според мен излизът едни равностойни отбори
Литекс е силен като домакин.Локомотив Сф е силен като гост.
Според мен,ще завършът Х 1:1
Литекс - Локомотив Сф ( тема за мача )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Литекс-Локомотив Сф 18.04.2010г.
runnersa написа:james написа:Да покажем класа в Ловеч, а пък резултата няма значение той зависи от толкова много неща. До тук отбора игра по шампионски независимо от резултатите в отделните мачове, важното е до края да продължим така и резултата ще дойде неминуемо.
И в кой мач извън този с Левски сте играли по шампионски ако трябва да си честен? Говорим за пролетта! Според мен ако играете така както напоследък Литекс ще си вземат мача, а пък вие си мислите, че сте играли шампионски нямаме нищо против
Във всеки един мач превъзхождахме противника си тотално единствено липсата на голове и журналистическите коментари създаваха впечатление за успорвани мачове единственната надпревара беше кой ще издържи по-дълго без гол срещу нас единствените отбори които излезнаха да се надиграват с нас получиха по два гола а именно Левски и Берое това аз наричам -шампионско и ако продължим да надиграваме отборите ще стигнем до успешен завършек на първенството

- paceto
- Контакти:
Litex1 написа:според мен излизът едни равностойни отбори
Литекс е силен като домакин.Локомотив Сф е силен като гост.
Според мен,ще завършът Х 1:1
Но това не е хубаво за Литекс, защото има мач с ЦСКА след това.
Ако не си вземете мача сега ще си затрудните положението, въпреки че Локо Сф имат много трудна програма и пак ще сте на плюс от хикса.
Ако искате да сте шампиони трябва да си вземете мача така както взехте всички други с преките ви конкуренти.
Според мен Локо Сф нямат шанс в Ловеч и резултата ще е 2:0 за Литекс.
В съзнанието ми идва някаква умопомрачителна победа за нашите
.. нещо от сорта на 0-5 , но по-вероятния резултат би бил 0-3 , за който и ще викам
.. Време им е на литекс да паднат с много на техния стадион , а на нас ни е време да покажем какво можем и защо заслужаваме да сме шампиони! 

Локо София до гроб.

Според мен ще бъде много равностоен мач между два равностойни отбора и Литекс ще измъкне измъчена победа с 4:0, или 5:1 

- paceto
- Контакти:
addison написа:В съзнанието ми идва някаква умопомрачителна победа за нашите.. нещо от сорта на 0-5 , но по-вероятния резултат би бил 0-3 , за който и ще викам
.. Време им е на литекс да паднат с много на техния стадион , а на нас ни е време да покажем какво можем и защо заслужаваме да сме шампиони!
Почвам да си мисля, че си на нещо

С всеки изминат коментар бълваш голяма простотия

Доказваш напълно, че жените не разбират от футбол

Дори да загубим пак нищо не може да се каже за краен изход.
Доста хора подценяват програмата си до края.
Литекс Ловеч - Локомотив София
Локомотив София - Славия София (Славия ще се бори за третото място до последно)
Локомотив София - Черно море Варна (Тук нямам идея)
ЦСКА София - Локомотив София (ЦСКА не победили има реалния шанс да изтърве тройката)
Локомотив София - Черноморец Бургас (Тук някак никаква идея)
Локомотив Пловдив - Локомотив София (троен мач и то последен)
Нашата програма е
Литекс - Локо Сф
ЦСКА - Литекс
Литекс - Черноморец
Локо Пд. - Литекс
Литекс - Берое
Своге - Литекс
Битката за третото място ще е жестока между Левски и ЦСКА също, така че при победа за нас си поемаме дълбоко дъх на успокоение, при загуба просто ще се играе на "живот и смърт", равния мач също е в наша позла, тъй като ще запазим разликата от точки.
ЦСКА София - Локомотив София (ЦСКА не победили има реалния шанс да изтърве тройката)
Нашата програма е
Литекс - Локо Сф
ЦСКА - Литекс
Литекс - Черноморец
Локо Пд. - Литекс
Литекс - Берое
Своге - Литекс
Битката за третото място ще е жестока между Левски и ЦСКА също, така че при победа за нас си поемаме дълбоко дъх на успокоение, при загуба просто ще се играе на "живот и смърт", равния мач също е в наша позла, тъй като ще запазим разликата от точки.

paceto написа:addison написа:В съзнанието ми идва някаква умопомрачителна победа за нашите.. нещо от сорта на 0-5 , но по-вероятния резултат би бил 0-3 , за който и ще викам
Почвам да си мисля, че си на нещо
С всеки изминат коментар бълваш голяма простотия
Доказваш напълно, че жените не разбират от футбол

пс - все пак какво искаш от момиче на моите години ;d?
Локо София до гроб.

Така като гледам май само със Своге имате лесен мачPFC Litex написа:Дори да загубим пак нищо не може да се каже за краен изход.
Нашата програма е
Литекс - Локо Сф
ЦСКА - Литекс
Литекс - Черноморец
Локо Пд. - Литекс
Литекс - Берое
Своге - Литекс

- paceto
- Контакти:
Само не ми преписвай фенски наклонности за Литекс, защото си в грешна посока 
Аз съм просто страничен наблюдател и ще си говорим след мача, защото всичко това сега са празни приказки, но после само да не се покриете
Вчера казах, че ако вие завършите с Миньор хикс, днес Литекс също така ще завърши - е познах.
Сега ти казвам, че ще те заболи много след мача в неделя и ще видим дали ще позная само дано не се покриеш, но да ти кажа ме бива в прогнозите
И бъди спокойна не искам нищо лошо от момиче на твоите години
Avirex
Локо Сф ще играе със същите отбори нима казваш, че за вас ще са лесни и ще ги вземете всичките с победа?

Аз съм просто страничен наблюдател и ще си говорим след мача, защото всичко това сега са празни приказки, но после само да не се покриете

Вчера казах, че ако вие завършите с Миньор хикс, днес Литекс също така ще завърши - е познах.
Сега ти казвам, че ще те заболи много след мача в неделя и ще видим дали ще позная само дано не се покриеш, но да ти кажа ме бива в прогнозите

И бъди спокойна не искам нищо лошо от момиче на твоите години

Avirex
Локо Сф ще играе със същите отбори нима казваш, че за вас ще са лесни и ще ги вземете всичките с победа?