Предполагам ще се съгласите, че момчетата от Локомотив са приятната изненада в А ПФГ до момента. Поне за мен Ботев и Литекс не са изненада и в двата клуба се гради в последните години, докато в Локомотив ръководството руши. Под момчетата разбирам треньорския щаб, футболистите и работещите по стадиона. Останалото по-скоро са неприятната трупа опитваща се да съсипе Локомотив. Момчетата обаче записаха две победи и три равни и загуба до момента. Раздават се във мачовете въпреки тоталния хаос и безпаричие. Играха здраво срещу лидерите в първенството. Съвсем малко не достигна за равенство с Лудогорец в Разград, а срещу Левски дори заслужавахме победа. Затова ще перифразирам нещо пуснато наскоро http://lokosf.info/archive4.html
Благодарим ви момчета!
Вчера Локомотив бе близо до победа срещу Левски, някъде из София. Затова от Обединената фенска трибуна благодарим на момчетата извоювали тази победа. Ние знаем какво се случва в клуба и колко големи са успехите всъщност. Вие не тръгнахте да играете на тото загуби, както едни други "локомотивски футболисти" - БРАВО. Ако усетите че условията стават нетърпими просто не излизайте на терена, ще ви разберем, но не падайте до там да влизате в черни комбинации.
Призоваваме по-заможните локомотивци да обявят премии за бъдещи успехи на Локомотив. Момчетата заслужават добри условия, а не 500-те лв. преведени от Гигов за последните 3 месеца.
Призоваваме БФС и УЕФА да изискват банкови гаранции от българските клубове за да спре практиката нови и нови Гиговци да убиват спорта и хората.
Днес Локомотив има и всичко и нищо. Имаме Отбор, Треньор и едно талантливо ново поколение, които ще върнат хората в "Надежда". Нямаме обаче ръководители, функциониращ стадион и нещата вървят натам, че ако държавата не помогне за смяна на собственика на футболния клуб, догодина след фалита ще се възраждаме като нов клуб. Запомнете господа всичко се връща. Злината ще бъде запомнена, а Локомотив ще го бъде въпреки вас!
САМО НИЕ! САМО ЛОКО!
Момчетата от Локомотив приятната изненада в А ПФГ до момента
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Момчетата от Локомотив приятната изненада в А ПФГ до момента
Ти колко мача на Локото си гледал този сезон??? Дори и вчера бяха безобразни. Всяко второ подаване им беше грешно! Абсолютно беззъби в нападение. Никаква идея в атака! Stop dreaming!!!
Тази година ще имаме най-слабия бронзов медалист в родното първенство за всички времена! Като си помисля, че може да е Локото СФ, Славия или Ботев Пд, които миналия кръг Берое тотално ги разкриха и ме избива смях!!!
Тази година ще имаме най-слабия бронзов медалист в родното първенство за всички времена! Като си помисля, че може да е Локото СФ, Славия или Ботев Пд, които миналия кръг Берое тотално ги разкриха и ме избива смях!!!
- the_blue_fan
- Контакти:

Мое лично мнение е, че Славия е изненадата до този момент

ЛЕВСКИ СОФИЯ
Mirolio написа:Ти колко мача на Локото си гледал този сезон??? Дори и вчера бяха безобразни. Всяко второ подаване им беше грешно! Абсолютно беззъби в нападение. Никаква идея в атака! Stop dreaming!!!
3 мача съм гледал с Лудогорец, Славия и вчера. За нападението съм съгласен, но топката се подава добре, това за двата паса важи за другия отбор от вчера. А и момчетата играят почти без пари, а имат толкова много хъс. Нищо не мечтая, та Гигов почти унищожи Локомотив, момчетата в момента са като един Феникс.
the_blue_fan написа::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
Това някакъв виц ли е ? Правите 1:1 с Левски и вече сте приятната изненада
![]()
![]()
Мое лично мнение е, че Славия е изненадата до този момент
Поне чети мненията преди теб преди да пишеш
Pride не чети мненията на тия смешковци!Само ще им кажа,че ако ние имахме техният медиен,съдииски и финансов комфорт щяхме да станем шампиони без проблеми!!!
Плюете Гигов, но спре ли ви окончателно издръжката не ми се мисли за вас. В група и до там.....
Това е правилния изход от ситуацията за всички бг клубове без изключение. Полупрофесионален статут и минимални заплати за "нищото" което играят. За да се изчисти футбола ни от печалбарчета (футболистчета).
Това е правилния изход от ситуацията за всички бг клубове без изключение. Полупрофесионален статут и минимални заплати за "нищото" което играят. За да се изчисти футбола ни от печалбарчета (футболистчета).
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
- Unbreakable
- Контакти:
the_blue_fan написа:Мое лично мнение е, че Славия е изненадата до този момент
Вчера много хубаво ги изненадаха

-
- Контакти:
Mirolio написа:Ти колко мача на Локото си гледал този сезон??? Дори и вчера бяха безобразни. Всяко второ подаване им беше грешно! Абсолютно беззъби в нападение. Никаква идея в атака! Stop dreaming!!!
Историята помни и по-смешни неща-шампион загубил с 8!! гола.
-
- Контакти:
Когато става въпрос за Локомотив всички разбират отбора на Пловдив. Тука нещо не сте пояснили, хора.