sin4ec написа: Но по-запознатите от вас са наясно, че Левски няма финансови проблеми в момента.
Който разбрал-разбрал.
Не е точно така, но не ми се спори тук.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
sin4ec написа: Но по-запознатите от вас са наясно, че Левски няма финансови проблеми в момента.
Който разбрал-разбрал.
Rivaldo10 написа:sin4ec написа: Но по-запознатите от вас са наясно, че Левски няма финансови проблеми в момента.
Който разбрал-разбрал.
Не е точно така, но не ми се спори тук.
sin4ec написа:Когато като аргумент се развяват думите на га, Полковника и Петко Суровянски, е редно да замълчим. Както гореспоменатите мълчаха с години за зулумите в ЦСКА и как червените получаваха лиценз. Тези индивиди гордо прокламираха 32-а титла преди година( за всички, които са с къса памет), докато затъналият в 20 милионни бакии техен клуб плащаше на негри по 20 бона, а на Стойчо по 50! Тези ще ми правят анализи на Левски? Абе я сиктир оттука, бе...Кои сте вие, бе , шушлеци? Отивайте си на село да правите анализ на халфовата линия на Струмска слава.
Феновете...къде бяхте? Айде пък да си говорим истината-пишехте в темата " Пътят към титлата" и редяхте там стратегии и тактики. Кой от вас се запита в какво състояние е ЦСКА? Никой! Били говедата два пъти и хванали Господ за шлифера. Да, ама не.
Половин година припознавате и се връткате навсякъде, и пак сте на никъде. ГГ с нищо не е по-различен от предишните. Кому давате акъл и кому дирите сметка? Нещо сте се пообъркали.
И още нещо ще ви светна. Може и така да стане, че един Краев да реши всички проблеми с НАП. Примерно. Но по-запознатите от вас са наясно, че Левски няма финансови проблеми в момента.
Който разбрал-разбрал.
modor написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1VXQ8JO_SN0[/youtube]
vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Чакай малко, до преди 1 година Батков обясняваше каква бяла лястовица сте и нямате дългове, сега се оказа, че сте били на косъм(уж) и дължите над 5 милиона на НАП? И това са дългове от години, не от вчера!
Между другото, като се плаща първо главницата, какво става с лихвите по нея? А защо изобщо има лихви, това не значи ли, че далеч преди 2012г. сте дължали един куп пари? Не просто един куп, а купища - само по две от декларациите има лихви по над 5000 и над 8000лв. А подобни суми има срещу всички останали нули. Какво ти говорят тия суми, които са просто лихви - с колко е било закъснението КЪМ 2012, че да се натрупат толкова?
Ама карай де, важното е да се разсрочва, не да се плаща.
Аз не знам Батков да е обяснявал такива неща. Още повече, че миналата година някъде по това време Тръстът изнесе едни презентации с актуална финансова информация и там се виждаха задълженията.
Като плащаш първо главницата, тя намалява и по този начин намаляват и лихвените плащания, които се трупат върху главницата. Ако плащаш първо лихвите, то главницата ще си стои същата и с всеки следващ период ще се натрупва по-голяма лихва, което натоварва повече длъжника.
А лихвите се начисляват след като е възникнало задължението и не е платено, не знам какво имаш предвид с това "преди 2012г." и "към 2012г.".
Кое не помниш, как Батков обясняваше каква бяла лястовица сте и как нямате дългове?![]()
Още първия документ, където в графата Главница почти всичко е нула, дължимите лихви са почти 1 милион. Въпросът е, че тези лихви са натрупани за минал период, тоест кой знае колко време преди въпросната 2012. А, забележи, че това не е цялата справка - отдолу, където е Общо, по главница дължите над 4.3 милиона, а по лихви почти 1 милион. А, забележи и по-интересното - това са задължения, които подлежат на разпределение от публичен изпълнител, тоест по тях всичко е ясно - нито има разсрочване, нито плащане, нито нищо. В най-долната графа на същия документ - "Задължения, подлежащи на уточнение", там има една огромна нула. Значи още през 2012 сте били доказано на червено с над 5 милиона. А това е само по първия сканиран документ.
Чакай сега.Тези лихви са натрупани върху съответната главница досега. Те не са за някакви предходни периоди преди да е възникнало задължението.
Ако дадено задължение е възникнало през 2012г., то начислената лихва за него е натрупана в следващите години досега. Там, където главницата е погасена и пише 0,00 лв., лихвата се е натрупвала, докато е имало главница, а сега си остава, защото вече обясних, че първо се изплащат главниците, а след това лихвите.
За Батков нямам никакви спомени да е казвал, че сме без дългове.
Дори и така да е, към 2012 имате над 4 милиона дългове само по главници, а това е само по първата от общо 22 сканирани страници. Тези над 4 милиона са след окончателно съдебно решение, след като са дадени на съдебен изпълнител.
А за късата ти памет...без коментар.
vaskonti написа:Rivaldo10 написа:И всичко това според човек, който така и не застана зад думите си в редица случаи? Мразен от чужди и свои...
Не, според официалната справка в НАП за задълженията на ПФК Левски.
onegavon написа:Хубаво ни обяснявате как всичко е точно, ама аз се спомням едни интервюта на Гонзо и Иво Тонев от късната пролет в които се споменава ,че сте били в положението на Локомотив и ЦСКА.После феновете ,спонсорите и али -бали та сте стигнали до лиценз.Така че " Посмали манго!" както се казва.
Не ви ли снесат някакви пари отвънка сте при нас.
Tommi написа:onegavon написа:Хубаво ни обяснявате как всичко е точно, ама аз се спомням едни интервюта на Гонзо и Иво Тонев от късната пролет в които се споменава ,че сте били в положението на Локомотив и ЦСКА.После феновете ,спонсорите и али -бали та сте стигнали до лиценз.Така че " Посмали манго!" както се казва.
Не ви ли снесат някакви пари отвънка сте при нас.
Ние имаме задължения и това никой не го отрича и никой не го крие. Не знам как трябва да ви се обясни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта