Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Elliah
Контакти:

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот Elliah » 18 апр 2016 23:20

Да ни е честит новия сектор :)!

86mhz ... страхотни репортажи! Следя ги от доста време и адмирирам постоянството ти. Аз след първите 10 мрънкача щях да се откажа :mrgreen:

Благодарности и чакаме същото, като почнат козирката.

ПС: Кашчей, айде стига на всяка манджа мерудия... Дори нямаш отношение към нашия стадион

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Трофея или Козирката?

Мнениеот koisa » 19 апр 2016 08:44

1982 написа:
hydetoshi написа:Построяването на този сектор е абсолютна шашма и далавера. Това е все едно един клошар да влезе в магазин за скъпи лимузини и да каже,че иска да си вземе една ама няма пари. И продавача да махне с ръка и да каже: Абе ще я направиш на такси,ще возиш хора и с парите които ти дават ще ми се изплащаш. Тия хора наистина ли смятат,че като разказват такива вицове някой им вярва.

Левскарите вярват, щото така им изнася. Иначе, убеден съм, повечето от тях вътрешно в себе си усещат, че нещата около финансирането на този сектор вонят много сериозно. Но не им изнася да си го признаят.
И ние смятаме победата ви в Стара Загора за вмирисана, но вие я мислите за честна. Убеден съм, че вътрешно знаете колко е "честна", но се срамувате да си признаете. Знаете и за бутането насила аматьорски отбор да вземе купата. Същото се отнася за новата лига. Знаете ги тези неща, но защо ли не ви изнася да си признаете.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 апр 2016 11:55

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1BF1puhk4tg[/youtube] 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 19 апр 2016 12:00

modor написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1BF1puhk4tg[/youtube] 8-)

Красота! Нямам търпение да мине тази седмица :D

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 19 апр 2016 14:03

В крайна сметка, скамейките за резервните футболисти, къде ще бъдат разположени? Както по старому в сектор В?

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 апр 2016 14:35

d.milanov написа:В крайна сметка, скамейките за резервните футболисти, къде ще бъдат разположени? Както по старому в сектор В?

Засега да. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 19 апр 2016 20:09

стадиона на Левски не е само на Левски, той е на България, защото Левски е на България !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 апр 2016 20:49

Наско Сираков се е изказал много ласкаво за сектора. Дошъл е да си получи поканата-редно е, въпреки някои мои съмнения спрямо него, да получи доживотна карта за новия сектор. Много е дал и го заслужава.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 19 апр 2016 22:20

sin4ec написа:Наско Сираков се е изказал много ласкаво за сектора. Дошъл е да си получи поканата-редно е, въпреки някои мои съмнения спрямо него, да получи доживотна карта за новия сектор. Много е дал и го заслужава.

Да ти кажа като футболист беше наистина добър. Не го познавам като човек, но на мен би ми било трудно ако бях левскар да му простя онова огъзване от 1996 година. Такава излагация няма никъде. Иначе поздравления сектора става хубав. Но без козирка си е половин работа. Не стига, че ще се плащат повече пари ами и дъжда пак ще ги плеска хората. А като гледам и ВИП ложата е баш на показ и тея випове хем ще ги пече слънцето хем дъжа ще ги праска освен ако не измислят нещо да ги покрият с някакви шатри или не знам иначе грозна работа.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 19 апр 2016 22:47

bobonikolov написа:
sin4ec написа:Наско Сираков се е изказал много ласкаво за сектора. Дошъл е да си получи поканата-редно е, въпреки някои мои съмнения спрямо него, да получи доживотна карта за новия сектор. Много е дал и го заслужава.

Да ти кажа като футболист беше наистина добър. Не го познавам като човек, но на мен би ми било трудно ако бях левскар да му простя онова огъзване от 1996 година. Такава излагация няма никъде. Иначе поздравления сектора става хубав. Но без козирка си е половин работа. Не стига, че ще се плащат повече пари ами и дъжда пак ще ги плеска хората. А като гледам и ВИП ложата е баш на показ и тея випове хем ще ги пече слънцето хем дъжа ще ги праска освен ако не измислят нещо да ги покрият с някакви шатри или не знам иначе грозна работа.

VIP ложите си имат козирка... Направиха я специално за това (извън проекта)

Върни се в “Левски”