il4o_iliew написа:Смит, кой си ти, та си тръгнал да цивилизоваш който и да е и да съдиш този или онзи?! Ти си един ограничен расист и ксенофоб, латентен садист, жалко подобие на човешко същество с нула емоционална интелигентност/емпатия. Не се надценявай толкова. Нито си по-цивилизован, нито си по-умен/хитър от тези, които искаш да превъзпитаваш. Напротив даже. Ако искаш да въздаваш справедливост, отиди в Саудитска Арабия. Там е пълно с талибани. Кралството даже ще ти дава заплата да ги колиш/превъзпитаваш. Ще те вземат. Ето обявата:
http://clubz.bg/19941-obqva_sauditska_a ... _8_palachiБлагодари ми после като те вземат, щото ти си роден за тази работа. Сигурен съм.
Там ще имаш терен да излекуваш емоционалната си извратеност. Щото ти си един напълно извратен тип, съчетаващ в характера си екстремен расизъм със садизъм.
Ако не стане, насочи се към Столипиново/някое циганско гето в София или там, където живееш. Сигурен съм, че ще успееш да ги цивилизоваш, предотвратявайки в зародиш някой атентат.

Абе Жечко ти пак загряваш като афганистански реотан и трябва по много да ти се обяснява. Къде точно съм казал, че аз имам желание да цивилизовам някого? Аз достатъчно ясно казах, че за мен е важно да държим "дивите зверове"(както се изрази Биби) в клетка, далеч от нас. Това автоматично изключва предложението ти аз да ходя там и да се занимавам с тях. От тях се иска евтин петрол и нищо повече.
Надявам се, че няма да е нужно да ти повтарям същото още няколко пъти.
Можем да сме на коренно различни мнения, но поне е хубаво да изслушваш и да се опиташ да разбереш какво ти се казва, а не да си говориш ей така. Да съм ходил да се грижа за талибани пхахах
////
пп Аз изобщо не съм ви чел дискусията за атентатите на 11 сеп, само поглеждам пост и щом е затова го отминавам както правя със споровете за кацането на луната. Дори с един поглед обаче ми се видя, че човека (или някой друг) беше казал, че не говори за разтапяне на някакво желязо, а за нагряване и загуба на сила. Спомням си, че едно време имаше предаване с Памела Андерсън и някакъв майстор и там редовно нагряваха разни железа на котлона за да се разхлабят и да може един предмет да се вкара в друг или нещо подобно. От такива теми си признававам, че нищо не разбирам и ще спра. Просто да спомена, че от един поглед ми се струва да говорите за различни неща.
Edit: Като ме подсетихте за това шоу... поне да пусна нещо хубаво около приказките за талибани и атентатори