07.03.2010 | 13:00 VS Ами,предстои ни тежко гостуване на Пирин.Въпреки загубата през есенния полусезон в Ловеч,аз смятам,че ще вземем този мач,макар и трудно.Мисля,че продажбата на най-добрите играчи на Пирин,няма как да не им се отрази.Прогноза 0:2.
Пирин-Литекс 2:1.Пирин са във възход и е нормално да си вземат трите точки.А е и време Литекс да слязнат на земята.Стига толкова фантазия за „Литекс шампиони“.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА. СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
ми доста интересен мач ако се играе истински, в момента естественно отбора на Литекс е по добрият, но и през есенният сезон бяха по добрите,но Пирин успя да победи в Ловеч така че нищо не се знае до самият краи на мача
IVAN.CIPRUS написа:Пирин-Литекс 2:1.Пирин са във възход и е нормално да си вземат трите точки.А е и време Литекс да слязнат на земята.Стига толкова фантазия за „Литекс шампиони“.
ее да вие сте основния ми фаворит за 1вото място ..толкова класни играчи накупихте .голяма завист.НЕ се заяждай в форума на литекс стои си в говеждия
Национални: 18 Скудети; 6 Купи на Италия; 5 Суперкупи на Италия Международни: 2 Световни купи; 3 Европейски купи; 3 Купи на Уефа.. а предстоят още много
IVAN.CIPRUS написа:Пирин-Литекс 2:1.Пирин са във възход и е нормално да си вземат трите точки.А е и време Литекс да слязнат на земята.Стига толкова фантазия за „Литекс шампиони“.
Очевидно ситуацията в момента е такава, че "Литекс-шампион" определено не е фантазия, а най-възможното нещо. Фантазия в момента е да предречеш, че Левски ще е шампион - дори и Литекс да паднат от Пирин, но според мен ловчанлии ще си бият 1:2. По-класният отбор ще си вземе своето.
НАГРАДАТА ВЕЧЕ Е 1000ЛВ ЗА ТОЗИ, КОЙТО НАМЕРИ И ПОКАЖЕ УКАЗА, С КОЙТО Е СЪЗДАДЕН ЦСКА!!!
JVELIR4O написа:ОТ ДВЕ ГОДИНИ не съм виждал съдия да подпира Левски , особено в БГ !