобанин. Тия обаче ги приказвай на клиентите на гевреци, мен не ме вълнува неградския ти произход. Ако искаш по темата, пак те питам за 3-ти път (като за софиянец) - Защо УЕФА ни дадоха лиценз за Европа, след като отбори на по-малко от 3 години не се допускат до турнирите???
Отговорът ще ти даде Борислав Михайлов.
Ботев е клуб с близо 100 години история, но закриването на старото АД на Димитър Христолов и основаването на новото в края на юли 2010 година се брои за прекъсване. Така юридически Ботев днес е клуб на 2,4 години.
Интересното е друго.
В член 12, алинея 3 от правилника на УЕФА за лицензиране и финансов феърплей е описано, че Изпълкомът на евро-централата по свое усмотрение може все пак да допусне клуб за участие в турнирите. Проблемът е, че за да се случи това, шефовете на жълто-чер-ните трябва да си посипят главата с пепел. Защото президентът на БФС Борислав Михайлов, чиято оставка поиска Ангел Палийски, е член на най-висшия орган на евроцентралата. Естеснвено, че с неговото съдейтвие Ботев би имал по-голям шанс да се заобиколи липсата на 2 месеца съществуване. Но ще имат ли очи от Ботев да молят Боби за помощ, след като... искат оставката му?!
Последна промяна от Кировец на 10 апр 2014 13:18, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”