Кой е най-некадърният???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Кой е най-некадърният???

Мнениеот unist_gp » 06 дек 2009 16:46

cska_liverpool написа:
samoleta написа:Мисля че наи некъдърния играч на левски е СЪРМОВ-той просто чупи тапомера

Извинявайте че се намесвам във вашия форум,но този Сърмов почти всеки мач е с потенциален червен картон.А относно Ортега,какво той е повече от Цачев?

сърмов е ок, но трябва да е по-старателен. най зле са бразилчетата жо и зе. и най-великият бездарник е ортега. слаби са. гонзо е виновен,че работата му е да търси тренер, а не да се прави на тренер. този тони здравков също е зле. най-зле е психоложката на отбора :mrgreen: :mrgreen: батков прави обаче добри с тото, взе малко от уефа (наскоро са му били преведени 800 000 евро).... догодина ще го мислим на пролет. предполагам,че от новата година ще има нов управителен съвет на Левски и Батков ще предаде отбора на някой друг. ЦСКА е по-зле. там през пролетта ще управляват май синдици,а не титани :mrgreen:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 06 дек 2009 16:46

INZAGHI_99 написа:
dodo7271 написа:Хайде стига сте изпадали в истерия. Ясно е, че този отбор на Левски не става и трябват генерални промени. До вчера Гонзо беше най-великият, днес станал палячо. Ей затова няма футбол в България. Щото ние феновете сме някакви завършени идиоти. Радваме се като за световно при успехи, а при загуби сме готови да стъпчем в калта всички. Не става така.

Някъде да прочете че съм Писал Гонзо е ВИНОВЕН И Е ПАЛЯЧО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :idea: :evil:
Написах ИГРАЧИ. плюс БАТКОВ.

Не, бе, пич, нямам предвид теб. Говоря по-принпип. Изкарахме тези футболисти най-големите говна. Само преди 6 месеца Божката Митрев беше най-великия, защото пази при 2:0 срещу отбора на Съветската армия. Телкийски преди 3 години го носихме на ръце, сега го плюеме. Реал Мадрид паднаха от Алперкон ли бяха, какви са там, с 4:0 и какво от това? Животът си продължава, отборът си бие наред. Случват се и такива неща. Левски ако бие във всичките си мачове ще е вечно европейски шампион.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 06 дек 2009 16:49

Гошо Христов, Сърмов, Рабех, Живко, Жо играе на прилили и отливи, Еньо също... И какво остана?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 дек 2009 16:49

аз тема написах за този отбор ,всичките да ги подарят няма да ми е жал за никого,сега онези дето искана дарковци марковци жота мота ,ето ви ги днес ГЛЕДАХТЕ ЛИ ГИ.Мъка е да гледаш отбора на Левски голяма мъка е.
LEVSKI_FOREVER

Corner
Контакти:

Мнениеот Corner » 06 дек 2009 16:50

1."голаджията" Христов -за цял полусезон едва ли успя да отправи 3 удара към противниковата врата.
2.Дарко - от средно 30-40 топки минаващи през него на мач успява да отиграе 3-4
3.Йовов - от 5 паса минаващи на 50см. успоредно на гол-линията ще успее да изпрати в аут 6.
4."великия' Гонзо - и като тренер и като играч . Спомнете си мачовете по негово време с разни албански, словенски и от други "велики" футболни сили. Когато ЛЕВСКИ се отърва от него игра четвърт финал в Европа.
5.Мароканските алкохолици, играещите пенсионери и още редица други.
6...но най-вече батков който доведе в ЛЕВСКИ всички тези "звезди"

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 06 дек 2009 16:51

най некъдърният за мен е Георги Христов. Просто никакъв го няма, през този есенен полусезон. Откриват му се изгодни положения, които би трябвало с лекота да реализира, но все не успява. ок 1, 2 пъти може да пропусне, защото е човешко по някога да не отбележиш гол. Ама на него му става навик вече.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 дек 2009 16:53

Нали мн скандирахте Еньо бееееееееее , фен съм на Левски ама тва не може да продължава така !!!!!!!!!

Офтопик:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 дек 2009 16:55

Без треньор толкова. Гонзо е всичко друго, но не и треньор. Не ставаш Гонзо, единственото, което промени в този отборе е да ги накараш да играят малко по-нахъсано. В спортно техническо отношение си НУЛА!!! Нито смени, нито тактическа подредба... примерно може ли Гонзо да каже с каква схема играехме в последните 10 минути на мача??? И как може играч като Ортега, дето след 10 дни го разкарваме ти да го пускаш да обръща мача???
И откъде тази наглост в Тони Здравков и Гонзо да казват, че сме имали страшно много чисти положения и като не вкараш ще ти вкарат??? Имахме точно две положения и това е!!!

Като цяло ...падение, резил, позор... където ни хвахана и в Европа и тук ни биха като тъпан...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 06 дек 2009 16:57

Аз бях на мача и има един играч на Левски, който се откроява-Веско Минев...това е всички други бяха трагични, да не говорим за последните минути, когато Христов и Ортега на 1метър от вратата се чудеха какво да правят.......нямам думи, това е позор :!: И последно да добавям, че аз ако бях на мястото на Христов и Ортега в нея минута и пропусна такава възможност, ще се скрия колкото се може повече от срам, СРАМММ :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 06 дек 2009 16:57

Всички нападатели. Първи е Ортега, той е пълно недоразумение. Взехме го и Славия тръгна напред. Но за мен тъпометъра го чупи и Жоро Христов. Омръзна ми да слушам "дайте му шанс, той може". Докато му даваме шанс, на таблото ще свети една голяма нула. Съжалявам, но ми писна. Той ми къса нервите всеки мач. Дори да е кадърен, не е за Левски. Желая му всичко най-добро, но в някой друг клуб. Когато играеш срещу сгъстена защита (което много отбори прилагат срещу нас), трябва да вкарваш поне 1 от 3 положения. Иначе не става.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Върни се в “Левски”