ЦСКА младежи - 17-21
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА младежи - 17-21
Трябва да се добави, че ЦСКА държи на първенство за резервите, където всички тези млади спортисти да получават редовен шанс за изява.
ЦСКА е клуб чиято цел винаги е била да бъде евробоеца на България.А там (ЕКТ) с младежи не става.Печелившия модел е този който налага Лудогорец - колкото се може по-малко българи и юноши в състава.Младежите са риск който треньорите не искат да поемат.Макар,че лично аз не бих ги упрекнал за риска.Много критикуваха Младенов задето пусна Грънчов в онзи злощастен мач срещу Лудогорец и може би са прави,но той пое този риск и загуби.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
- Контакти:
От изброените момчета дори половината да заиграят, като титуляри ще бъде сериозен бонус. Всички знаем, че Стойчо не обича да залага на юноши, но когато нямахме отбор не го подведоха. Напротив, с титуляри, като Грънчов, Карачанаков и Костов бяхме на мач от титлата. Ако Титан не я бяха харизали на Домусчиев сега тези момчета щяха да са твърди титуляри. Въпроса е, че до тях играеше футболист, като Мораеш, който ги дърпаше напред. Сега нямаме толкова изявен лидер, освен Марто Петров и младите трябва да се равняват по него.
след като толкова се зашумя на тема: "Долапчиев - титуляр", искам да споделя, че сериозно го следях в контролите до сега. Мнението ми е, че той не е готов за титуляр и е получил до сега - заслужените си минути на терена.
Анатоли Господинов - вратар - добре, но пък всички видяхме как пази М'Боли в контролите. От наличните ни вратари - не харесвам само Черни, а Господинов има още хляб да яде, докато застане под рамката.
Васил Попов - десен защитник - лично на мен ми прави много хубаво впечатление, но и на него му е рано за титуляр
Юлиян Улианов; Антон Стоичков; Пол Александров - ние тепърва ги интегрираме в първия състав. Лично аз очаквам да не попадат дори в групата за мачовете.
Петър Витанов - Тошко Янчев каза, че се опитва да помага на Чочев. За мен обаче, трябва да се опитва да помага на Пепи Витанов - по мое мнение - изключително перспективен футболист, с голямо бъдеще - задължително трябва да му се дават повече игрови минути и то за сметка на Янчев и Галчев
Антон Карачанаков - след контузията му, сякаш гледам друг футболист. Ако някой е видял успешен финт на Карачанаков, след като се върна в игра, моля, да ми кажа мача, в който го е видял
Браян Ереро - не ни трябва друг ляв бек. Мисля, че Ереро трябва да измести Апата от състава
Тони Силва - нямам мнение.......
Та общо взето това ми е мнението за младежите на ЦСКА към днешна дата
Анатоли Господинов - вратар - добре, но пък всички видяхме как пази М'Боли в контролите. От наличните ни вратари - не харесвам само Черни, а Господинов има още хляб да яде, докато застане под рамката.
Васил Попов - десен защитник - лично на мен ми прави много хубаво впечатление, но и на него му е рано за титуляр
Юлиян Улианов; Антон Стоичков; Пол Александров - ние тепърва ги интегрираме в първия състав. Лично аз очаквам да не попадат дори в групата за мачовете.
Петър Витанов - Тошко Янчев каза, че се опитва да помага на Чочев. За мен обаче, трябва да се опитва да помага на Пепи Витанов - по мое мнение - изключително перспективен футболист, с голямо бъдеще - задължително трябва да му се дават повече игрови минути и то за сметка на Янчев и Галчев
Антон Карачанаков - след контузията му, сякаш гледам друг футболист. Ако някой е видял успешен финт на Карачанаков, след като се върна в игра, моля, да ми кажа мача, в който го е видял
Браян Ереро - не ни трябва друг ляв бек. Мисля, че Ереро трябва да измести Апата от състава
Тони Силва - нямам мнение.......
Та общо взето това ми е мнението за младежите на ЦСКА към днешна дата
- Udoji90
- Контакти:
От дадените тук играчи може да се каже, че Чочев вече е един от основните за отбора ни като цяло. Все пак дано се опази от контузии, защото и Карачанаков тъкмо се беше утвърдил като титуляр преди контузията и също бих казал, че беше основен играч, а се вижда, че дългото отсъствие от терена го е върнало доста назад. Вярвам, че ще успее да достигне предишното си ниво. Долапчиев и според мен не е готов за титуляр, колкото и да го искат много от феновете, но смятам, че има потенциал. Витанов ми изглежда доста талантлив от малкото минути, които съм му гледал - мисля, че може да се превърне в значима фигура като Чочев. Ереро и Попов също не съм ги гледал много, но също ми правят добро впечатление като цяло. За Господинов, Илиянов, Стоичков и Александров нямам конкретно мнение. Относно Силва, за момента не мисля, че показва нещо забележително, но дано ме опровергае.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- captain_drifuss
- Контакти:
Чочев, естествено, е най-напред с материала, няма нужда да го коментираме.
На Долапчиев му трябва много работа (и игрови минути) да израсне, а на Карата, за съжаление, също, за да достигне нивото си преди контузията- в момента е бледа сянка и наистина напомня за юноша, който тепърва навлиза в мъжкия футбол.
от останалите Тони Силва ми хареса в една контрола и мисля, че има мегдан. Ереро, Попов и Витанов също може да станат добри футболисти за нашите стандарти с много (правилна) работа и шанс а изява.
На Долапчиев му трябва много работа (и игрови минути) да израсне, а на Карата, за съжаление, също, за да достигне нивото си преди контузията- в момента е бледа сянка и наистина напомня за юноша, който тепърва навлиза в мъжкия футбол.
от останалите Тони Силва ми хареса в една контрола и мисля, че има мегдан. Ереро, Попов и Витанов също може да станат добри футболисти за нашите стандарти с много (правилна) работа и шанс а изява.
Всички казват, че другите млади момчета трябва да взимат пример от Чочев, който с добрите си игри е показал, че има място сред титулярите.
Но Стойчо тогава нямаше просто кой друг да ползва и затова започна да налага Чочев, и след което той започна да се се обиграва и е това, което е днес.
Мое мнение.
Но Стойчо тогава нямаше просто кой друг да ползва и затова започна да налага Чочев, и след което той започна да се се обиграва и е това, което е днес.
Мое мнение.

- Logical person
- Контакти:
memnto написа:Всички казват, че другите млади момчета трябва да взимат пример от Чочев, който с добрите си игри е показал, че има място сред титулярите.
Мое мнение.
Чочев си беше машина още от първия мач, не знам кога се е обигравал.
Няма как да сравняваме другите млади момчета с Чочев.
Чочи е с класи над един Долапчиев, примерно. Просто Ивайло е от тази порода дето мирише на футбол. Страхотен потенциал, техника, физика, поглед и самочувствие, агресия.
Златното момче на ЦСКА
Чочи е с класи над един Долапчиев, примерно. Просто Ивайло е от тази порода дето мирише на футбол. Страхотен потенциал, техника, физика, поглед и самочувствие, агресия.
Златното момче на ЦСКА

- Logical person
- Контакти:
В момента играем контрола, основно с младежи на терена. Само Стоян Колев, Иван Стоянов И португалеца Нугейра са "дърти".