Иван Стоянов (Фен тема)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Иван Стоянов (Фен тема)

Мнениеот Червени_шампиони » 08 фев 2014 00:05

"Този" ви донесе половината точки през първия сезон на заводското ти отборче в "А" група.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 фев 2014 00:27

Храната прави борбата! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 08 фев 2014 10:35

Червени_шампиони написа:"Този" ви донесе половината точки през първия сезон на заводското ти отборче в "А" група.

Горе- долуо е така....., но от като не сме заводско отборче Иван Стоянов не ства за него и се наложи да идва във вашето ведомство.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 фев 2014 11:18

volf написа:[offtopic]Мнениеот volf на 04 Дек 2013 15:56

Мисля, че е време Иван Стоянов отново да заиграе за ЦСКА, където имат нужда от него.[/offtopic]

Имам усещането, че някой богоизбран чете препоръките ми и стриктно ги прилага в футболната действителност,
Два пъти писах, че е време Иван Стоянов да възвърне статута си на звезда на ЦСКА, в полза на Лудогорец.
От последните му изяви в Лудогорец мога да твърдя, че този е безвъзвратно изгубен за футбола, но така изглеждаше там и Милесавлевич (немощен и безполезен, едотипен и безволев).
Все пак дори и да не беше изпълнил препоръката ми да подсили ЦСКА, ми достави изключителното удоволствие да освободи от присъствието си Лудогорец.
Желая му успех, но така и не можа да предизвика симпатии у мен този....

Колега, този трансфер бе прогнозиран още със започването на шампионата. Дори имаше един момент, когато от Лудогорец публично заявиха, че нито един техен играч няма да подпише с ЦСКА - тогава ги гласяха няколко, не само Иван Стоянов.
"Да дам футболисти на ЦСКА?! Абсурд! Това няма как да стане поради ред причини. Едната е, че се борим на три фронта и ще ни трябват футболисти. Затова нямаме никаво намерение да се разделям, с който и да било играч, освен ако не дойде някоя умопомрачителна оферта, която трябва да съм луд, за да откажа.

Освен това в тези играчи са вложени средства, плащани са немалко пари, на по-голямата част от тях даже ще искаме да удължим договорите им. Под наем няма как да дам на ЦСКА, това пак са си някакви техни пожелания и измислици. Да не говорим, че това няма как да стане, след като Стойчо Младенов ни отказа да ползваме "Армията" за резервен вариант за тренировки за мача с ПСВ Айндховен.
26.11.2013

Иван Стоянов: Който веднъж е бил в ЦСКА, винаги иска да се върне - 10.04.13
Последна промяна от Кировец на 08 фев 2014 11:29, променено общо 1 път.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 08 фев 2014 11:26

Радвам се за идването на Стоянов, защото е доказан футболист и при това българин. Няма да има нужда от адаптация, знае езика, тренирал е до последно и може да влезе в игра веднага. Лошото е, че вече имаме излишък от крила, а местата са само две. Не продадът ли Марсиньо работата става объркана. Не виждам, как Милисавлевич или бразилица ще седнат на пейката. Иван Стоянов доказа в ЦСКА, а след това и в Лудогорец, че е добър голмайстор, с прилична техника и спортна злоба. Притеснява ме единствено, че се събраха много играчи над 30 години, които дали след първенството или по-нататък ще се откажат от футбола. Затова Стойчо отсега трябва да мисли за подмладяване на отбора. Юношите ги има, а те показват и отлични качества. Само е нужно спокойствие и постепенно налагане на младоците, зада не прегорят преди да се играли при мъжете.

Потребителски аватар
AllanPo
Контакти:

Мнениеот AllanPo » 09 фев 2014 21:40

Дали заради Иван го пробваха Косоко нападател .... ?
[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 09 фев 2014 21:49

AllanPo написа:Дали заради Иван го пробваха Косоко нападател .... ?

Според мен не. Просто в момента освен Ди Вани нямаме нападател...Нормално някой да бъде пробван, а и Косоко срещу Любимец също игра като нападател, така че не е нещо ново за него.

Потребителски аватар
AllanPo
Контакти:

Мнениеот AllanPo » 09 фев 2014 22:39

Така е,но знае ли човек :) Има смисъл в подобно налагане на Косоко опция нападател и Стоянов крило. ;)
[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”