Гент - Жерминал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Гент - Жерминал

Мнениеот Жоржиньо » 29 авг 2010 23:35

Победили са с гол в 90тата минута :roll:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 30 авг 2010 00:16

Жоржиньо написа:Победили са с гол в 90тата минута :roll:
Много положения изтърваха,здрави са и търчат като луди! Високи топки в наказателното поле,бързи крила и центрирания,стрелят отвсякъде

VOJDA
Контакти:

Мнениеот VOJDA » 30 авг 2010 00:22

Биха на мъка ама най-сладко така в последната минута за което евала че ми напълниха джоба 8-) 8-)
RED-BLACK PRIDE

Потребителски аватар
Roberto
Контакти:

Мнениеот Roberto » 30 авг 2010 00:26

soilwork написа:
Жоржиньо написа:Победили са с гол в 90тата минута :roll:
Много положения изтърваха,здрави са и търчат като луди! Високи топки в наказателното поле,бързи крила и центрирания,стрелят отвсякъде

Това не звучи много добре. Но все пак има време до първия мач да ги разузнаят хубаво и да им противодействаме.
Да се надяваме че ще засилим играта отзад и при центрирания да сме по съсредоточени!
Само една любов не ще умре в сърцето ми... ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 авг 2010 00:43

Мдааааааа,добър отбор са...Но едва ли някой си е правил илюзии,че са слаби.Аз вече им изгледах два мача и съм впечатлен!Но да си говорим истината-не са безгрешни,нито са Барселона-видях някои проблеми при тях,така че има време-ще видим...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 30 авг 2010 01:07

Синьо сърце написа:Мдааааааа,добър отбор са...Но едва ли някой си е правил илюзии,че са слаби.Аз вече им изгледах два мача и съм впечатлен!Но да си говорим истината-не са безгрешни,нито са Барселона-видях някои проблеми при тях,така че има време-ще видим...
Ние също ще ядем дървото :lol: Порто биха с лекота Рио Аве с 2:0,Бешикташ мачкат с 4:1,Гент и Лил след видяното днес са доста качествени отбори,утре ще гледаме и Спортинг.единствената добра новина е че Рапид паднаха днес-но като гледах играта на ЦСКА срещу Сливен е илюзия в момента да се надяваме на нещо повече от загуби с 3-4 гола! Вашите шансове за точки са по-големи

Потребителски аватар
Roberto
Контакти:

Мнениеот Roberto » 30 авг 2010 01:22

soilwork написа:
Синьо сърце написа:Мдааааааа,добър отбор са...Но едва ли някой си е правил илюзии,че са слаби.Аз вече им изгледах два мача и съм впечатлен!Но да си говорим истината-не са безгрешни,нито са Барселона-видях някои проблеми при тях,така че има време-ще видим...
Ние също ще ядем дървото :lol: Порто биха с лекота Рио Аве с 2:0,Бешикташ мачкат с 4:1,Гент и Лил след видяното днес са доста качествени отбори,утре ще гледаме и Спортинг.единствената добра новина е че Рапид паднаха днес-но като гледах играта на ЦСКА срещу Сливен е илюзия в момента да се надяваме на нещо повече от загуби с 3-4 гола! Вашите шансове за точки са по-големи

Браво!
Успех при вашите мачове!!!
Само една любов не ще умре в сърцето ми... ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Футбол - Свят”