Иван Цветков фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Иван Цветков фен тема

Мнениеот Гара Дембеле » 07 май 2011 20:06

Тоя футболист е уникален. Научен футболист, пипа топката също като Берба, имах чувството че гледам Бербатов - пасове, спиране на топката, гола.. :)

Много ми се иска Батков, да го привлече в Левски 8-)

[offtopic]Успех и на Пирин, които за мен ще оцелеят на 100% След Левски симпатизирам на Пирин, много голям хъс себераздаване и футбол има в тоя отбор ;)[/offtopic]
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

ShooterMan
Контакти:

Re: Иван Цветков фен тема

Мнениеот ShooterMan » 07 май 2011 20:11

Точна дума е КЛАСЕН играч,умее всичко.Изумен съм,че досега не е бил викан в Национала,а всички чувахме за големите му мачове в Херенвеен и Сивасспор,стана вицешампион на Турция,беше от най-добрите играчи в Суперлигата там.Последното доказва каква корупция имаше с повиквателните...да не викнеш такъв играч-трябва да си ИДИОТ.Иван Цветков е играч на европейско ниво все още,нищо,че е на 32.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 07 май 2011 20:12

Ееее, коментатора го похвали и веднага тема... Айде малко по-сериозно. Така дойде и Дани Младенов.

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 07 май 2011 20:14

ShooterMan написа:Точна дума е КЛАСЕН играч,умее всичко.Изумен съм,че досега не е бил викан в Национала,а всички чувахме за големите му мачове в Херенвеен и Сивасспор,стана вицешампион на Турция,беше от най-добрите играчи в Суперлигата там.Последното доказва каква корупция имаше с повиквателните...да не викнеш такъв играч-трябва да си ИДИОТ.Иван Цветков е играч на европейско ниво все още,нищо,че е на 32.

Напълно съгласен. С класи е над дърветата Макриев, Рангелов и божинов. Човека заслужава да играе в национала ;) Дано Батков направи всичко възможно, да го привлече в Левски, тоя човек е класа просто 8-)

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 07 май 2011 20:15

Абе добър е спор няма. Мотора на Пирин. Дали става за националния - ако го сложат зад Ивелин Попов ще свърши много повече работа от всеки друг в момента.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 май 2011 20:17

Най-смешното е, че 90% от списващите във форума, никога нямаше да знаят за него ако не беше дошъл в Пирин и на мига му правят фен тема, кога му станахте фенове, само вие си знаете.

Всичко останало за качествата му е така.
Изображение

hristoil
Контакти:

Мнениеот hristoil » 07 май 2011 20:20

Страхотен играч. За мен е удоволствие да гледам всяка крачка и всяко докосване на Иван Цветков.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 07 май 2011 20:20

така е това е като нов футболист за мен а е на 32 години :shock: явно е бил много пренебрегван но определено в сравнение с тези които сме гледали и гледаме човека е класа
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 07 май 2011 20:21

hristoil написа:Страхотен играч. За мен е удоволствие да гледам всяка крачка и всяко докосване на Иван Цветков.

Абсолютно, човека е художник с топката направо. Много ми прилича на Берба, по - качествата, които притежава 8-)

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 07 май 2011 20:22

PFC Litex написа:Най-смешното е, че 90% от списващите във форума, никога нямаше да знаят за него ако не беше дошъл в Пирин и на мига му правят фен тема, кога му станахте фенове, само вие си знаете.

Всичко останало за качествата му е така.

Причината е, че винаги са избягвали да говорят за него... А още във Вардар се чуваше, че има много хляб! После мениджърски игри го отсвириха и за националния... Уви вече е на 32, но още има хляб!

Върни се в “Пирин”