Горещия Стол - въпроси и отговори - fr3ak_boy

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Горещия Стол - тема само за въпроси и отговори!

Мнениеот milen.hristov » 28 фев 2012 21:07

megan fox написа:Айде, моето време изтече. Благодаря ви за въпросите, отговорих им напълно честно. :)

Милен да заповяда на манажа, негов ред е. :)

Нека да пишат, чакам въпросите :) :) :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Горещия Стол - въпроси и отговори - Милен Христов

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 21:13

Ми след като вече съм от страната на задаващите въпроси ще си позволя да хвърля първият камък:

1. Ако те осъдят на доживотен затвор и съкилийника ти се окаже някакъв огромен тип, с който физически не можеш да се справиш, а той иска да бъдеш неговата обична съпруга... какво би предпочел: Ще търпиш да те пори ден след ден или ще сложиш край на живота си?
2. Женен ли си, ако да смяташ ли, че съпругата ти ти изневерява?
3. Получавал ли си оферти за секс от представители на твоят пол?
4. Коя е най-съкралната ти сексуална фантазия?
5. Представи си следната ситуация: Във вашето семейство сте много запалени по алпинизма, отишли сте да се катерите ти, детето ти и майка ти. Става някаква злополука и с едната си ръка държиш детето си, с другата майка си. Не можеш да спасиш и двамата, ако ги държиш прекалено дълго ще ги изпуснеш и двамата, затова трябва да пуснеш единият, за да спасиш другият. Кого ще пуснеш, защо него и според теб ще можеш ли някога да си го простиш това нещо?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 фев 2012 21:16

Аз към Милен,имам само един единствен въпрос.
След толкова много критики към теб.............мислиш ли,че се справяш добре,като модератор на под форума на Левски?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 28 фев 2012 21:20

1. Защо се регистрира във форума?
2. Мислиш ли, че си вършиш задълженията като модератор?
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 фев 2012 21:29

megan fox написа:Ми след като вече съм от страната на задаващите въпроси ще си позволя да хвърля първият камък:

1. Ако те осъдят на доживотен затвор и съкилийника ти се окаже някакъв огромен тип, с който физически не можеш да се справиш, а той иска да бъдеш неговата обична съпруга... какво би предпочел: Ще търпиш да те пори ден след ден или ще сложиш край на живота си?
5. Представи си следната ситуация: Във вашето семейство сте много запалени по алпинизма, отишли сте да се катерите ти, детето ти и майка ти. Става някаква злополука и с едната си ръка държиш детето си, с другата майка си. Не можеш да спасиш и двамата, ако ги държиш прекалено дълго ще ги изпуснеш и двамата, затова трябва да пуснеш единият, за да спасиш другият. Кого ще пуснеш, защо него и според теб ще можеш ли някога да си го простиш това нещо?

1. Прекалено обичам живота, и ще се замисля. Все пак самоубииството, е по-добрият вариант

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 фев 2012 21:33

megan fox написа:Ми след като вече съм от страната на задаващите въпроси ще си позволя да хвърля първият камък:

1. Прекалено обичам живота, и ще се замисля. Все пак самоубииството, е по-добрият вариант
2. Не съм
3. НЕ, не бих и приел
4. Това коеот не ми се е случвало все още, с две жени и повече
5. Нямам деца, но при таква ситуация определено детето. Обеден съм, че и майка ми би искала това

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 фев 2012 21:35

modor написа:Аз към Милен,имам само един единствен въпрос.
След толкова много критики към теб.............мислиш ли,че се справяш добре,като модератор на под форума на Левски?

Все по-добре се спрявям Тошко.Разбира се продължвам да се уча, за което много ми помагат и останлите модератори ,които не ми спестяват критиките когато сгреша

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 21:35

milen.hristov написа:5. Нямам деца, но при таква ситуация определено детето. Обеден съм, че и майка ми би искала това

Струва ми се, че не си разбрал въпроса правилно. Питах те кого ще пуснеш, но предполагам, че ти имаш предвид кого ще спасиш, или греша?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 28 фев 2012 21:40

Здрасти Милене!

1.Имаш ли някакво хоби,което практикуваш в свободното си време?
2.Гонзо,Наско или Кайзера?
3.Коя зодия си?
4.Представи си,че ти трябва да избереш ново име за стадиона на Левски.Как би го преименувал?
5.Правили ли са ти операция?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 фев 2012 21:41

Sisi 1914 написа:1. Защо се регистрира във форума?
2. Мислиш ли, че си вършиш задълженията като модератор?

1. Защото съм фен футбола и спортът като цяло. А този форум ми дава въможността да комуникирам с доста широк кръг от хора (фенове на различни отбори) на тази тема, както и на извън спортни.
2.Силве, по-горе вече отговорих на този въпрос. Само ще добавя, че най-лошото за едеин човек е ако всички го харесват.

Върни се в “Игри и забавления”