W84me написа:
Точно де, ще продължи да си съществува, но със сменено име.
Отново си неориентиран, ще продължи да си съществува със същото име.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:
Точно де, ще продължи да си съществува, но със сменено име.
Venko123 написа:Teo написа:Venko123 написа:Teo написа:Каква приемствена връзка може да има Литекс Микре с ЦСКА София?
ЦСКА буквално остава в несъстоятелност, жертвата Ловеч и сменят.. подчертавам сменят името на ЦСКА 1948? Що за глупост е това? Утре може да го сменят на Арсенал Ловеч или Атлетико Враца.... разберете, че това нещо ще бъде най-голямото зло ЕВЪР което може да се случи на ЦСКА София... ВБ да си опича акъла и да не опетнява името на клуба към които симпатизират страшно много хора в България! Колкото и тъпо да звучи от моята уста, хората в Ловеч си имат клуб и си го обичат колкото и малко да са.. имат си стадион и т.н... какво е нашето право да им отнемем това нещо само и само да останем в А ГРУПА??????? Жалка картинка... ЖАЛКА! Аре да пропада тая гнусотия, че ми писна на ***!
Абе, момче, ще ме извиняваш, ама започвам да си мисля, че си леко малоумен.
Колко пъти трябва да ти се повтори, че Литекс ще продължи да съществува, за да го разбереш?? ЛИТЕКС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА, ЩЕ СИ ИМА СТАДИОН И ШКОЛА. Това разбра ли го, или отново да ти го напиша? ЛИТЕКС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА, ЩЕ СИ ИМА СТАДИОН И ШКОЛА.
Къде ще съществува? Отбора им се е класирал за ЕКТ?
С КАКВО ПРАВО НИЕ ЩЕ ИМ ОТНЕМЕМ ПРАВОТО ДА ИГРАЯТ ЕКТ?
А БЕ, ГОТОВ СИ ДА ГО НАЛАПАШ БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ НА ВСЕКИ, само и само да останем в А ГРУПА! ГГ КЪДЕ БЕШЕ 2013 ГОДИНА? ЩО ПРЕДАДЕ ИЦО КАТО ГО ОСТАВИ САМ ДА СЕ ОПРАВЯ?
Ти си неспасяем случай! Няма смисъл въобще да ти отговарям повече, пиши си малоумщините...
Venko123 написа:Teo написа:Каква приемствена връзка може да има Литекс Микре с ЦСКА София?
ЦСКА буквално остава в несъстоятелност, жертвата Ловеч и сменят.. подчертавам сменят името на ЦСКА 1948? Що за глупост е това? Утре може да го сменят на Арсенал Ловеч или Атлетико Враца.... разберете, че това нещо ще бъде най-голямото зло ЕВЪР което може да се случи на ЦСКА София... ВБ да си опича акъла и да не опетнява името на клуба към които симпатизират страшно много хора в България! Колкото и тъпо да звучи от моята уста, хората в Ловеч си имат клуб и си го обичат колкото и малко да са.. имат си стадион и т.н... какво е нашето право да им отнемем това нещо само и само да останем в А ГРУПА??????? Жалка картинка... ЖАЛКА! Аре да пропада тая гнусотия, че ми писна на ***!
Колко пъти трябва да ти се повтори, че Литекс ще продължи да съществува, за да го разбереш?? ЛИТЕКС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА, ЩЕ СИ ИМА СТАДИОН И ШКОЛА. Това разбра ли го, или отново да ти го напиша? ЛИТЕКС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА, ЩЕ СИ ИМА СТАДИОН И ШКОЛА.
icko65 написа:Между другото с идването на БОЖКОВ И ГАНЧЕВ-което за мен е некоректно към никой-лайна..а станаха още по-големи и феновете на ЦСКА се разединиха.А трябваше да са з аедно.Но това е типична българска черта.Примери в историята ни много..
BRF написа:Имам бегла информация за начина на управление на титан!Изводите ми са ,че се е водил умишлено към края си тоя Клуб!Никога няма да забравя думите на пияното гърне по тв след мача във Виена "Аз ще съм президент на ЦСКА до края"!Още тогава ми прозвуча странно,но вече ми е ясно!Защо трябва заради тези боклуци,които умишлено унищожиха отбора ми да остана без такъв?Какво съм виновен аз,че тия хора не платиха нито на държавата нито на футболисти и тем подобни заплатите?Защо същата тази държава позволи да се изнесат?Защо когато преди 2 години закриваха Клуба всичко беше тихичко?
Намери се човек,който да иска да спаси Кбула,защото вижда пари в това!Вижда пари във нас като фенове!И аз трябва да съм против?За всичките тия години какво ми дадоха титан,освен срам!?Какво?Титли ли,купи ли,успешни ЕКТ ли?Само далавери и сега аз да страдам!
Teo написа:Venko123 написа:Teo написа:Каква приемствена връзка може да има Литекс Микре с ЦСКА София?
Къде ще съществува? Отбора им се е класирал за ЕКТ?
С КАКВО ПРАВО НИЕ ЩЕ ИМ ОТНЕМЕМ ПРАВОТО ДА ИГРАЯТ ЕКТ?
А БЕ, ГОТОВ СИ ДА ГО НАЛАПАШ БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ НА ВСЕКИ, само и само да останем в А ГРУПА! ГГ КЪДЕ БЕШЕ 2013 ГОДИНА? ЩО ПРЕДАДЕ ИЦО КАТО ГО ОСТАВИ САМ ДА СЕ ОПРАВЯ?
BRF написа:icko65 написа:Между другото с идването на БОЖКОВ И ГАНЧЕВ-което за мен е некоректно към никой-лайна..а станаха още по-големи и феновете на ЦСКА се разединиха.А трябваше да са з аедно.Но това е типична българска черта.Примери в историята ни много..
И защо трябва да сме единни?Всеки си има мнение!Идва Божков,засега!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта