Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот wilge » 18 апр 2016 09:26

sin4ec написа:
milen.hristov написа:Значи всичко мога да подмина въпреки, че не съм съгласен с мнението ти и информациите от не знам кой си. Но този ти коментар е определено лъжа:
1.Точно директорът на клуба никога не приема вината, че е в него, а точно обратното. Видиш ли няма вина за нищо, но пък носел бил готов винаги да поеме отговорност(никой не го е виждал да го прави).
2.(Мислех да го подмина с насмешка)Гонзо може да коментира Сираков само когато постигне поне половината му успехи. Поне към момента единият води леко с 5 титли, 3 купи, групи ШЛ, четвъртфинал УЕФА, другият в новият музей ще остави само калъфки.

Ако за теб хора от щаба на Левски са незнамкойси, за мен не са. Колкото до идола ти Сираков-той е една смешна куртизанка, плюеща отрова като кобра по Левски, когато не е в тима. В личен план му желая здраве и да не му се повтарят проблемите, които имаше наскоро. Но като човек-далече от Герена. Добре е и за него. Щото Чорни беше благ и само го острига гола глава. А някои от сегашните собственици никак не са толкова благи...
Освен това Серж Йофу го няма вече, ама има Бабатунде с голямата чомуга. Пък някои жени си падат по такива работи. Определени жени. Да продължавам ли, или сам ще си го допълниш?

За да не прераства полемиката ви в личен спор ще добавя мнение. Да се сравняват един успешен човек, с висше образование, който освен 5 титли, 3 купи, групи ШЛ, четвъртфинал УЕФА, е отбелязал 196 гола в А група и участвал на две Световни първенства по футбол, играл е 82 мача в националния отбор и е отбелязал 23 гола, бронзов медалист от САЩ`94 с който и да е друг играч на Левски ( изключвам най- големия ) е най- малкото несъстоятелно. Действително богата визитка. Не омаловажавам и постиженията на Гонзо- има 181 мача и 105 гола за сините. Че е левскар- левскар е, че е мъжкар- мъжкар е. Но ще го запомним главно с 15-те гола срещу онези. Много по- скромна на футболни успехи биография. Осезаемо по- лимитирани умствени възможности и креативност. И двамата са дали кой колкото може на отбора. За това не трябва да ги плюем. Те са част нашите легенди- добри, лоши, те са. Такива са, каквито са. Хайде да потърсим начин да впрегнем усилията, възможностите и опита на всичките ни живи легенди заедно в общата левскарска кауза за доброто и просперитета на клуба вместо да се мъчим да разделяме и противопоставяме. За последното има достатъчно червени деятели, даже маскирани във всякакви цветове- оранжеви, жълти, зелени, бели, дори раирани. Жельо и Вальо са ни достатъчни. А нещо и Томето напоследък...
ПП. Това за Йофу чул ли си го, или си го видял? Ако си го видял- приемам го. Ако само си го чул... Като гледам и Бабатунде намесваш. Дали пък да не ти повярвам?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 апр 2016 10:13

Нападки на лична основа не се толерират тук. Паламудките си ги мерете да друго място.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 апр 2016 11:04

wilge написа:... И двамата са дали кой колкото може на отбора. За това не трябва да ги плюем. Те са част нашите легенди- добри, лоши, те са. Такива са, каквито са. Хайде да потърсим начин да впрегнем усилията, възможностите и опита на всичките ни живи легенди заедно в общата левскарска кауза за доброто и просперитета на клуба вместо да се мъчим да разделяме и противопоставяме. За последното има достатъчно червени деятели, даже маскирани във всякакви цветове- оранжеви, жълти, зелени, бели, дори раирани. Жельо и Вальо са ни достатъчни. А нещо и Томето напоследък...

Рядко стойностно мнение, поздравления :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 апр 2016 11:29

TristaNNN написа:
wilge написа:... И двамата са дали кой колкото може на отбора. За това не трябва да ги плюем. Те са част нашите легенди- добри, лоши, те са. Такива са, каквито са. Хайде да потърсим начин да впрегнем усилията, възможностите и опита на всичките ни живи легенди заедно в общата левскарска кауза за доброто и просперитета на клуба вместо да се мъчим да разделяме и противопоставяме. За последното има достатъчно червени деятели, даже маскирани във всякакви цветове- оранжеви, жълти, зелени, бели, дори раирани. Жельо и Вальо са ни достатъчни. А нещо и Томето напоследък...

Рядко стойностно мнение, поздравления :!:

Съгласен!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 апр 2016 17:44

Тонев мънка нещо от сорта , че в отбора всичко е ОК .Дано да е така .Времето ще покаже .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 апр 2016 19:33

ЕМИЛ написа:Тонев мънка нещо от сорта , че в отбора всичко е ОК .Дано да е така .Времето ще покаже .

Той измънка и друго-никакво освобождаване, максимум трима нови. Това каза и Гонзо.
Тонев правилно отказа да коментира и думичка по СТ част. Така и трябва да бъде-да си гледа строежа и спонсорите!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 апр 2016 20:08

Той хубаво почна да се извинява, ама забрави да се извини, че ни излъга за строежа на двата сектора и финансирането им.
Похвална е идеята Андрей Аспарухов да резне лентата. Надявам се оня тиквоч Боко и кликата му да не уважат мача :!:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 апр 2016 21:34

Е, как, мазната косица накрая на "епичното" си гостуване, гордо се удари в гърдите, че се гордеел, че в живота си никого не е предал или излъгал. :lol: :lol: :lol: А само 20-30 минути преди това се извини на всички фенове на Левски, че ги е ...... излъгал за срока на строежа. :mrgreen: :mrgreen: Да не отварям дума и как грозно предаде Локо Сф и неговите фенове, на които също се кле във вярност преди години, но това е друга тема .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 апр 2016 10:08

sin4ec написа:
ЕМИЛ написа:Тонев мънка нещо от сорта , че в отбора всичко е ОК .Дано да е така .Времето ще покаже .

Той измънка и друго-никакво освобождаване, максимум трима нови. Това каза и Гонзо.
Тонев правилно отказа да коментира и думичка по СТ част. Така и трябва да бъде-да си гледа строежа и спонсорите!

Това първо го каза Стоев, после Гонзо, а сега и Тонев. Което би трябвало да означава, че Бедоя и близнаците са пътници.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 апр 2016 11:02

Из любимото вестниче: :)

Какво иска да каже Гонзо, когато реши да замълчи

Спортният директор май поиска цялата власт в клуба

Борислав Борисов
Диема Спорт

Вече не вярвам в случайности. Може би така са и повечето българи. Когато се случат няколко събития, които са близо като време едно до друго, човек в нашата държава бързичко решава, че не може да няма връзка. И дори когато му бъде обяснено, че е така - пак не вярва. В Западна Европа не е така. Хората там наистина вярват в теорията за случайността. Е, ние сме в България и на мен ми се струва нелогично да има случайни неща.
Време за изводи в Левски
През миналата седмица в Левски направиха серия изявления, които ми се струват интригуващи, но в никакъв случай не и случайни. Георги Иванов вече ще говори единствено пред клубния канал, защото там нямало да изкривяват изявленията му. Като човек, който говори в медиите, мога да кажа, че има един друг прекрасен начин да не ти променят думите - ако ги казваш в ефир пряко. За целта трябва да се гостува в предавания, което вече е друга тема. Но да оставим това настрана, не е важно. От значение е, че Георги Иванов направи интересна тирада, в която обяви няколко неща. На първо място, че той иска да поеме отговорността по селекцията. Това е изключително значима новина, защото на практика означава, че настоящият спортен директор не е избирал играчите.
Не търсете интрига! Иванов не твърди, че селекцията е слаба или нещо друго. Каза, че през лятото нямало да има напуснали играчи, което също беше сериозна новина. Но е факт, че Георги Иванов поиска пълния контрол върху клуба. На второ място, настоящият спортен директор заяви, че Левски ще е изпълнил целите си за сезона, ако влезе в европейските клубни турнири. А това е почти сигурно. Избухването бе за променените в хода на първенството цели. Самият Иванов разказа, че тимът е започнал с 10 човека, предимно млади футболисти, като основната цел били изграждането на състав и развиването на перспективните състезатели от школата на клуба. Само че след няколко мача, медиите ни вкараха думи за титлата в устата
Това каза Иванов. Чудя се как човек да тълкува това изказване. И обяснението сякаш може да е само едно - Георги Иванов казва, че Стойчо Стоев и спортно-техническият екип на клуба са си изпълнили целите за сезона. В добавка сякаш съвсем логично дойде и следващото съждение на директора - ние бяхме зад Лудогорец, Берое и Литекс, сега сме вече само след разградчани, но тях ще ги гоним догодина. В моите очи това бе марково изказване, което очертаваше изводите за сезона на "сините". Тук няма значение дали аз или пък вие сме съгласни с подобна логика. За мен важното бе, че най-после някой в Левски излезе и публично обяви какви са били целите миналото лято.
Георги Иванов защитаваше яростно случващото се в Левски! Аз харесвам страстта във футбола и вярвам, че тя трябва да е сред основните движещи сили на прогреса. В това интервю беше защитен и Стойчо Стоев, и всичко, което е свършено през тази кампания.
И накрая стигаме до провокациите
Спортният директор заяви, че хора отвътре понякога атакуват отбора, което не прозвуча много убедително. Но по тази тема към Георги Иванов се присъедини и Иво Тонев, който обяви, че „за Левски ежедневно се появяват провокативни информации от всякакви хора. Не са истина, а са абсолютна лъжа. Това са провокации, не знам какво се цели с тях. Назряло е време за важни решения в Левски“. Какви ли ще са тези решения? И колко важни всъщност трябва да са, когато пък в интервюто на Георги Иванов се говори за запазване на състава и нито един напуснал.
Естествено, ще разберем в бъдещето. Но когато спортният директор твърди, че в Левски трябва да се запази моделът на работа и треньорът си е свършил перфектно работата, а в същото време един от шефовете говори за взимане на важни решения, на мен ми е трудно да разбера какво ще последва. А когато всичко това се развива сред медиите, независимо че става дума за клубния канал в интернет, то тогава може само да мислим, че на „Герена“ предстои да се случва нещо значимо.

http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d7833_3.htm
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”