Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 21 окт 2015 02:05

Ние бяхме 11 пъти повече, повтарям 11 пъти повече за да спасим баскетболния си отбор, повтарям пак баскетболен и то срещу 10 лева а не без за пари, преди само 7 месеца!

А вие шушумиги немоете се съберете и 1000 за футболния ви отбор! Пълен те..к сте просто! :lol: 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 21 окт 2015 09:28

Avanti_Ragazzi написа:Ние бяхме 11 пъти повече, повтарям 11 пъти повече за да спасим баскетболния си отбор, повтарям пак баскетболен и то срещу 10 лева а не без за пари, преди само 7 месеца!

А вие шушумиги немоете се съберете и 1000 за футболния ви отбор! Пълен те..к сте просто! :lol: 8-)

Ето тук вече не моа да съ съглася. На многохилядния им протест, който заля цяла София бяха повече от 1000 човека. Може би 1300, че дори 1500.
От там следва и втората неточност. Ако ние сме били 11 000, а те са били - ай, от мен да мине 1500, значи сме били, не 11 пъти повече,
а 7.33333333333333(3) пъти повече.
Колеги, уточнявайте ги тези неща :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 окт 2015 09:28

[center]Червените ги обсъждайте в техния форум![/center]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 21 окт 2015 12:09

Заклет Левскар написа:
Avanti_Ragazzi написа:Ние бяхме 11 пъти повече, повтарям 11 пъти повече за да спасим баскетболния си отбор, повтарям пак баскетболен и то срещу 10 лева а не без за пари, преди само 7 месеца!

Ето тук вече не моа да съ съглася. На многохилядния им протест, който заля цяла София бяха повече от 1000 човека. Може би 1300, че дори 1500.
От там следва и втората неточност. Ако ние сме били 11 000, а те са били - ай, от мен да мине 1500, значи сме били, не 11 пъти повече,

Къде ги видя тия 1500 човека бе! :mrgreen: Ей ти снимка в offpotic-а и ги виж колко са общо!

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Пряко сили са 1000 човека, като 1/3 от тях изобщо не са били дори фенове а работещи и трениращи в спортния и футболния им клуб! :mrgreen: :lol: 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 21 окт 2015 12:30

Avanti_Ragazzi написа:
Заклет Левскар написа:

Къде ги видя тия 1500 човека бе! :mrgreen: Ей ти снимка в offpotic-а и ги виж колко са общо!

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Пряко сили са 1000 човека, като 1/3 от тях изобщо не са били дори фенове а работещи и трениращи в спортния и футболния им клуб! :mrgreen: :lol: 8-)

Баси, аз съм гледал снимки от протестите 2013г. и съм се объркал.
Иначе на тая снимка дето си я офтопикнал няма и 500 човека. Обаче ако в дясно от снимката тълпата стига до Ректората и от там до езерото Ариана, определено ще има повече от 1000 човека.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 окт 2015 15:13

modor написа:[center]Червените ги обсъждайте в техния форум![/center]

[offtopic]Ааа не,не при мене...Дръж си ги :mrgreen: :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 21 окт 2015 20:35

Преди малко прочетох една история във фейса която ме трогна много искам и на вас да ви я споделя.Страшно много истина има в това което казва тоя човек.

"Искам да ви разкажа за нещо. Бай Стефан се казва човекът, който ме закара на първия ми мач преди доста години. Съседи сме, като малки ни хвана за ръка със сина му и на стадиона. Синът му е голям левскар, не пропуска мач. Бай Стефан се пенсионира и отиде да живее на вилата си извън София. Не го бях виждал от няколко години. Срещнах го сега в магазина, беше дошъл за празниците. Разговорихме се и стана дума за Левски. Че ни е тежко на сърцето от всичко, което става. Хората нямат настроение, смачкани са, юбилей идва, а на никой не му се празнува. Знаете ли какво ми отговори той?
- Каквото казах на Васко, ще го кажа и на теб. И той един оклюмал. От какво ви е тежко, бе, юнаци? Мачове загубил Левски. Титла нямало. И ви било тежко? Абе ей... А виждали ли сте идола на детството си в ковчег да го изпращате? Тежко ви било. Ние ревахме по тротоарите с дни, все едно баща и майка ни бяха починали. Това е тежко. Всеки от нас беше готов да размени всяка титла и победа за живота на Гунди. Косите ни побеляваха ,на млади момчета, от мъката като се качвахме на трибуните и го нямаше Гунди. Въздух нямаше, живот на стадиона нямаше, нищо нямаше... Нямаше го Гунди! Не съм стъпвал на мач на Левски с години и по телевизора вече едвам ги гледам. Заради такива като сина ми и теб ще отида на юбилея, за да ви научим кое е тежко. Левски не е купата, бе, Левски е Гунди! Само онова знаменце на Гунди дето го имате да го веете, само него ще го оставите. Левски е Гунди! Оттогава на Левски му е тежко и такава му е съдбата, винаги да му е тежко. На вас ви било тежко, много знаете тежко вие... Само Левски, абе ей!"

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 окт 2015 13:57

Спортният директор на Левски Георги Иванов ще разполага не само със средства за привличането на четири нови попълнения през зимата, но шефовете ще му осигурят и по-голям бюджет за фонд "Работна заплата".

В момента разходите по месечни възнаграждения на първия отбор и спортно-техническия щаб трябва да се вместват в 200 хил. лева. За сравнение през миналия сезон сумата бе с 50 % по-голяма. Очаква се от зимата да има поне 15 % месечно увеличение, т.е. парите за заплати да бъдат поне 230 хил. лева.

Възможно е парите дори да бъдат повече. Този въпрос предстои да бъде обсъден от Управителния съвет на клуба, който вече гласува всички важни решения за бъдещето на "сините", пише "Тема Спорт".
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 22 окт 2015 14:34

Щрабаг прави чудеса.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 окт 2015 14:54

ceBep написа:Щрабаг прави чудеса.

Да, хубаво нещо са коректните спонсори. ;) Така ги искам - щом ще ги рекламира най-популярният и най-обичан футболен отбор в България, ще развържат малко кесията, няма как.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”