Някой има ли инфо за това момче? Къде играе сега? Защо го няма на тренировките?
Защото, сега когато Гаджев е с червен, се отваря голям проблем.
Майкъл Тевия
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Майкъл Тевия
Последна промяна от levskimo на 02 авг 2010 14:04, променено общо 1 път.
- Lord_Dexter
- Контакти:
Re: Мишел Тевия
кой, кой.....

let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
Казва се МАЙКЪЛ ТЕВИЯ, не Мишел.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Re: Майкъл Тевия
Ами, всеки се сети за кой говоря. На всеки се случва.
А сега по темата...
А сега по темата...
Първо научи имената на играчите брато.Той си тренира с Левски,но не влиза в групата.За средата има много варианти.Да кажем,че Ицето е 100%,като втори може да се пробва,Балтанов, Кривия или Тасевски и един от тях да е атакуващ.Почти 100% Йовов и Балтанов ще са хората в дефанса.Варианта с Тевия може да се пробва,но не във важен мач.Този с Калмар не е за експерименти.Тевия е само на 21 години и той е бъдещето.Има треньори и те да решават,а не ние да даваме акъл.Засега нещата се получават и даването на акъл е позорно за феновете в този момент.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Чакайте бе хора, Гаджев ще си играе срещу Калмар, той е наказан за първенството.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Именно. Аз говоря за следващия мач в първенството. И ако това ще ви успокои - оправих заглавието.
Това е ясно де!Просто човека незнае,че имаме 2 сигурни дефанзивни като Балтанов и Ицето,а резервен вариант са Кривия и Тасевски.Тасевски при Мъри играеше като такъв.За един мач ще се навие и хора ще играе,ако трябва.кривия го знаем,дори вратар е готов,само Левски да победи.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Да, но да преклалифицираме Йовов примерно като деф.халф не е ли леко тъпо? Аз за това говоря, иначе е ясно че имаме играчи. А и щом го имаме тоя Тевия, защо не е стъпвал на терена, за повече от 1 мач?
levskimo написа:Да, но да преклалифицираме Йовов примерно като деф.халф не е ли леко тъпо? Аз за това говоря, иначе е ясно че имаме играчи. А и щом го имаме тоя Тевия, защо не е стъпвал на терена, за повече от 1 мач?
И за мен Йовов не е точния човек за там