Бундеслига - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Messi_fan

Re: Бундеслига - 2016/17

Мнениеот Messi_fan » 05 юни 2016 23:51

Разгеле. Най-после оправихте заглавието на темата. "Германски футбол"..... Боже, прибери си вересиите.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 юни 2016 07:06

Messi_fan написа:Разгеле. Най-после оправихте заглавието на темата. "Германски футбол"..... Боже, прибери си вересиите.

Е кво му е на заглавието ? :lol: :lol:
Преди време имаше и други теми с това заглавие ......
Догодина ще напиша : Немски футбол .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Германски футбол (2016/17)

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 юни 2016 10:29

Messi_fan написа:
Captain Stottlemeyer написа:Предполагам повечето от вас знаят, че единственият участник във всички издания на Първа бундеслига от нейното създаване досега е Хамбургер ШФ. На неговия "Фолкспаркщадион" има часовник, който отброява годините, дните часовете и т.н., през които клубът е в Първа бундеслига. Досега часовникът не е спирал... ;)

http://www.sport1.de/fussball/bundeslig ... r-und-dino

П.П. При създаването на Първа бундеслига "Байерн" не е бил поканен за сметка на друг отбор от същия град - "Мюнхен 1860". "Байерн" влиза 2 години по-късно... 8-)

Остана и старият агентурен апаратчик да не знае. 8-)

Старият агентурен апаратчик знае дори етажа и номера на стаята в МБАЛНП "Свети Наум" на ІV километър в София, където те лекуват... 8-) Това ли само успя да измислиш снощи за цяла вечер къртовски мисловен труд!?... :roll: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 06 юни 2016 13:53

С интерес ще следя недолюбвания Лайпцих, след време може да станат конкуренти на Байерн и BVB. :roll:

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 06 юни 2016 18:32

Captain Stottlemeyer написа:
Messi_fan написа:
Captain Stottlemeyer написа:Предполагам повечето от вас знаят, че единственият участник във всички издания на Първа бундеслига от нейното създаване досега е Хамбургер ШФ. На неговия "Фолкспаркщадион" има часовник, който отброява годините, дните часовете и т.н., през които клубът е в Първа бундеслига. Досега часовникът не е спирал... ;)

П.П. При създаването на Първа бундеслига "Байерн" не е бил поканен за сметка на друг отбор от същия град - "Мюнхен 1860". "Байерн" влиза 2 години по-късно... 8-)

Старият агентурен апаратчик знае дори етажа и номера на стаята в МБАЛНП "Свети Наум" на ІV километър в София, където те лекуват... 8-) Това ли само успя да измислиш снощи за цяла вечер къртовски мисловен труд!?... :roll: :lol:

Само дето не съм настинал. НЯма за какво да ме лекуват. Тези стари агентурни приоми, моето момче вече не минават. Не и през 2016г.. Шах и мат. 8-)

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 06 юни 2016 18:32

1914.1902 написа:
Messi_fan написа:Разгеле. Най-после оправихте заглавието на темата. "Германски футбол"..... Боже, прибери си вересиите.

Е кво му е на заглавието ? :lol: :lol:
Преди време имаше и други теми с това заглавие ......
Догодина ще напиша : Немски футбол .

Не ме учи, момченце.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юни 2016 19:54

Германски футбол си беше добро заглавие. В тази тема не се обсъжда само Бундеслигата, а и долните дивизии, националния отбор, че дори и женски футбол. Но както и да е, вече е направена темата, няма да проявяваме претенции. 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 06 юни 2016 22:27

rhaegar написа:Германски футбол си беше добро заглавие. В тази тема не се обсъжда само Бундеслигата, а и долните дивизии, националния отбор, че дори и женски футбол.

И те така :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 юни 2016 06:21

Гледам Роде преминал в Борусия :lol: Тия трансферите ги нямат за нищо : ) Само си разменят играчи, а уж конкуренти :roll:

Messi_fan написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Messi_fan написа:

Старият агентурен апаратчик знае дори етажа и номера на стаята в МБАЛНП "Свети Наум" на ІV километър в София, където те лекуват... 8-) Това ли само успя да измислиш снощи за цяла вечер къртовски мисловен труд!?... :lol:

Само дето не съм настинал. НЯма за какво да ме лекуват. Тези стари агентурни приоми, моето момче вече не минават. Не и през 2016г.. Шах и мат. 8-)
aa то било нелечимо ли? Горкото момче :lol: :cry:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 07 юни 2016 12:44

Очаквам след Роде и Гьотце да се запъти към Дортмунд. Всичко сочи натам, но предстои да видим.
Truth is hate for those that hate the truth.

Върни се в “Архив”