Тренировъчната база на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Тренировъчната база на Лудогорец

Мнениеот tsonpen » 08 юни 2012 16:28

Две снимки от вчера на новостите покрай строежа на базата:
Изображение
Изображение
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 08 юни 2012 18:34

tsonpen съжелявам ако бъркам, но доколкото видях ми се струва че покриват точно големия терен с изкуственото покритие!
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 юни 2012 21:01

Hardi написа:tsonpen съжелявам ако бъркам, но доколкото видях ми се струва че покриват точно големия терен с изкуственото покритие!

Може би говорим за едно и също нещо. Има голям терен с писта около него, който е с естествено покритие и още един голям, който няма писта - той е с изкуствено покритие и е готов от няколко седмици. Сега изграждат конструкция на трета площ, която може би ще е около 1/2-ра от площта на някой от големите терени. Там още няма покритие, вероятно ще го направят след като направят конструкцията. Балонът, който се изгражда ще достигне до оградата, която е на пътя от Търговище. Двата големи терена вече имат стълбове с осветление и няма логика да ги правят покрити, защото осветлението ще остане отвън.

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 09 юни 2012 16:18

Да, днес забелязах че се покрива малкия още незастлан терен. Сори за объркването. Не помня от каде го чух , но се говори че на мястото на комина ще има още един голям терен с естествено покритие. Днес щях да направя малко снимки , но толкова много коли имаше заради кастинга , че нямаше каде да спра за да снимам.
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 юни 2012 20:18

Снимки от днес.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Правят паркинг отпред. Сложили са седалки. Има камион с материали за покритието в балона.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 14 юни 2012 20:24

Отново страхотни снимки. Не знам коя фирма изпълнява поръчката, но ми се струва, че доста бързо се случват нещата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 15 юни 2012 00:53

Базата е направо разкошна :) ,надявам се още български отбори да си построят такава база.А за грандовете е просто задължителна

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 юни 2012 13:50

Eдна от последните ми фотосесии от строежа на базата. Нещата се случват с часове, кипи усилена работа. Харесва ми, че се обръща внимание дори на дребни детайли. Рядко в България може да се види нещо, което се прави с толкова желание.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 юни 2012 19:55

Ще се строят още два големи терена с естествено покритие и осветление:
Базата „Гнездо на орли” в първия си етап е разположена върху 40 дка. Разполага с терен с естествено покритие – 105/68, заедно със съвременна лекоатлетическа писта. На разположение на Детско-юношеската академия е и терен с изкуствено покритие последно поколение, производство на водещата немска фирма Polytan /производител на повечето от терените на клубовете от Бундеслигата/. Талантите на Лудогорец ще могат да използват и два маломерни изкуствени терена, отново на фирма Polytan, които имат възможността да бъдат покривани през зимата. Абсолютно всички терени на базата разполагат с осветление.

В „Гнездо на орли” ще функционират модерни спа център, фитнес зала, съблекални, докторски кабинети и фен магазин. С отварянето на вратите на базата вече представителният отбор, формациите от ДЮШ и администрацията ще бъдат събрани на едно място, което значително ще подобри работата и координацията на Клуба.
За жителите на Лудогорието има и приятна изненада. Те също ще могат да използват срещу заплащане фитнеса, сауната и покритите маломерни терени.
Във втория етап до края на годината се очаква към тренировъчния комплекс да бъдат построени и добавени още два терена 105/68 с естествено покритие и осветление. Те ще се ползват от Детско-юношеската академия по футбол на „Лудогорец”.
Очаква се общите инвестиции в комплекса да достигнат 11 млн. лв.

Пресслужба на ПФК „Лудогорец”
Разград

http://ludogorets.com/news.html?full_news=306

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 20 юни 2012 12:14

Страхотно! Базата няма да спира до тук :)

От прочетеното разбирам, че балонът няма да бъде целогодишно покрит и ще бъде с не един, а два маломерни терена...
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”