Gateca написа:След като Тасевски и Йовов пропускат мача това значи , че Огнянов ще деиства зад ДембелеМноого зле става сега и само това , че този ще е титуляр ни намалява шансовете до абсолютно минимални . В мач в който трябва да атакуваме с бързи и повратливи футболисти започваме с това дърво , което не знам дали сте забелязали , но в мача ни с Пирин забавяше всяка една атака и беше крайно неориентиран . Дай да си го кажем , че по добре кривия или който и да е , но започване с Огнянов си е направо подигравка . Тоя не е за Левски и аз отдавна го разбрах . С Иванов и Милиев да сведем до минимум грешките в защита е абсолютно невъзможно . Не вярвам , че всички мачове до тук са играли неадекватно и некадърно , а точно в този мач и с тези нападатели , който са на разположение на Лил да са почти без грешка / фантастика / Единствената надежда е за Х и за някакво изригване на Дембеле , който ще даде всичко от себе си , защото треньорът на Франция е дошъл да види дали става за национала . Цялата тежест в отбрана ще е на гърбът на Гаджев и Грийн и дано и двамата са на супер ниво , защото защитници нямаме . Жо трябва да направи страхотен мач и Мбаденов/Слори също , защото Огнянов зад Дембеле
![]()
![]()
малеее.
По малко от два гола няма как да не ни вкарат , а може да стане и по зле затова трябва да вкараме доста голове за да не загубим . Жестоко хвърляне и себераздаване и ще изкараме Х ако късметът е на наша страна и нападателите на противника правят пропуски пред многото чисти положения , който не се съмнявайте ще им се открият по време на мача . Този мач е нашият Рубикон в Европа този сезон и е изключително важен , но за съжаление съм абсолютен песимист с оглед на ситуацията откъм плеймеикър и защита . Да бъдем реалисти !
За Огнянов не съм съгласна, че срещу Пирин не се справи добре.
Стараеше се и на мен ми хареса как игра.
А Жо нали накуцваше в мача срещу "Орлетата", със сигурност ли ще вземе участие утре?