Католическия свят празнуваше тази седмица Великден , но абсолютно всички държави не само в Европа ,а в цял свят играеха мачове.
Нали футбола е за хората , когато цяла България почива няма да има Бг футбол , а когато всички сме на работа ще се играят мачове.
И аз съм против точно на връх Великден да се играят мачове , но да вземем примерно италианците изиграха си целия кръг в събота.
Спокойно може да се направи така и при нас и да се остави примерно един мач за понеделник (заради телевизиите).
Защо няма да има мачове през почивните дни ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо няма да има мачове през почивните дни ?
Защото е по-яко да се играе в делнични дни, в ранни следобедни часове. Нали все пак футбола е за телевизията? Нали не си мислиш, че е за нас, феновете?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Защото е по-яко да се играе в делнични дни, в ранни следобедни часове. Нали все пак футбола е за телевизията? Нали не си мислиш, че е за нас, феновете?
+1
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- asenkolev
- Контакти:
За да не ни развалят празника! Кой иска да гледа БГ-мъките в такъв светъл ден?!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Защото 3 месеца зимна почивка им беше малко и сега покрай Великден трябва да се отдадат със всички сили на пийниту и йединиту
Най вече за търбусите от БФС се отнася това 

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
За да не замеряме футболистите с твърди козунаци и варени яйца , че са доста тежки и може да убием някой. Затова се чака да минат празниците и да се изядат яйцата и после вторник/сряда пак се почва с футбола.
-
- Контакти:
B3ATS написа:За да не замеряме футболистите с твърди козунаци и варени яйца , че са доста тежки и може да убием някой. Затова се чака да минат празниците и да се изядат яйцата и после вторник/сряда пак се почва с футбола.
Tва е идея, ама да са сурови

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
- Контакти:
Може ли да се внасят сурови яйца или домати на стадиона ?

ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
- bekono
- Контакти:
asenkolev написа:За да не ни развалят празника! Кой иска да гледа БГ-мъките в такъв светъл ден?!
Има логика в думите ти. Все пак и аз смятам, че в събота трябваше да има кръг от "А" група. Всички мачове в един ден и в 3 различни часа, за да ги дават по ТВ.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- Пловдивчанинът
- Контакти:
Най-удачният вариант беше мачовете да се играят в петък, както беше до сега, но заради мачовете за Купата мачовете са ги изместили със седмица и сега 2 седмици почивка за "А" група. А между другото "Б" групите имат кръг в сряда. А във "В" групите мачовете се играят четвъртък, петък и събота.
Върни се в “Футбол - България”