Калъвка за Пирин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Калъвка за Пирин
Много сте прости ... Литекс е най смешния и жялък отбор измислян в България! Отбор без фенове отбор без стадион... селски отбор! Пирин си е Пирин (макар и да е малко мешан в момента!) Респект към публиката! Толко хора от провинцията само Ботев може да довлачи в София! Жалко за момчетата от Пирин но ... няма страшно ! Загубите правят 1 отбор по силен Догодина пак :>
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts
marmi52 написа:Ей, умника с калъфките, какво имаш против "Пирин" ? Не е ли по-добре в България да има повече такива отбори, които разчитат само на местни български момчета, отколкото разни наемници и африканци събирани от кол и въже !? Ти мача гледа ли го ? Защото аз го гледах на живо ! Видя ли тънкото подпиране от страна на Пастата ли е Тортата ли е към Литекс ?! А нещо да кажеш за публиката на "Пирин" !? Не съм от Благоевград, но като изключим великите публики на "Левски" и ЦСКА, аз лично не съм виждал друга публика, която и при 3:0 за противника да продължава да пее и реве с пълно гърло за своите !...
А някога запитвал ли си се откъде един тъп борец като Гриша Ганчев извади милиони, за да ги налива в един селски отбор с жалка публика ??? Поинтересувай се и за някой неща от автобиографията на ловешкия бос и тогава ще разбереш срещу кого трябва да плюеш ...
Браво, много добре казано. И аз бях на стадиона, и аз пях от началото до края. Не искам да се оправдавам със съдията, просто липсата на опит при нашите момчета си каза думата. Просто на този етап толкова си могат.
- POPCORN
- Контакти:
Това беше най-нормалното нещо на света.Литексс да бие Пирин.Литекс е по-добър отбор, притежава повече класа и по-добри футболисти.Бях сигурен, че Литекс ще бие.Пирин не играят лош футбол просто тая година ЦСКА са супер слаби и заслужено Пирин си ги острани от Купата, пък Левски им легнаха то беше очевадно.Да правят такива грешки в защита нямаше един мач на Левски тая година толкова грешки в защита дори не нападаха.Та както и да е.Честито на Литекс!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Тоз треньора им като го слушах снощи имах чувството че съм гледал друг мач или той е някакъв малоумник. Литекс не заслужавали купата, съдията ги подпирал и дрън-дрън..... орлетата не знаеха къде се намират и ходиха като мухи без глави из терена
- stefan_bg2
- Контакти:
pirin_blg написа:marmi52 написа:Ей, умника с калъфките, какво имаш против "Пирин" ? Не е ли по-добре в България да има повече такива отбори, които разчитат само на местни български момчета, отколкото разни наемници и африканци събирани от кол и въже !? Ти мача гледа ли го ? Защото аз го гледах на живо ! Видя ли тънкото подпиране от страна на Пастата ли е Тортата ли е към Литекс ?! А нещо да кажеш за публиката на "Пирин" !? Не съм от Благоевград, но като изключим великите публики на "Левски" и ЦСКА, аз лично не съм виждал друга публика, която и при 3:0 за противника да продължава да пее и реве с пълно гърло за своите !...
А някога запитвал ли си се откъде един тъп борец като Гриша Ганчев извади милиони, за да ги налива в един селски отбор с жалка публика ??? Поинтересувай се и за някой неща от автобиографията на ловешкия бос и тогава ще разбереш срещу кого трябва да плюеш ...
Браво, много добре казано. И аз бях на стадиона, и аз пях от началото до края. Не искам да се оправдавам със съдията, просто липсата на опит при нашите момчета си каза думата. Просто на този етап толкова си могат.
И аз съм на това мнение просто Пирин толкова си могат, друг е въпроса, че ЦСКА и Левски сами се биха...
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
POPCORN написа:пък Левски им легнаха то беше очевадно.
Спешно се нуждаеш от психиатрична помощ...
- POPCORN
- Контакти:
blogush написа:POPCORN написа:пък Левски им легнаха то беше очевадно.
хаха добре, само такъв найвник като тебе може да си мисли, че няма нещо гнило.Първо Пирин имаха сумати полужения.Левски нямаше нито едно чисто полужения за гол тоя мач.Второ второто поувреме така го почнаха Левски, че играха сам озащита и забелжи 5-6 пати Спас Делев ги надбягва заради грешки на защитниците.Имаше една показна ситуация незнам кой от Левски подава на другия а той незнае, че му подава и се удря в гърба му.Аре моля ти се вземе се стегнете и не ми говорете глупости.И седмица по късно Левски прави уникален мач срещу ЦСКА.И си подават и тичат и всичко както трябва а срещу Пирин са по ниски от тревата.Докато не разберете, че има оговорени мачове в България да не кажем повечето нема се оправи нищо.Само тоя кръг 60% бяха уговорени!Някой откъм съдята от БФС като нашия мач!Така че вие продъжавайхте да се залъгавте, че висчко е точно и яко.То след месец ще дойде Европа и пак ще ни бият всичките и тогава пак ще пискате!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:blogush написа:POPCORN написа:пък Левски им легнаха то беше очевадно.
хаха добре, само такъв найвник като тебе може да си мисли, че няма нещо гнило.Първо Пирин имаха сумати полужения.Левски нямаше нито едно чисто полужения за гол тоя мач.Второ второто поувреме така го почнаха Левски, че играха сам озащита и забелжи 5-6 пати Спас Делев ги надбягва заради грешки на защитниците.Имаше една показна ситуация незнам кой от Левски подава на другия а той незнае, че му подава и се удря в гърба му.Аре моля ти се вземе се стегнете и не ми говорете глупости.И седмица по късно Левски прави уникален мач срещу ЦСКА.И си подават и тичат и всичко както трябва а срещу Пирин са по ниски от тревата.Докато не разберете, че има оговорени мачове в България да не кажем повечето нема се оправи нищо.Само тоя кръг 60% бяха уговорени!Някой откъм съдята от БФС като нашия мач!Така че вие продъжавайхте да се залъгавте, че висчко е точно и яко.То след месец ще дойде Европа и пак ще ни бият всичките и тогава пак ще пискате!
Потвърждавам - психиатрична помощ. Бързо!
Последна промяна от blogush на 27 май 2009 11:50, променено общо 1 път.
Popcorn ,ще извиняваш братле...не знам на колко години си, ама колегата може да е прав...Бива ли се така да се гавриш с българския език? Че то в първи клас не допускат такива грешки...Айде пунктуацията я оставяме на страна...
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
POPCORN написа:Това беше най-нормалното нещо на света.Литексс да бие Пирин.Литекс е по-добър отбор, притежава повече класа и по-добри футболисти.Бях сигурен, че Литекс ще бие.Пирин не играят лош футбол просто тая година ЦСКА са супер слаби и заслужено Пирин си ги острани от Купата, пък Левски им легнаха то беше очевадно.Да правят такива грешки в защита нямаше един мач на Левски тая година толкова грешки в защита дори не нападаха.Та както и да е.Честито на Литекс!
Само един дебил който не разбира от футбол и не следи българското първенство и купа може да говори като тебе, пoсeрко! Пирин е по-добрия отбор от Литекс, играе по-красиво, по-добре си подават топката, по-борбени са и се раздават повече, правят по-бързи атаки. Но вчера нашия отбор не можа да покаже на какво е способен, играха със свръх големо напрежение поради младостта си, големите очаквания и историческия мач за Пирин и Благоевград. Особено след като видеха хилядите благоевградчани по трибуните, те разбраха че носят голема отговорност, че това е мач който може да се окаже най-великия в историята на Пирин! Емоциите си казаха думата.
Показаха какво могат в мачовете когато играха освободено и когато от тех не се очакваше нищо. ЦСКА и Левски не беха по-слаби отколкото са си по-принцип ("супер слаби" тъпако, но имат само 3 загуби в първенството и купата!), просто ние ги надиграхме и те изпадаха в паника от добрата ни игра. Ако бехме срещнали Латекс на полуфинал, щехме да играем по съвсем друг начин и да смачкаме селското отборче на Гриша Ганчев!
Аз като благоевградчанин съм горд с тоя отбор и тая публика! Всички еничари от Благоевград подкрепящи софийските умрели отбори - НА САПУН!