Пловдив1926 написа:Какви пари? Йероглифа си е рисуван от нас, а другите знамена взехме от общината и панаира. Аз лично съм дарил колкото мога на японския червен кръст и повече от седмица съм със сегашния си аватар, белкем някой направи същото. Отделно призовахме хората да дарят според възможностите си в официалната ни фейсбук страница още миналата седмица. Айде поне като става въпрос за човешка трагедия да не си показвате селянията.
Я се успокой, за каква селяния говориш ? Кой първи каза "във ва
Що село какво ме интересува, че сте мълчали"? За йероглифа ок, знамената и 5-10лв да струват, по-добре да се дарят. Похвално че си го направил! Наистина човешката трагедия е огромна, но който може и 5-10лв са от значение, на един човек да осигуриш одеало или дрехи пак е файда.
Пловдив1926 написа:Айде айде, нашия АЕЦ и зоната в която искат да го строят няма нищо общо с японските реактори и трусовете, коитос а при тях. Нека не намесваме и това в темата.
+1. Наистина няма абсолютно нищо общо. Освен това АЕЦ-а (и стария и планирания) не са на остров и са доста по-подсигурени откъм ресурси (то няколко места.