Анкета: Трябва ли Сър Алекс Фергюсън да си ходи?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трябва ли САФ да си ходи ?
Ам само не мога да разбера едно нещо: Правиш се на фен на Юнайтед, за да хулиш отбора по-"тактично" така ли?

- radorezila
Rofles написа:Ам само не мога да разбера едно нещо: Правиш се на фен на Юнайтед, за да хулиш отбора по-"тактично" така ли?
Ман Ютд е отбора без който немога да дишам. Просто преди мачкахме и играехме уникален футбол, но последните 3-4 години не играем този доминиращ стил, а и доста дербита взехме със съдийска помощ, нещо което преди го нямаше. САФ влияе с авторитета си на ФА, и после в Европа ни водят отборчета като Брага

Според мен трябва треньор да стане Рой Кийн треньор с перспектива и истински дявол

След ерата САФ Юнайтед го очаква съдбата Ливърпул.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
radorezila написа:Rofles написа:Ам само не мога да разбера едно нещо: Правиш се на фен на Юнайтед, за да хулиш отбора по-"тактично" така ли?
Ман Ютд е отбора без който немога да дишам. Просто преди мачкахме и играехме уникален футбол, но последните 3-4 години не играем този доминиращ стил, а и доста дербита взехме със съдийска помощ, нещо което преди го нямаше. САФ влияе с авторитета си на ФА, и после в Европа ни водят отборчета като БрагаМисля че САФ вече се изчерпа.
Според мен трябва треньор да стане Рой Кийн треньор с перспектива и истински дявол
Рой ама като натрупа опит, та той е от 2 години треньор. Рано му е. САФ ще остане поне до края на следващия сезон, което е добре за нас. Падаме от Брага, защото не играем традиционната си схема, за което е виновен САФ, но все пак няма какво да се направи. Примиряваме се и подкрепяме отбора си

- Jorkorazporko
Определено САФ в последно време дърпа отбора на зад. Лоша селекция и тотално се разграничи от атрактивния стил на Юнайтед. За съдийските аванти не смятам, че има вина, там лобито е на по - високо ниво. Лошото е, че хората които са фенове на МЮ заради играта, а не заради марката последните години се отдалечиха от отбора. В последно време виждам, че феновете се делят на две групи: такива които бяха фенове заради стила и сега се разочаровани, и фенове на марката. Втората група са доста необективни според мене.
- radorezila
Jorkorazporko написа:Определено САФ в последно време дърпа отбора на зад. Лоша селекция и тотално се разграничи от атрактивния стил на Юнайтед. За съдийските аванти не смятам, че има вина, там лобито е на по - високо ниво. Лошото е, че хората които са фенове на МЮ заради играта, а не заради марката последните години се отдалечиха от отбора. В последно време виждам, че феновете се делят на две групи: такива които бяха фенове заради стила и сега се разочаровани, и фенове на марката. Втората група са доста необективни според мене.
Абсолютно си прав. Аз съм фен на стила на игра и съм разочарован от ставащото в любимия клуб. Затова си мисля че САФ изпя лебедовата си песен на Олд Трафорд.
Jorkorazporko написа:Определено САФ в последно време дърпа отбора на зад. Лоша селекция и тотално се разграничи от атрактивния стил на Юнайтед. За съдийските аванти не смятам, че има вина, там лобито е на по - високо ниво. Лошото е, че хората които са фенове на МЮ заради играта, а не заради марката последните години се отдалечиха от отбора. В последно време виждам, че феновете се делят на две групи: такива които бяха фенове заради стила и сега се разочаровани, и фенове на марката. Втората група са доста необективни според мене.
Няма никакво деление.Или си фен или не си.Явно тези които казваш,че са от първата група не са истински фенове,а еднодневки със силните на деня.Верният фен е с отбора и в добри и в лоши моменти.
Относно темата,САФ сам ще прецени кога да си ходи.Всяка година излиза такава тема и всяка година оставате разочаровани,че не се пенсионира.
САФ е бита карта, оставка, но като гледам има доживотен контракт с клуба, тоест никога няма да си ходи 

- we are the champions
- Контакти:
направо един гроб до скамейката му направете на всички ви е ясно че Съра се изчерпа тотално 

Последна промяна от we are the champions на 08 ное 2012 00:00, променено общо 1 път.
Аз па не се сещам за кой знае колко по-различен стил на Юнайтед. Фъргюсън винаги си е бил цар на грозните победи, за разлика от такива като Венгер или Земан. В Арсенал всичко е изпипано да последната подробност, много е интересно да ги гледаш, само дето изпипаните комбинации и гениалните изпълнения са леко безсмислени, там мислят за най-доброто следващо отиграване, а не за гола. В Юнайтед се търси резултат, с опростени действия и борба, ако е имало нещо по-атрактивно, то е било, щото е имало такива футболисти, а не щото Фъргюсън се е сетил да ги учи точно на това.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Върни се в “Кошче за отпадъци”