Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 22 фев 2016 23:19

1982 написа:
fcb_bg написа:Ти па... кой па ти търси вниманието, не се ли гледаш къв си на сран. Хората ти изсраха 2 тона лайна отгоре, викат да дадеш смислено обяснение на 10 неща, ти се хилиш кат дрогиран с тия смайлита. Ебаси неадекватника.

Ей, руски боклук, сметка ли ми държиш, какъв си ти бе, вярвайте си в каквото искате, аз бях до снощи, написах го ясно тогава, който разбрал, разбрал, айде - духай го.

Боли ме патката за жалките ви конспирации. ;)

Уж беше до снощи па си пак на линия, себе си ли лъжеш, нас ли?
та кво стана с оназ третата паднала колиба? От какво падна? От нашта жалка конспирация ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 фев 2016 23:29

fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Ти па... кой па ти търси вниманието, не се ли гледаш къв си на сран. Хората ти изсраха 2 тона лайна отгоре, викат да дадеш смислено обяснение на 10 неща, ти се хилиш кат дрогиран с тия смайлита. Ебаси неадекватника.

Ей, руски боклук, сметка ли ми държиш, какъв си ти бе, вярвайте си в каквото искате, аз бях до снощи, написах го ясно тогава, който разбрал, разбрал, айде - духай го.

Боли ме патката за жалките ви конспирации. ;)

Уж беше до снощи па си пак на линия, себе си ли лъжеш, нас ли?
та кво стана с оназ третата паднала колиба? От какво падна? От нашта жалка конспирация ли?

От мъка по братчетата и 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2016 23:31

Да, бях до снощи със сериозните коментари по темата, както виждаш, днес само се лигавя. Нищо съществено не коментирам. ;)

С някои индивиди тук, просто не може да се води нормална дискусия, дори ми бе приписано твърдение, което не съм изразявал. Ей така, щото на някого му се загуби аргументацията. Еми, като не умеете да водите нормален диалог, така ще е. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 фев 2016 23:40

il4o_iliew написа:Смит, кой си ти, та си тръгнал да цивилизоваш който и да е и да съдиш този или онзи?! Ти си един ограничен расист и ксенофоб, латентен садист, жалко подобие на човешко същество с нула емоционална интелигентност/емпатия. Не се надценявай толкова. Нито си по-цивилизован, нито си по-умен/хитър от тези, които искаш да превъзпитаваш. Напротив даже. Ако искаш да въздаваш справедливост, отиди в Саудитска Арабия. Там е пълно с талибани. Кралството даже ще ти дава заплата да ги колиш/превъзпитаваш. Ще те вземат. Ето обявата:
http://clubz.bg/19941-obqva_sauditska_a ... _8_palachi
Благодари ми после като те вземат, щото ти си роден за тази работа. Сигурен съм.

Там ще имаш терен да излекуваш емоционалната си извратеност. Щото ти си един напълно извратен тип, съчетаващ в характера си екстремен расизъм със садизъм.

Ако не стане, насочи се към Столипиново/някое циганско гето в София или там, където живееш. Сигурен съм, че ще успееш да ги цивилизоваш, предотвратявайки в зародиш някой атентат. :idea:

Абе Жечко ти пак загряваш като афганистански реотан и трябва по много да ти се обяснява. Къде точно съм казал, че аз имам желание да цивилизовам някого? Аз достатъчно ясно казах, че за мен е важно да държим "дивите зверове"(както се изрази Биби) в клетка, далеч от нас. Това автоматично изключва предложението ти аз да ходя там и да се занимавам с тях. От тях се иска евтин петрол и нищо повече.
Надявам се, че няма да е нужно да ти повтарям същото още няколко пъти.
Можем да сме на коренно различни мнения, но поне е хубаво да изслушваш и да се опиташ да разбереш какво ти се казва, а не да си говориш ей така. Да съм ходил да се грижа за талибани пхахах

////

пп Аз изобщо не съм ви чел дискусията за атентатите на 11 сеп, само поглеждам пост и щом е затова го отминавам както правя със споровете за кацането на луната. Дори с един поглед обаче ми се видя, че човека (или някой друг) беше казал, че не говори за разтапяне на някакво желязо, а за нагряване и загуба на сила. Спомням си, че едно време имаше предаване с Памела Андерсън и някакъв майстор и там редовно нагряваха разни железа на котлона за да се разхлабят и да може един предмет да се вкара в друг или нещо подобно. От такива теми си признававам, че нищо не разбирам и ще спра. Просто да спомена, че от един поглед ми се струва да говорите за различни неща.

Edit: Като ме подсетихте за това шоу... поне да пусна нещо хубаво около приказките за талибани и атентатори
Изображение
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 фев 2016 23:52

1982 написа:Да, бях до снощи със сериозните коментари по темата, както виждаш, днес само се лигавя. Нищо съществено не коментирам. ;)

С някои индивиди тук, просто не може да се води нормална дискусия, дори ми бе приписано твърдение, което не съм изразявал. Ей така, щото на някого му се загуби аргументацията. Еми, като не умеете да водите нормален диалог, така ще е. ;)

Ти па снощи къвто си бил съществен, мани мани... За третата сградата измисли ли шо падна, или ше чекаме оше?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2016 23:54

Браво, Thsmith, хубаво е, че има и хора, които умеят да четат и да осмислят какво им се пише. ;) За съжаление, някои тук въобще и не им пука какво им пишеш, те си пишат едни и същи заучени глупости до откат. Затова и снощи се отказах да продължавам, няма смисъл, то ни се води, ни се кара.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 фев 2016 23:55

Thsmith написа:
il4o_iliew написа:Смит, кой си ти, та си тръгнал да цивилизоваш който и да е и да съдиш този или онзи?! Ти си един ограничен расист и ксенофоб, латентен садист, жалко подобие на човешко същество с нула емоционална интелигентност/емпатия. Не се надценявай толкова. Нито си по-цивилизован, нито си по-умен/хитър от тези, които искаш да превъзпитаваш. Напротив даже. Ако искаш да въздаваш справедливост, отиди в Саудитска Арабия. Там е пълно с талибани. Кралството даже ще ти дава заплата да ги колиш/превъзпитаваш. Ще те вземат. Ето обявата:
http://clubz.bg/19941-obqva_sauditska_a ... _8_palachi
Благодари ми после като те вземат, щото ти си роден за тази работа. Сигурен съм.

Там ще имаш терен да излекуваш емоционалната си извратеност. Щото ти си един напълно извратен тип, съчетаващ в характера си екстремен расизъм със садизъм.

Ако не стане, насочи се към Столипиново/някое циганско гето в София или там, където живееш. Сигурен съм, че ще успееш да ги цивилизоваш, предотвратявайки в зародиш някой атентат. :idea:

Абе Жечко ти пак загряваш като афганистански реотан и трябва по много да ти се обяснява. Къде точно съм казал, че аз имам желание да цивилизовам някого? Аз достатъчно ясно казах, че за мен е важно да държим "дивите зверове"(както се изрази Биби) в клетка, далеч от нас. Това автоматично изключва предложението ти аз да ходя там и да се занимавам с тях. От тях се иска евтин петрол и нищо повече.
Надявам се, че няма да е нужно да ти повтарям същото още няколко пъти.
Можем да сме на коренно различни мнения, но поне е хубаво да изслушваш и да се опиташ да разбереш какво ти се казва, а не да си говориш ей така. Да съм ходил да се грижа за талибани пхахах

////

пп Аз изобщо не съм ви чел дискусията за атентатите на 11 сеп, само поглеждам пост и щом е затова го отминавам както правя със споровете за кацането на луната. Дори с един поглед обаче ми се видя, че човека (или някой друг) беше казал, че не говори за разтапяне на някакво желязо, а за нагряване и загуба на сила. Спомням си, че едно време имаше предаване с Памела Андерсън и някакъв майстор и там редовно нагряваха разни железа на котлона за да се разхлабят и да може един предмет да се вкара в друг или нещо подобно. От такива теми си признававам, че нищо не разбирам и ще спра. Просто да спомена, че от един поглед ми се струва да говорите за различни неща.

Edit: Като ме подсетихте за това шоу... поне да пусна нещо хубаво около приказките за талибани и атентатори
Изображение

Аз имам по-хубаво нешо:

Изображение

Сегашните врагове на САЩ на посешение през 83-та в лоното на демокрейшъна. ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 фев 2016 00:02

С тези да се оправят Жечко и Иранеца : ) На мен дай някоя блондинка :lol: И без това тъкмо преглеждам курвите за да избера къде да ходя утре :x
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 фев 2016 09:02

Абе къф е тоя Путин бе!? Къф е тоя, ше ми излиза в ефир и ше казва какви са условията за спиране на огъня в Сирия!? Що не ги диктува условията Обама от Вашингтон - там в оназ държава дет е столицата на НАТО, ООН и Света? Как може, бе, шса фърля зад влака вече, не мога да изтрайвам начи!
Другия нагляр Асад ше ми организирал избори без да каже, че си тръгва! Как може бе!? Нали великата Коалиция рече, че тоа касапин ше си тръгне преди 5г? :x
И ся ко - вместо Обама да подпише уволнявката на Асад, ся тоя ше прати писмо на кюмюра "Ай гудбай за края на мандата"? Нимоа начи.... :cry:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 фев 2016 09:25

Още малко по въпроса с 11.09 ... Третият самолет удари Пентагона, нали :?: Ами, това е единственото видео, което може да се намери за случката ... Първият коментар отдолу е показателен - "Ако това беше самолет, аз изведнъж отново вярвам в дядо Коледа" :lol: :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZaPoD_7TmNc[/youtube]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”