[center][/center]
[center][/center]
[center]Пряко по:[/center]
[center][/center]
ФА Къп: Ливърпул - Евертън 05.01.2018 |21:55| 2-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ФА Къп: Ливърпул - Евертън 05.01.2018 |21:55| 2-1 FT
Последна промяна от 9lives на 05 яну 2018 23:52, променено общо 1 път.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
Re: ФА Къп: Ливърпул - Евертън 05.01.2018 |21:55|
Салах отпада за мача, Мане е под - въпрос, ще пътуват двамата със Салах 9000 мили на 4 януари, защото са номинирани за "Арфикански играч на годината".
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- slash1912
- Контакти:
Аз не съм особено недоволен от това,че ще пропуснат точно тоя мач.Като сложим на кантар продължаването ни в тоя второразреден турнир,а от другата страна запазване здравето на футболистите ни-натежава второто Градските си ги знаем-ще хвърлят къчове като жираф подгонен от лъвове
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Според мен трябва да се напънем и да се хвърлим в този турнир. Следващият ни мач е след седмица и ще имаме достатъчно време за възстановяване. Искам поне един трофей този сезон, а първенството вече го отписахме. Клоп избира балансирани състави и дори да има ротации в този мач това не ме притеснява. Пожелавам си победа с 3:1 и без контузии в мача.
Hala Madrid
gogovcite написа:Според мен трябва да се напънем и да се хвърлим в този турнир. Следващият ни мач е след седмица и ще имаме достатъчно време за възстановяване. Искам поне един трофей този сезон, а първенството вече го отписахме. Клоп избира балансирани състави и дори да има ротации в този мач това не ме притеснява. Пожелавам си победа с 3:1 и без контузии в мача.
Съгласен съм с тебе. Трябва ни поне една купа този сезон. Ако ще се гради голям отбор за години напред ни трябва шампионски манталитет, а това става с печелене на купи. Този турнир ни предоставя най-добрата възможност.
LOREM IPSUM
slash1912 написа:Аз не съм особено недоволен от това,че ще пропуснат точно тоя мач.Като сложим на кантар продължаването ни в тоя второразреден турнир,а от другата страна запазване здравето на футболистите ни-натежава второто Градските си ги знаем-ще хвърлят къчове като жираф подгонен от лъвове
Slash. понякога ме изумяваш. Как може да наречеш най-стария турнир в света второразреден? При положение,че титлата е отписана, а шанст ни да спечелим шампионска лига е не повече от 10%, това е единствената ни релна възможност за купа от много години. Стига с тая малоумна шампионска лига. Полудяхте с това класиране за нея. То е хубаво да се класираш, ако има шанс да я спечелиш или ако ти трябват парите от нея. Ние не сме в нито една от двете графи, но от Кени насам нямаме нищо освен тиквени медали. Да не говорим,че мач с карамелите, ако ще за купата на Мърсисайд да е, няма кака да бъде отписван. Бием ги с 1-0 със задна ножица на Емрето
Последна промяна от Onq на 02 яну 2018 19:16, променено общо 1 път.
- KOPScousers
- Контакти:
Без 3-ма от 4-мата отпред ще е трудно със сигурност. Мисля, че Кариус ще пази и за тази купа, така че залагам на състав Кариус; Гомес, Матип, Ловрен, Робъртсън; Джан, Вайналдум, Окс; Фирмино, Лалана, Соланке. Нещо подобно мисля, че ще е. Имаме 9 дни за почивка и подготовка преди мача със Сити, така че не виждам причина да не излезем с най-доброто налично. Аз също съм на мнение, че не трябва да подценяваме този турнир и трябва да скочим здраво за него. 3:1
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- slash1912
- Контакти:
Onq написа:slash1912 написа:Аз не съм особено недоволен от това,че ще пропуснат точно тоя мач.Като сложим на кантар продължаването ни в тоя второразреден турнир,а от другата страна запазване здравето на футболистите ни-натежава второто Градските си ги знаем-ще хвърлят къчове като жираф подгонен от лъвове
Slash. понякога ме изумяваш. Как може да наречеш най-стария турнир в света второразреден? При положение,че титлата е отписана, а шанст ни да спечелим шампионска лига е не повече от 10%, това е единствената ни релна възможност за купа от много години. Стига с тая малоумна шампионска лига. Полудяхте с това класиране за нея. То е хубаво да се класираш, ако има шанс да я спечелиш или ако ти трябват парите от нея. Ние не сме в нито една от двете графи, но от Кени насам нямаме нищо освен тиквени медали. Да не говорим,че мач с карамелите, ако ще за купата на Мърсисайд да е, няма кака да бъде отписван. Бием ги с 1-0 със задна ножица на Емрето
Ще ти напиша моите аргументи.Не е задължително да сме на едно мнение.
Първо.Най-стария турнир е,обаче нито ти дава някакъв особен награден фонд,нито съм чул някой футболист да каже-отивам в еди кой си отбор,щото играе за ФА Къп
Второ.Следващата година пак ще участваме,искаме или не.
Трето.Отстраняването на Евертън по никакъв начин не гарантира спечелването на турнира.Следващия кръг се падаме със Сити на Етихад и си заминаваме примерно.
Не смятам,че има отбор,който да не му трябват парите от ШЛ.Това също така привлича спонсори,футболисти и нови фенове.Ти вярвал ли си 2005 след канските мъки в групата,че ще вдигнем купата?
На първо време трябва да отстраним Порто,който е напълно възможен отбор.Оттам нататък чакаме жребия без притеснения.Който и да ни се падне,имаме два мача да си сверим часовника-докъде сме я докарали,кой става и кой не.
Та в тоя ред на мисли някъв си мач с някви си Евертън не ми е особено важен,че да си рискуваме контузии на титуляри.А тия ще ритат,бъди сигурен.Даже в последния мач,в който се огъзиха на Юнайтед,имаше не даден червен картон и симулация в наказателното.Затова искам повечко резерви,те ако не могат да бият Евертън,какви претенции за титуляри могат да имат?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Onq написа:slash1912 написа:Аз не съм особено недоволен от това,че ще пропуснат точно тоя мач.Като сложим на кантар продължаването ни в тоя второразреден турнир,а от другата страна запазване здравето на футболистите ни-натежава второто Градските си ги знаем-ще хвърлят къчове като жираф подгонен от лъвове
Първо.Най-стария турнир е,обаче нито ти дава някакъв особен награден фонд,нито съм чул някой футболист да каже-отивам в еди кой си отбор,щото играе за ФА Къп
Трето.Отстраняването на Евертън по никакъв начин не гарантира спечелването на турнира.Следващия кръг се падаме със Сити на Етихад и си заминаваме примерно.
Не смятам,че има отбор,който да не му трябват парите от ШЛ.Това също така привлича спонсори,футболисти и нови фенове.Ти вярвал ли си 2005 след канските мъки в групата,че ще вдигнем купата?
На първо време трябва да отстраним Порто,който е напълно възможен отбор.Оттам нататък чакаме жребия без притеснения.Който и да ни се падне,имаме два мача да си сверим часовника-докъде сме я докарали,кой става и кой не.
Та в тоя ред на мисли някъв си мач с някви си Евертън не ми е особено важен,че да си рискуваме контузии на титуляри.А тия ще ритат,бъди сигурен.Даже в последния мач,в който се огъзиха на Юнайтед,имаше не даден червен картон и симулация в наказателното.Затова искам повечко резерви,те ако не могат да бият Евертън,какви претенции за титуляри могат да имат?
Да караме по ред на номерата
Първо - стига с този награден фонд. Парите от едно азиатско турне и от продажба на артикули са много по-важни като приходи от който и да е турнир. Дали някой играч искал да дойде заради ФА къп вече е смешен довод. Ако за теб е по-важно непрекъснатото привличане на играчи сребролюбци, от това да спечелиш купата на страната - ок
Второ - по твоята логика да не участваме изобшо, бахти смешната купа , нали
Трето - как сме се падали със Сити на Етихад и сме отпадали не е довод, това е от от рода на - дай да не ядем, че утре пак ще огладнеем.
Относно дали съм вярвал 2005-та. Имаше достатъчно свидетели в едно заведение как само аз вярвах на полувремето и накрая най-малко се радвах, защото титлата на Англия за мен е по-важна.
Относно ритането, който го е страх от мечки не ходи в гората.
Тази купа е най-големият ни шанс за сезона. Да се отписва просто така, шото видиш ли, можело да сме се паднали със Сити като гости...
И последно, един въпрос. Ти не беше ли на седмото небе, като взехте купата срещу разград? Щото не мен финала в Бургас срещу говедата ми е велик момент в живота
- slash1912
- Контакти:
Onq написа:slash1912 написа:Onq написа:slash1912 написа:Аз не съм особено недоволен от това,че ще пропуснат точно тоя мач.Като сложим на кантар продължаването ни в тоя второразреден турнир,а от другата страна запазване здравето на футболистите ни-натежава второто Градските си ги знаем-ще хвърлят къчове като жираф подгонен от лъвове
Да караме по ред на номерата
Първо - стига с този награден фонд. Парите от едно азиатско турне и от продажба на артикули са много по-важни като приходи от който и да е турнир. Дали някой играч искал да дойде заради ФА къп вече е смешен довод. Ако за теб е по-важно непрекъснатото привличане на играчи сребролюбци, от това да спечелиш купата на страната - ок
Второ - по твоята логика да не участваме изобшо, бахти смешната купа , нали
Трето - как сме се падали със Сити на Етихад и сме отпадали не е довод, това е от от рода на - дай да не ядем, че утре пак ще огладнеем.
Относно дали съм вярвал 2005-та. Имаше достатъчно свидетели в едно заведение как само аз вярвах на полувремето и накрая най-малко се радвах, защото титлата на Англия за мен е по-важна.
Относно ритането, който го е страх от мечки не ходи в гората.
Тази купа е най-големият ни шанс за сезона. Да се отписва просто така, шото видиш ли, можело да сме се паднали със Сити като гости...
И последно, един въпрос. Ти не беше ли на седмото небе, като взехте купата срещу разград? Щото не мен финала в Бургас срещу говедата ми е велик момент в живота
Бях не на седмото,а на 47-то направо,щото имам 4 загубени финала на стадиона,този ми беше петия Ама пък си отидох без никви очаквания,щото си бяхме отявлен аутсайдер,нещо като Ливърпул в Истанбул.
Ние реално сме с класи над Евертън и би трябвало да ги отстраним,ама топка е и за първенство не се получи.Не че искам да отпаднем,просто за мен няма да е трагедия.