Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот suni » 12 юни 2015 14:17

W84me написа:
Точно де, ще продължи да си съществува, но със сменено име.

Отново си неориентиран, ще продължи да си съществува със същото име. ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 14:23

Защо се обиждате по между си не мога да разбера!Ситуацията е сложна!След като се разплете случай всеки ще си вземе решение на база собствените си разбирания и това е!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 юни 2015 14:24

Venko123 написа:
Teo написа:
Venko123 написа:
Teo написа:Каква приемствена връзка може да има Литекс Микре с ЦСКА София?
ЦСКА буквално остава в несъстоятелност, жертвата Ловеч и сменят.. подчертавам сменят името на ЦСКА 1948? Що за глупост е това? Утре може да го сменят на Арсенал Ловеч или Атлетико Враца.... разберете, че това нещо ще бъде най-голямото зло ЕВЪР което може да се случи на ЦСКА София... ВБ да си опича акъла и да не опетнява името на клуба към които симпатизират страшно много хора в България! Колкото и тъпо да звучи от моята уста, хората в Ловеч си имат клуб и си го обичат колкото и малко да са.. имат си стадион и т.н... какво е нашето право да им отнемем това нещо само и само да останем в А ГРУПА??????? Жалка картинка... ЖАЛКА! Аре да пропада тая гнусотия, че ми писна на ***!

Абе, момче, ще ме извиняваш, ама започвам да си мисля, че си леко малоумен.

Колко пъти трябва да ти се повтори, че Литекс ще продължи да съществува, за да го разбереш?? ЛИТЕКС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА, ЩЕ СИ ИМА СТАДИОН И ШКОЛА. Това разбра ли го, или отново да ти го напиша? ЛИТЕКС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА, ЩЕ СИ ИМА СТАДИОН И ШКОЛА.

Къде ще съществува? Отбора им се е класирал за ЕКТ?
С КАКВО ПРАВО НИЕ ЩЕ ИМ ОТНЕМЕМ ПРАВОТО ДА ИГРАЯТ ЕКТ?

А БЕ, ГОТОВ СИ ДА ГО НАЛАПАШ БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ НА ВСЕКИ, само и само да останем в А ГРУПА! ГГ КЪДЕ БЕШЕ 2013 ГОДИНА? ЩО ПРЕДАДЕ ИЦО КАТО ГО ОСТАВИ САМ ДА СЕ ОПРАВЯ?

Ти си неспасяем случай! Няма смисъл въобще да ти отговарям повече, пиши си малоумщините...

Що да е малоумен?Защитава си отбора.Другите и на сделка с дявола сте готови.Все едно някой да ми каже Ч.море ще го има ама ЧерномореЦ Бс се преименува на Черно море Бс-абсурд да ги припозная!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 14:31

Имам бегла информация за начина на управление на титан!Изводите ми са ,че се е водил умишлено към края си тоя Клуб!Никога няма да забравя думите на пияното гърне по тв след мача във Виена "Аз ще съм президент на ЦСКА до края"!Още тогава ми прозвуча странно,но вече ми е ясно!Защо трябва заради тези боклуци,които умишлено унищожиха отбора ми да остана без такъв?Какво съм виновен аз,че тия хора не платиха нито на държавата нито на футболисти и тем подобни заплатите?Защо същата тази държава позволи да се изнесат?Защо когато преди 2 години закриваха Клуба всичко беше тихичко?
Намери се човек,който да иска да спаси Кбула,защото вижда пари в това!Вижда пари във нас като фенове!И аз трябва да съм против?За всичките тия години какво ми дадоха титан,освен срам!?Какво?Титли ли,купи ли,успешни ЕКТ ли?Само далавери и сега аз да страдам!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 юни 2015 14:35

Между другото с идването на БОЖКОВ И ГАНЧЕВ-което за мен е некоректно към никой-лайна..а станаха още по-големи и феновете на ЦСКА се разединиха.А трябваше да са з аедно.Но това е типична българска черта.Примери в историята ни много..

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 12 юни 2015 14:36

Venko123 написа:
ЦСКА буквално остава в несъстоятелност, жертвата Ловеч и сменят.. подчертавам сменят името на ЦСКА 1948? Що за глупост е това? Утре може да го сменят на Арсенал Ловеч или Атлетико Враца.... разберете, че това нещо ще бъде най-голямото зло ЕВЪР което може да се случи на ЦСКА София... ВБ да си опича акъла и да не опетнява името на клуба към които симпатизират страшно много хора в България! Колкото и тъпо да звучи от моята уста, хората в Ловеч си имат клуб и си го обичат колкото и малко да са.. имат си стадион и т.н... какво е нашето право да им отнемем това нещо само и само да останем в А ГРУПА??????? Жалка картинка... ЖАЛКА! Аре да пропада тая гнусотия, че ми писна на ***!

Колко пъти трябва да ти се повтори, че Литекс ще продължи да съществува, за да го разбереш?? ЛИТЕКС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА, ЩЕ СИ ИМА СТАДИОН И ШКОЛА. Това разбра ли го, или отново да ти го напиша? ЛИТЕКС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА, ЩЕ СИ ИМА СТАДИОН И ШКОЛА.

Харесва си това АД и толкоз. :roll:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 14:37

icko65 написа:Между другото с идването на БОЖКОВ И ГАНЧЕВ-което за мен е некоректно към никой-лайна..а станаха още по-големи и феновете на ЦСКА се разединиха.А трябваше да са з аедно.Но това е типична българска черта.Примери в историята ни много..

И защо трябва да сме единни?Всеки си има мнение!Идва Божков,засега!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 юни 2015 14:41

BRF написа:Имам бегла информация за начина на управление на титан!Изводите ми са ,че се е водил умишлено към края си тоя Клуб!Никога няма да забравя думите на пияното гърне по тв след мача във Виена "Аз ще съм президент на ЦСКА до края"!Още тогава ми прозвуча странно,но вече ми е ясно!Защо трябва заради тези боклуци,които умишлено унищожиха отбора ми да остана без такъв?Какво съм виновен аз,че тия хора не платиха нито на държавата нито на футболисти и тем подобни заплатите?Защо същата тази държава позволи да се изнесат?Защо когато преди 2 години закриваха Клуба всичко беше тихичко?
Намери се човек,който да иска да спаси Кбула,защото вижда пари в това!Вижда пари във нас като фенове!И аз трябва да съм против?За всичките тия години какво ми дадоха титан,освен срам!?Какво?Титли ли,купи ли,успешни ЕКТ ли?Само далавери и сега аз да страдам!

Намери се начин, но не е това начина за спасение на клуба! Не е начина да вземеш лиценза на почти 100 годишен клуб като от 1996 ни е пряк конкурент в борбата за титлата, омраза, срамни резултати и т.н. да му смениш името и да очакваш го припознаем за нашия ЦСКА? За какво да сме тарикати и да падаме на нивото на Локо Велбъжд, Металик Сопот и т.н.? НИЕ СМЕ ЦСКА СОФИЯ... отбора доминирал в европейските клубни турнири, клуб с история и слава, клуб с много привърженици и да си плюем на всичко това и да приемем Микре за София, Литекс за ЦСКА? Н И К О Г А !

2013 година когато боклука почти ни бяха закрили, ГГ искаше обединяваща фигура на Армията! ИЦО ДОЙДЕ! След има няма 2-3 седмици се отказа, че щяло да навреди това на бизнеса му! Все се кани, но не идва! На думи не става само... да се пишеш ЦЕСЕКАР и да искаш правиш такива долни и невежи постъпки!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 юни 2015 14:47

Teo написа:
Venko123 написа:

Къде ще съществува? Отбора им се е класирал за ЕКТ?
С КАКВО ПРАВО НИЕ ЩЕ ИМ ОТНЕМЕМ ПРАВОТО ДА ИГРАЯТ ЕКТ?

А БЕ, ГОТОВ СИ ДА ГО НАЛАПАШ БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ НА ВСЕКИ, само и само да останем в А ГРУПА! ГГ КЪДЕ БЕШЕ 2013 ГОДИНА? ЩО ПРЕДАДЕ ИЦО КАТО ГО ОСТАВИ САМ ДА СЕ ОПРАВЯ?

Не можем да се сърдим нито на Гриша Ганчев нито на който и да е заради това че не смеят да влязат в ЦСКА,там е такъв батак в момента че най-нормалното е да откажат.Идеята да са двама силните хора в ЦСКА е единственото спасение за отбора,особено като тези хора са едни от най-влиятелните в България и материята футбол им е позната.Това че ти не харесваш Ганчев си е твой проблем,казах го и другаде щом ние феновете не можем да си издържаме клуба сами,ще подкрепяме тези които могат да го спасят.Нали се бием в гърдите че сме половин България,1мил.фена вадим по 10лв. и бюджета за 1година е вързан,да ама не, всеки голям цесекар се прави пък като опре до пари го няма.И на мен Ганчев не ми е присърце но като ще дава пари за ЦСКА,добре дошъл.През 2013г. Ганчев се отказа защото освен големите задължения на ЦСКА беше посетен и от група "фенове" и предупреден че трябва да им плаща и да се съобразява с тях.Тук трябва да разберем че ролята на фена е да си обича отбора и да го подкрепя,без да търси финансова изгода от това,защото навремето групата около Дучето ако не бяха скочили на Божков,сега ЦСКА нямаше да е на този хал,сега Дучето призовава същия този Божков да си дава парите за ЦСКА.
Последна промяна от peliforewer на 12 юни 2015 14:50, променено общо 1 път.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 юни 2015 14:48

BRF написа:
icko65 написа:Между другото с идването на БОЖКОВ И ГАНЧЕВ-което за мен е некоректно към никой-лайна..а станаха още по-големи и феновете на ЦСКА се разединиха.А трябваше да са з аедно.Но това е типична българска черта.Примери в историята ни много..

И защо трябва да сме единни?Всеки си има мнение!Идва Божков,засега!

Нали ви призоваха да спасявате заедно с тях клуба-как защо да сте единни?Лошото е че на клона много се накачулиха и ви разделят.

Върни се в “Архив”