Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
ами ще сакат,те за недоумението адам ония сакаха зимата 15 млн.паунда...сега се дърпат на 10 млн.а касорла си е доказан играч,за разлика от адам и даунинг-за който пък искат 20 млн.паунда!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Avrameca написа:Сега прочетох че е нямало оферта за Чарли Адам , което от една страна е добре.В центъра имаме много играчи и мисля че трябва да наблегнем на левия бек и крилата.И аз харесвам повече Енрике отколкото Клиши но щом КРАЛЯ е решил значи трансфера на който и да е играч ще е добър.И искам да попитам защото не съм на ясно - какво стана с Коентрао ? Нали имаше спекулации че ще го вземем или само така си остана ?
Рева за Реал Мадрид и май са готови с трансфера му.
-
- Контакти:
john barnes написа:ами ще сакат,те за недоумението адам ония сакаха зимата 15 млн.паунда...сега се дърпат на 10 млн.а касорла си е доказан играч,за разлика от адам и даунинг-за който пък искат 20 млн.паунда!!!
Аз лично не харесвам Доунинг като играч. Беше страхотен в Боро ,но тогава беше пика в неговата кариера не мисля, че може да достигне онази форма от преди 3 4 години.
Нещата вървят към отказ на Дони да бъде резервен вратар.Човека си предпочитал да играе титуляр,макар и в Галатасарай.
Е все пак им е водещ футболист.А и финансово нямат кой знае какви проблеми(не са като Валенсия) и не са на зор да продават.
Mighty Reds написа:"Yellow Submarine" сакали за Сантито Касорла къде 20 млн евро, т'ва според испанската преса, бая множко ми се чинят кинтите![]()
Е все пак им е водещ футболист.А и финансово нямат кой знае какви проблеми(не са като Валенсия) и не са на зор да продават.
-
- Контакти:
ами за дони е идеално,че не иска при нас...гулаши ще си остане за резерва,понеже брад джоунс е пътник...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Кени му се пада тежката задача да освободи "щастливите" 13 излишъци, чиито заплати излизат на клуба 30 000 000 годишно 

-
john barnes написа:притеснително е,със какви имена ни свързват.предпочитам мата,вместо даунинг,енрике вместо клиши,а адам въобще няма място при нас,след като взехме хендерсън.скот дан също е средна класа,за дони не ми се говори,тоя 17 годишния от светците,вместо да ги даваме тия пари,по-добре да пуска рахийм стърлинг или сусо,те са на същите години,а за конър уикъм съм втрещен-10 млн. и ще търка пейката...то бива британизация,ама чак пък толкова...плюс това трима от исканите са от чемпиъншип,кво да коментирам повече? не вземем ли някое голямо име от континента,пак ще борим за лига европа...
Почти за всичко съм съглсен без това за Адам ,трябва да ти кажа ,че този футболист ще ни помогне със сигурност стига сте говорили наизуст ! Ти гледа ли го какво правеше в Блякпул ? Мен не ме притеснява изобщо неговото идване а по скоро това на Хендерсон,вече два мача го гледам и не виждам тоя малкия с какво е по добър от всичките ни халфове в момента ..нали уж КЛАСА щеше да купуваме ? Джерард,Мейрейлеш,Спиъринг,Лукас дори и Шелви са по добри от него,Адам също.Много ще съжалявам ако някой от изброените изгори заради него.Ако бяхме го взели след 2-3 години съм съгласен,но сега се вижда ,че Кени трябва доста да поработи върху играта му ! Парите(общо 55млн)за него и Керъл са много завишени !!! И щом ни свързват и с тия малките Уйкъмовци , Чембърлейновци работата е ясна.. повечето от нас трябва да си променим настройките ..явно Кени ще гради млад отбор и ще чака успехи за в бъдеще! Аз лично се надявах да пробваме да вземем готови футболисти и да търсим титлата още през този сезон.С Коентрао,Агуеро ,Кейхил,Азар,Санчес според мен имахме огромни шансове,пак са млади ,но от тях лъха КЛАСА,която ни липсва в момента.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
- Контакти:
suareshampion написа:john barnes написа:притеснително е,със какви имена ни свързват.предпочитам мата,вместо даунинг,енрике вместо клиши,а адам въобще няма място при нас,след като взехме хендерсън.скот дан също е средна класа,за дони не ми се говори,тоя 17 годишния от светците,вместо да ги даваме тия пари,по-добре да пуска рахийм стърлинг или сусо,те са на същите години,а за конър уикъм съм втрещен-10 млн. и ще търка пейката...то бива британизация,ама чак пък толкова...плюс това трима от исканите са от чемпиъншип,кво да коментирам повече? не вземем ли някое голямо име от континента,пак ще борим за лига европа...
Почти за всичко съм съглсен без това за Адам ,трябва да ти кажа ,че този футболист ще ни помогне със сигурност стига сте говорили наизуст ! Ти гледа ли го какво правеше в Блякпул ? Мен не ме притеснява изобщо неговото идване а по скоро това на Хендерсон,вече два мача го гледам и не виждам тоя малкия с какво е по добър от всичките ни халфове в момента ..нали уж КЛАСА щеше да купуваме ? Джерард,Мейрейлеш,Спиъринг,Лукас дори и Шелви са по добри от него,Адам също.Много ще съжалявам ако някой от изброените изгори заради него.Ако бяхме го взели след 2-3 години съм съгласен,но сега се вижда ,че Кени трябва доста да поработи върху играта му ! Парите(общо 55млн)за него и Керъл са много завишени !!! И щом ни свързват и с тия малките Уйкъмовци , Чембърлейновци работата е ясна.. повечето от нас трябва да си променим настройките ..явно Кени ще гради млад отбор и ще чака успехи за в бъдеще! Аз лично се надявах да пробваме да вземем готови футболисти и да търсим титлата още през този сезон.С Коентрао,Агуеро ,Кейхил,Азар,Санчес според мен имахме огромни шансове,пак са млади ,но от тях лъха КЛАСА,която ни липсва в момента.
Значи ако си гледал снощния му мач срещу Унгария и си слушал коментара на Боби Борисов. Ти се е промил мозъка и аз гледах мача и аз видях, че Хендерсън нищо не прави. Та великия коментатор на Диема постояно хвалеше играта на Фил Джонс и Смолинг и казваше, че те градят играта. Така обаче напълно успорвам неговото мнение, защото когато 1 защитник поеме топката той не трябва да тръгва да се лъже или да праща високо напред към нападателя, а да търси пас имено към халфовата линия. Това го нямаше на Хендерсън топката му се даваше само когато е на около 2 метра от съотборник с топката. За това не направи нищо забележително освен едно пропускане на топката в края и една контра.
На вас проблема ви е, че не вярвате в Кинг Кени, никои не очакваше и Джон Барнс да стане легенда нали ? това важи и за други футболисти, а ако имахте поне малко вяра в Краля нямаше да пиша това... Футболисти като Агуеро,Санчес,Азар и т.н. не ни трябват, те искат пари и големи трофеи, а това няма да стане при нас, за жалост поне още 1 година, можем да спечелим някоя купа, но не и големите трофеи (КЕШ,англииската виша лига), а относно трансферите които правим - някои от тях ще се превърнат в легенди и това го знае КРАЛЯ, но вие НЕ...
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]
-
- Контакти:
Кой според вас би могъл да е евентуален заместник на Керъл в Ливърпул? Защото високичкия англичанин не се представя на нивото, на което беше в Нюкясъл... Иначе аз лично смятам, че сега ще започне да вкарва като машина ако привлечем Чарли Адам, защото все още настоящият капитан на Блекпул подава и центрира феноменално, а специалитета на Анди Керъл е удара с глава. Но все пак ако това не стане кой според вас би могъл да замести Керъл ако започне да се излага? В сметките си добавете футболисти, който могат да допрниесат на евентуален нападател, футболисти, които се очаква Ливърпул да привлече, а именно - Гаел Клиши, Джордан Хендерсън(вече привлечен), Чарли Адам, Алекс Чембърлейн, Стюърт Даунинг, Конър Уикъм.
Ето и моето мнение(то си е лично мое, така че недейте да се правите на много отворени и да пишете, че е невъзможно! Няма невъзможни неща) Андре Шурле
Ето и моето мнение(то си е лично мое, така че недейте да се правите на много отворени и да пишете, че е невъзможно! Няма невъзможни неща) Андре Шурле

YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!