Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 18 фев 2015 11:56

mistreated написа:
W84me написа:Кажете някой по-проспериращ от Краев? Щом Владо Стоянов е футболист на годината значи нещата не са добре..

Мисля, че дадох пример. Научете се да четете преди да отговаряте! Факт е, че има негови връстници или максимум година по-големи, които са си наложени титуляри в отборите си. Играят редовно и имат повече голове и асистенции от Краев. Защо тогава той?

Я бе, има 18 годишни титуляри в А група? Пламен Гълъбов не му е набор, а е 2 години по-голям от него. Също така Краев има голове за Левски.
Последна промяна от W84me на 18 фев 2015 11:58, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 18 фев 2015 11:56

Red_Neck написа:
ralka_levskarka написа:ключовите думи са най- проспериращ млад играч, но ти явно си малоумен и няма как да го разбереш..

Я му изкарай статистиката за 2014 и ми обясни, като на 6 годишен, колко точно е "просперирал" Краев?
Ако шум в медиите се брои за "просперитет" Николери щеше да е с поне 2 златни топки :)

ПП: Ето, хем ултраската да не се мъчи : http://www.transfermarkt.com/bozhidar-kraev/leistungsdaten/spieler/293607. Без тренировката със Спартак Варна има точно 2 асистенции - една с/у Ботев и една за купата с/у Монтана. Просперирал казваш ......

Тренировка, не тренировка, за него това е шанс да се доказва и не го ли използва всичко отива на вятъра.
Всяка секунда на терена му е важна,независимо срещу кой отбор.
Трупа се самочувствие.Но тъй като сте спецове всички и не сте имали допир до футбола,малко по пряк от обикновеното, няма как да ги знаете тея' неща.

Най-лесно е да се критикува ..

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 фев 2015 12:02

W84me написа:
mistreated написа:
W84me написа:Кажете някой по-проспериращ от Краев? Щом Владо Стоянов е футболист на годината значи нещата не са добре..

Мисля, че дадох пример. Научете се да четете преди да отговаряте! Факт е, че има негови връстници или максимум година по-големи, които са си наложени титуляри в отборите си. Играят редовно и имат повече голове и асистенции от Краев. Защо тогава той?

Я бе, има 18 годишни титуляри в А група? Пламен Гълъбов не му е набор, а е 2 години по-голям от него. Също така Краев има голове за Левски.

Е как ще е 2 години по-голям, като е на 19 години? Головете на Краев ги споменахме вече, в хандбалния мач срещу Спартак Варна. В А група приносът му се изчерпва с една асистенция и 3 мача, като титуляр.
Тук състезанието за най-млад титуляр в А група ли е или за най-проспериращ МЛАД играч. Нали знаеш, че до 21 години всички спадат в тази категория?!
Последна промяна от mistreated на 18 фев 2015 12:23, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 18 фев 2015 12:12

Що, на Чунчунков к'во му е? Не е проспериращ ли, не е млад ли? :roll: И пак си е ваш ако не се лъжа, ама сте го изпуснали. ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 фев 2015 12:30

mistreated написа: Защо тогава той?

Защото такъв е изборът на гласуващите близо 130 журналисти. Айде да приемем, че са мааааалко по-компетентни и не са водени от сляпата омраза като цесекистите във форума :? Надявам се ти е ясно, че от близо 130 гласували не е задължително всички да са посочили Краев. Например мустакатият ви шаман е дал глас за Чочев, Никола Ибришимов за Чунчуков, Илиян Енев е посочил Гълъбов.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 фев 2015 12:34

Във връзка със сагата около новите платени спортни канали, от Bliz** са ми отговорили следното преди час:

Здравейте,
Бихме искали да Ви информираме, че каналът ще бъде част от програмната ни схема от 21.02.2015г., повече информация можете да намерите до няколко дни в сайта на компанията.

Помествам го тук информативно, в случай че и други колеги-запалянковци имат договорни отношения с въпросния доставчик.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 фев 2015 12:36

TristaNNN написа:
mistreated написа: Защо тогава той?

Защото такъв е изборът на гласуващите близо 130 журналисти. Айде да приемем, че са мааааалко по-компетентни и не са водени от сляпата омраза като цесекистите във форума :? Надявам се ти е ясно, че от близо 130 гласували не е задължително всички да са посочили Краев. Например мустакатият ви шаман е дал глас за Чочев, Никола Ибришимов за Чунчуков, Илиян Енев е посочил Гълъбов.

Остави "цесекистите", нека говорим с факти. Нали разбираш, че голяма част от тези 130 журналисти също са пристрастни, като мен и теб и гласуването им няма нищо общо с реалността. Фактите са, че има много по-заслужили момчета от Краев, включително и бивши левскарчета!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 фев 2015 12:40

zlatan написа:Има някакъв първоначален интерес за нов спонсор от успял българин, който отдавна не живее в България, но е потомствен левскар. Акциите материализират някаква инвестиция и дават права да се участва в управлението. Управлението на Левски е напълно прозрачно – след и преди заседанията на УС се разпространява какво е решавано и обсъждано.“

това са думи на Батков от днес.Остава да разберем и издирим този потомствен Левскар.

Напълно прозрачно и никой не носи отговорност, така де всички носят, все същото. Няма такова нещо като колективна отговорност

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2015 12:52

mistreated написа:
W84me написа:
mistreated написа:

Е как ще е 2 години по-голям, като е на 19 години? Головете на Краев ги споменахме вече, в хандбалния мач срещу Спартак Варна. В А група приносът му се изчерпва с една асистенция и 3 мача, като титуляр.
Тук състезанието за най-млад титуляр в А група ли е или за най-проспериращ МЛАД играч. Нали знаеш, че до 21 години всички спадат в тази категория?!

Ами Краев сега ще стане на 18, а Гълъбов сега ще стане на 20.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2015 13:13

milen.hristov написа:
zlatan написа:Има някакъв първоначален интерес за нов спонсор от успял българин, който отдавна не живее в България, но е потомствен левскар. Акциите материализират някаква инвестиция и дават права да се участва в управлението. Управлението на Левски е напълно прозрачно – след и преди заседанията на УС се разпространява какво е решавано и обсъждано.“

това са думи на Батков от днес.Остава да разберем и издирим този потомствен Левскар.

Напълно прозрачно и никой не носи отговорност, така де всички носят, все същото. Няма такова нещо като колективна отговорност

Има - викат му "колективна безотговорност" :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”