botev_1912 написа:
тва колко съм тъп или не, явно не е от твоята компетенция, защото ти си човека който не може да ми отговори на въпроса
След като Спортклуб и Парчевич сключват равноправен съюз, на всичкото отгоре Парчевич е бил по-богатият клуб от двата и с неговите финансови средства Спортклуб е бил спасяван не веднъж преди това обединение, то не може да се говори кой е "основната линия" в обединението![]()
Когато се основе един равноправен съюз, старите дружества се заличават и се създава ново дружество, иначе може да излезе утре и да каже Локо не е Спортклуб, а Парчевич, защото аз създадох Парчевич, а после заедно със Спортклуб създадохме СП-45.
Сега се абстрахирай от никнейма ми и се пробвай да отговориш без първосигналното плюене по жАлтитИ
Не е необходимо някой да е компетентен,за да разбере,че наистина си кух като хралупа.Дядо ми,лека му пръст,е бил футболист на Парчевич,знам цялата история и кое как е било и т.н. Така че...завивай нанякъде.Просто не си подготвен по темата и няма смисъл да дрънкаш глупости,вероятно "предадени от поколение на ..." ..кво беше там...