Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- валидол за теб
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)
Добро утро! Имаме ли още титли или си оставаме с 35 

Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
- валидол за теб
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:бате заеби не е смешно това
Като се наредят нещата всичко ще ни се види смешно. Говоря за нас. И пореден апел: Не се дразнете с левскарите, защото какво общо имаме с тях, какво общо има светлината с тъмнината или доброто със злото? Просто им стискайте палци да се оправят, защото и ние знаем какво е да си бедно сираче, но Някой го въздигна това сираче така, че да е затрупано с богатсва, но не земни, дето ги хваща ръжда, молец ги прояжда или шап ги мори, а нещо много повече, което не може да се опиши с думи. Успех и на Левски.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Оставаме си с титлите, купите и успехите сега, 4-те титли и купите си остават при Литекс, те отиват във "Б" или "В" група и съответно след 1 или 2 сезона се връщат в "А". Кое е сложното за разбиране? При такъв вариант никой няма да ни пипа историята, а провокациите на всякакви анти-цскари ги оставете настрани, това че ще вземем лиценза на Литекс не означава, че ставаме ЦСКА-Литекс. Клубът си остава с името ЦСКА, червения цвят, емблемата, успехите. Настоящия ЦСКА няма нищо общо с ЦСКА създаден през 1948 година, настоящия ЦСКА, както и всеки друг клуб в България реално е на 14 години (създадени 1999 година). Ботев Пловдив като взеха лиценза на Металик Сопот си припознаха историята и клуба и не им пука, празнуваха си 100 годишнина миналата година и в момента строят най-модерната тренировъчна база в Коматево. Не се поддавайте на провокации, че това няма да е ЦСКА, нашия отбор ще си е, просто на някои хора ще им спре кранчето (финансирането) от боклуците и му става кофти.
Сделка на 90% ще има, няма смисъл да се вярва на хора, които само са сложили аватар свързан с ЦСКА, но не са стъпвали в "Борисовата градина" от години. Ако има някой който може да извади ЦСКА от калта в която е попаднал отбора това е Гриша Ганчев, човека има пари и както той каза, по-добре да ги инвестира в първите 1-2 години в Панчарево и стадиона, отколкото да даде 35 млн. на боклуците и да се съди с още 100 човека, заради 5 годишно некадърно управление. Боклуците са взимали заеми, като са залагали акциите на ЦСКА.
Съветвам ви до понеделник следобяд да спрете да четете всякакви сайтове, защото всичко е спекулация, те не знаят нищо и това ги дразни, че има фенове на ЦСКА, които знаят повече от тях, но никой нищо не казва. Кор за медиите.
ПОНЕДЕЛНИК 10:00 ЧАСА СУТРИНТА ПРЕД СЕКТОР "А" НА СТАДИОН БЪЛГАРСКА АРМИЯ! ПЪРВА ТРЕНИРОВКА.
Аз не знам на какъв език ви СЕ ПОВТАРЯ за милионен път, че историята е патентована и се държи на друго място различно от ПФК ЦСКА ЕАД - историята на ПФК ЦСКА ЕАД съдържа 3 титли !!! ДО 1999 година са били 28 в друго търговско дружество....
Сделка на 90% ще има, няма смисъл да се вярва на хора, които само са сложили аватар свързан с ЦСКА, но не са стъпвали в "Борисовата градина" от години. Ако има някой който може да извади ЦСКА от калта в която е попаднал отбора това е Гриша Ганчев, човека има пари и както той каза, по-добре да ги инвестира в първите 1-2 години в Панчарево и стадиона, отколкото да даде 35 млн. на боклуците и да се съди с още 100 човека, заради 5 годишно некадърно управление. Боклуците са взимали заеми, като са залагали акциите на ЦСКА.
Съветвам ви до понеделник следобяд да спрете да четете всякакви сайтове, защото всичко е спекулация, те не знаят нищо и това ги дразни, че има фенове на ЦСКА, които знаят повече от тях, но никой нищо не казва. Кор за медиите.
ПОНЕДЕЛНИК 10:00 ЧАСА СУТРИНТА ПРЕД СЕКТОР "А" НА СТАДИОН БЪЛГАРСКА АРМИЯ! ПЪРВА ТРЕНИРОВКА.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Сещам се някои от дълговете на ЦСКА!
Пакурар,Кириакидис,Родригес-само тия са към 400-500 хиляди!Нещо ми е странно на тия недоразумения да им се платят пари,които ще стигнат за ремонт на Сектор Г!
Какво е ЦСКА?Това сме ние,четирите букви,стадиона и успехите!От 23 години е борба за съществуване на нашия клуб!На мен ми стигат!Искам малко спокойствие и правилна работа!Пълен стадион приведен в нормален вид,искам най-накрая да отида до тоалетна на Армията!Искам да играят предимно българи в отбора!Искам Христо Стойчков да е част от отбора!Искам Легендите на отбора да работят в ЦСКА!Искам да се борим за първо място!Искам да играем евромачовете си на Армията!
Има шанс това да се случи!
Пакурар,Кириакидис,Родригес-само тия са към 400-500 хиляди!Нещо ми е странно на тия недоразумения да им се платят пари,които ще стигнат за ремонт на Сектор Г!
Какво е ЦСКА?Това сме ние,четирите букви,стадиона и успехите!От 23 години е борба за съществуване на нашия клуб!На мен ми стигат!Искам малко спокойствие и правилна работа!Пълен стадион приведен в нормален вид,искам най-накрая да отида до тоалетна на Армията!Искам да играят предимно българи в отбора!Искам Христо Стойчков да е част от отбора!Искам Легендите на отбора да работят в ЦСКА!Искам да се борим за първо място!Искам да играем евромачовете си на Армията!
Има шанс това да се случи!
- Червени_шампиони
- Контакти:
Vsichko tova shte stane samo trqbva da podkrepim GG v ponedelnik i da vleze v kluba. Kakto kaza ti vmesto da se plashtat okolo 500 000 za igrachi, koito obshto nqmat izigrani 10 macha, s tezi pari moje da se remontira sektor G.
Pisha ot tela, zatova e na latinica,,

Pisha ot tela, zatova e na latinica,,

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
- No Pyro No Fun
- Контакти:
Абе сега се сетих че ако дойде Гриша Ганчев и Стоичков играчът с най-голям престой, но най-малко игрови минути Станко Йовчев известен като Машината едва ли ще остане в отбора... мислех си за негов заместник и се сетих за Неймар ама те Барселона са се сетили преди мен 
Спомням си головете срещу Миньор гледам и лигавщините на Неймар в Бразилия и не мога да разбера по какво Станко отстъпва на Неймар...но знам къде Неймар отстъпва на Машината...
Сестрата на Неймар
[offtopic]
[/offtopic]
Сестрата на Станко
[offtopic]
[/offtopic]

Спомням си головете срещу Миньор гледам и лигавщините на Неймар в Бразилия и не мога да разбера по какво Станко отстъпва на Неймар...но знам къде Неймар отстъпва на Машината...
Сестрата на Неймар
[offtopic]

Сестрата на Станко
[offtopic]

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
тая на втората снимка направо си плаче за любов [wrapimg=]http://www.kolobok.us/smiles/big_standart/yahoo.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- No Pyro No Fun
- Контакти:
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
не го разбирам аз това. разбирам да си добър футболист да вкарваш голове да си известен и тогава пичките да ти се лепат ма тоя дори не е резерва. но както и да е заебете го тоя ръб качвайте курви [wrapimg=]http://fortegames.com/forum/images/smilies/thumbup.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!