Срам ме е от футбола ни..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

blue_lagoon

Re: Срам ме е от футбола ни..

Мнениеот blue_lagoon » 20 авг 2011 14:04

Още не отшумяли простотийте от последните дни и днес оня тъпак Борисов слезе до нивото на мангалите от Титан. Нарече Вальо Илиев некадърен за Цска и звездите от защитата на Стяуа цигани. Абе Пк,не ти ли e ясно че ако те бият тези ,които унижаваш си жив за оплакване със смешната си дружинка от ритнитопковци бе? Не мислиш ли че трябва твоите си набедени звезди да пратиш на кофите? Не ги мисли тези на Джиджито,те ще играят в Европа. Смешник!
Последна промяна от blue_lagoon на 21 авг 2011 12:15, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 авг 2011 14:24

blue_lagoon написа:Още не отшумяли простотийте от последните дни и днес оня тъпак Борисов слезе до нивото на мангалите от Титан. Нарече Вальо Илиев некадърен за Цска и звездите от защитата на Стяуа цигани. Абе Пк,не ти ли ясно че ако те бият тези ,които унижаваш си жив за оплакване със смешната си дружинка от ритнитопковци бе? Не мислиш ли че трябва твоите си набедени звезди да пратиш на кофите? Не ги мисли тези на Джиджито,те ще играят в Европа. Смешник!

Първо си оправи правописа и тогава пиши мнения!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 20 авг 2011 14:26

Чета Ви мненията за автомати, булдозери и тем подобни разрушителни техники, за това как трябвало да изринем БФС, ръководства, футболисти и тем подобни същества и се сетих да попитам риторично - "Добре де Бекали с кво е по-различен от тия всичките наши хубосници ?" и си отговарям сам "Ми с нищо не е по-различен..." - е защо тогава Стяуа ни победи ? Отговорът на този въпрос повярвайте ми не се крие в качествата на футболистите, в уменията на треньорите или в това как е свирил съдията. Отговорът на този въпрос е много простичък - Стяуа ни победи, защото играха не в Букурещ, а в ...Клуж !!!!!! Знам, че доста хора ще ме помислят за ненормален, но само този който е бил на този мач ще ме разбере. Самият град Клуж, самите хора в него, самият въздух там мирише на Европа, на цивилизация, на истински човешки ценности....Стадионът беше препълнен с местни фенове, защото тези от Букурещ едва ли са били повече от 1500 - 2000, които неистово подкрепяха уж "омразния" Стяуа, просто тези хора подкрепяха румънския отбор, загърбвайки клубни пристрастия в името на общата цел, а именно представляващия Румъния Стяуа да победи представляващия България ЦСКА. Когато това го видим и в България ето тогава наистина вече може да си говорим за истински футбол.... Омразата, която ни разяжда, гаменското ни поведение като хора и фенове, простотията която се лее само като ни погледнеш няма как да не ни унищожи, и като нация, и като хора, а от там няма как да искаме да имаме футбол, спорт или каквито и да било успехи.......

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 авг 2011 14:32

Вместо да се срамувате от футбола ни се засрамете от кочината пред блоковете си и по улиците ни; от минималната ни заплата, която е по-ниска от минималната пенсия в ЕС; от пенсионерите, които са работили 40 години и получават 100-150 лв пенсия и чак след като ви мина срама от тези неща почнете да се срамувате от футбола ни.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

cuzco
Контакти:

Мнениеот cuzco » 20 авг 2011 14:48

pasaden написа:Ако ще и да играем в окръжните групи , пак ще ми трепка повече на мач на Ботев, отколкото на който и ще да е супер мега звезден финал за КЕШ.Може да ни е аматьорски футбола , но си е наш и ще си го гледам.Който не може , по кабеларките чужди мачове бол.Слагайте фанелките на Барселона, Манчестър и прочее и си го играйте фенове, без да стъпвате на стадион.

Абсолютно съм съгласен с теб !!!!!Вярно е че качеството на футбола в България е на много ниско ниво,но аз го гледам заради тръпката от това дали любимия ми отбор ще победи или загуби ! Колкото и качествен футбол да дават по телевизията от големите първенства,шампионска лига ,лига Европа-ги гледам просто да си убивам времето,без всякаква емоция.

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 авг 2011 14:54

batmanlevski написа:и мен ме срам от това което направиха снощи или по -скоро не направиха литекс и цска,но какво да се прави ,всяка година и двата отбора отпадат безславно още преди реваншите,уж тук са много силни ,бият неред ,а като дойдат мачовете от Европа с чужди съдий и който ги хване си поиграе с тях набута им колкото голове му трябват и ги подминава както Дембеле правеше

А вие СЛАВНО ли отпаднахте, или БАВНО отпаднахте ? Нали щяхте да отсрамвате България бе !? Как отсрамихте ? На палячовци ви направиха Търнава, подиграха ви се, даже още по-лошо, вие си се подиграхте сами на себе си. Клоуните с големите уста ! Докато започнахте и привършихте.
Докато разгряхте и...."обратно в кочината". На всичкото отгоре тръгнал да ми анализира "специалиста", отбори които са класи в момента над неговия умрял сбиротак. Марш обратно от където си излязъл и си страдай тихичко за умрелия си отбор !!!
А и още нещо: Кога сте ни били нас с Дембеле бе, пиле шарено ? И съдии от чужбина си докарахте и пак ядохте хурката. Айде млък там !

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 20 авг 2011 15:08

Reckless написа:
batmanlevski написа:и мен ме срам от това което направиха снощи или по -скоро не направиха литекс и цска,но какво да се прави ,всяка година и двата отбора отпадат безславно още преди реваншите,уж тук са много силни ,бият неред ,а като дойдат мачовете от Европа с чужди съдий и който ги хване си поиграе с тях набута им колкото голове му трябват и ги подминава както Дембеле правеше

А вие СЛАВНО ли отпаднахте, или БАВНО отпаднахте ? Нали щяхте да отсрамвате България бе !? Как отсрамихте ? На палячовци ви направиха Търнава, подиграха ви се, даже още по-лошо, вие си се подиграхте сами на себе си. Клоуните с големите уста ! Докато започнахте и привършихте.
Докато разгряхте и...."обратно в кочината". На всичкото отгоре тръгнал да ми анализира "специалиста", отбори които са класи в момента над неговия умрял сбиротак. Марш обратно от където си излязъл и си страдай тихичко за умрелия си отбор !!!
А и още нещо: Кога сте ни били нас с Дембеле бе, пиле шарено ? И съдии от чужбина си докарахте и пак ядохте хурката. Айде млък там !

Забрави мачът миналата есен, а?
Лошото е, че вие, дето сте големият евробоец, когато отпаднем ние, вие сте следващите. Просто има разлика в дните от месеца.
Търнава вас щяха да ви отстранят, като на вас щяха да ви вкарат гол. Поне на нас не можаха да вкарат нормален гол.

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 авг 2011 15:24

hrclspr12 написа:Забрави мачът миналата есен, а?
Лошото е, че вие, дето сте големият евробоец, когато отпаднем ние, вие сте следващите. Просто има разлика в дните от месеца.
Търнава вас щяха да ви отстранят, като на вас щяха да ви вкарат гол. Поне на нас не можаха да вкарат нормален гол.

Търнава, щяха да ни отстранят, колкото черногорци ни отстраниха. Ние можахме да отстраним някой, вие никой не можете да отстраните.
Къде сме казали, че ние сме евробоец, бе "мислителю". Хайде дай да видя къде сме се самоокичили със званието "евробоец" !
Виждаш ли къде е голямата разлика. Ние си мълчим и си работим и в крайна сметка играем все по-добре.
А вие с големите уста, много приказки, много квалификации, страшното големеене и айде..."обратно в кочината" !
Какво говориш за моя отбор, след като твоя е умрял и за нищо не става.
Търнава, щяли да ни отстранят :mrgreen: Те Динамо Киев ще видят зор с нас, той седнал да ми се търнавчи тука :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 авг 2011 15:32

Докато има деления на клубни пристрастия, докато не спрем да палим свещи кой от кога ще се издъни, докато хората от жълтите павета не почнат да помагат на футбола, никога няма да се оправим, какво толкова коментирате, след всяка година става по-зле и по-зле :(

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 20 авг 2011 15:40

Reckless написа:
hrclspr12 написа:Забрави мачът миналата есен, а?

Търнава, щяха да ни отстранят, колкото черногорци ни отстраниха. Ние можахме да отстраним някой, вие никой не можете да отстраните.
Къде сме казали, че ние сме евробоец, бе "мислителю". Хайде дай да видя къде сме се самоокичили със званието "евробоец" !
Виждаш ли къде е голямата разлика. Ние си мълчим и си работим и в крайна сметка играем все по-добре.
А вие с големите уста, много приказки, много квалификации, страшното големеене и айде..."обратно в кочината" !
Какво говориш за моя отбор, след като твоя е умрял и за нищо не става.
Търнава, щяли да ни отстранят :mrgreen: Те Динамо Киев ще видят зор с нас, той седнал да ми се търнавчи тука :lol:

Глупак! ЦСКА са толкова жалки, че просто не е за приказване. С тези футболисти трябваше да играете много по - добре срещу Стяуа, на сте слаби. Вечно се биете в гърдите, че сте евробойците.
Вестниците преди мача пишат, че титаните щели да играят в Клуж. Какви титани, какви пет лева?
Няма български отбор, който може да играе футбол. Слез на земята!
Отборите, които нас ни отстраниха в последните години, и вас щяха да ви бият шута. Просто имахте късмет.
Последна промяна от hrclspr12 на 20 авг 2011 16:09, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”