Лил - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Лил - Левски | 21.10.10

Мнениеот Blue_Girl » 20 окт 2010 12:36

Gateca написа:След като Тасевски и Йовов пропускат мача това значи , че Огнянов ще деиства зад Дембеле :x Мноого зле става сега и само това , че този ще е титуляр ни намалява шансовете до абсолютно минимални . В мач в който трябва да атакуваме с бързи и повратливи футболисти започваме с това дърво , което не знам дали сте забелязали , но в мача ни с Пирин забавяше всяка една атака и беше крайно неориентиран . Дай да си го кажем , че по добре кривия или който и да е , но започване с Огнянов си е направо подигравка . Тоя не е за Левски и аз отдавна го разбрах . С Иванов и Милиев да сведем до минимум грешките в защита е абсолютно невъзможно . Не вярвам , че всички мачове до тук са играли неадекватно и некадърно , а точно в този мач и с тези нападатели , който са на разположение на Лил да са почти без грешка / фантастика / Единствената надежда е за Х и за някакво изригване на Дембеле , който ще даде всичко от себе си , защото треньорът на Франция е дошъл да види дали става за национала . Цялата тежест в отбрана ще е на гърбът на Гаджев и Грийн и дано и двамата са на супер ниво , защото защитници нямаме . Жо трябва да направи страхотен мач и Мбаденов/Слори също , защото Огнянов зад Дембеле :( :( :( малеее.
По малко от два гола няма как да не ни вкарат , а може да стане и по зле затова трябва да вкараме доста голове за да не загубим . Жестоко хвърляне и себераздаване и ще изкараме Х ако късметът е на наша страна и нападателите на противника правят пропуски пред многото чисти положения , който не се съмнявайте ще им се открият по време на мача . Този мач е нашият Рубикон в Европа този сезон и е изключително важен , но за съжаление съм абсолютен песимист с оглед на ситуацията откъм плеймеикър и защита . Да бъдем реалисти !

За Огнянов не съм съгласна, че срещу Пирин не се справи добре.
Стараеше се и на мен ми хареса как игра.
А Жо нали накуцваше в мача срещу "Орлетата", със сигурност ли ще вземе участие утре?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 20 окт 2010 13:01

След като прочетох кои ще играят, вече съм сигурен, че ще паднем с разлика... и то не малка.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 окт 2010 13:15

Sofiaatowern написа:След като прочетох кои ще играят, вече съм сигурен, че ще паднем с разлика... и то не малка.

Не мога да разбера, защо сте песимисти?
Ние феновете трябва да подкрепяме отбора си и когато губи дори!
Иначе е адски лесно да аплодираме играчите когато побеждават.
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 20 окт 2010 13:24

valiobest-dunav написа:по канал 1 ли сте дават ма4а???

Про бг..............Всички домакинства на Левски и ЦСКА по БНТ 1 , всички гостувания по Про бг

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 20 окт 2010 13:46

С хубава игра може да стигнем до хикс,дано успеем,само Левски!

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 20 окт 2010 14:15

Blue_Girl написа:
Sofiaatowern написа:След като прочетох кои ще играят, вече съм сигурен, че ще паднем с разлика... и то не малка.

Не мога да разбера, защо сте песимисти?
Ние феновете трябва да подкрепяме отбора си и когато губи дори!
Иначе е адски лесно да аплодираме играчите когато побеждават.
:evil:

Не знам дали беше забелязала, но аз бях единственият оптимист във форума в мача срещу Спортинг, който вярваше, че ще вземем нещо повече от точка и ще се изкачим на първо място! Обаче имах предвид и едно друго нещо - пенсионерите както винаги щяха провалят отбора. И така и стана - провалиха го.

Сега срещу Лил е различно - срещу Пирин се видя колко слаби сме в някои зони, особено в защита! Напред циганинът една топка не можеше да подаде както трябва, 90 процента от случаите топката беше зад вратата, да центрираше не можеше, да шутира се опитваше, ама пак не можеше. Сега същият тоя циганин ще ми е титуляр вместо играч като Тасевски. Дани Младенов всички си го знаем, че е некадърник, но там алтернатива нямаме - надявам се да пуснат Слори титуляр, сигурен съм че ще покаже по-добра игра на европейско ниво. Иванов и Милиев нямат смисъл въобще да се обсъждат, защото те не са за отбор в А група, а за В и по-надолу. От 11-те играча, 5 от тях са класни и СТАВАТ за нещо, другото е пълнеж. Е, "една птичка пролет не прави". Все пак надеждата умира последна.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 окт 2010 14:20

Сега остава французите да измислят нещо, че е търсен, че има неплатени данъци само и само утре да не играе, и ще е върха на сладоледа

http://gong.bg/view_article.php?article_id=164111
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 окт 2010 14:42

PFC Litex написа:Сега остава французите да измислят нещо, че е търсен, че има неплатени данъци само и само утре да не играе, и ще е върха на сладоледа

http://gong.bg/view_article.php?article_id=164111

Пепел ти на езика !!! :shock:

kokoboko
Контакти:

Мнениеот kokoboko » 20 окт 2010 14:44

Гарата е лежал за масово изнасилване на добитък в Франция

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 20 окт 2010 14:49

Такива Левскари като теб ми са ясни,подкрепят отбора само когато бие,та нали ние за това сме фенове да подкрепим играчите именно в трудните моменти а гостуването на Лил ще е такова.Иво и Данчо също заслужават подкрепата ни а не веднага някой специалисти да ги обявяват че даже и за В група не ставли,аман от такива псевдофенове.Даже мисля че и Мариян Огнянов може да ни бъде полезен.Тича,покрива голям периметър,бори се а ако искаш пусни си 4 и 5 гол срещу Калмар за да видиш кой беше в основата им.
Само Левски!!!
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Върни се в “Архив”