Корупционната България. Открито писмо до главния прокурор

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

wsxedcrfv

Re: Кой ще плати сметката?

Мнениеот wsxedcrfv » 03 апр 2013 00:03

donDiego написа:
Кашчей написа:
donDiego написа:Аз искам да знам ,КОЙ финансира строежа на стадион "Г.Аспарухов", произхода на средствата,да публикуват всички разрешителни и да обяснят как им се позволява да взривяват,а няма разрешително за строеж :?: Само това ме интересува,а и не само мен със сигурност !!!! Най-криминалният строеж,най-криминалното подаряване на стадион,най-криминалното ръководство и ТОВА ли е "отбора на народа" :o А бе вие къде живеете бе,на хората им писна да плащат сметката,дори и левскари,те също си имат други приоритети,трябва да плащат сметки и образование на децата си,...с пари изкарани въпреки ББ и ТБ ..в този случай ,дори не от тях,а техните пари На хората ...дето сега се дърлят ЗА или Против..А бе погледнете си ******ите гащи бе, тогава защитавайте тоя и оня
ПП. Простете ми грубият език,но тази простащина ми идва в повече

А интересува ли те кой финансира строежа на Мол-овете, разрешителните, кой стои зад гърба им?
Всъщност, ти си добър, като аватара и ника си?Най-криминално е това, което става през 1950-а, след квалификациите, когато Ботев (ДНА Пловдив) печели промоция за А група, но на тяхно място играе ОНВ (ЦДВ..ЦДНВ..ЦДНА..ЦСКА).
Първо си спечелете правото за А група на терена, а не в канцелариите на БКП и след това ревете за криминални дела!

Незная как прецени какъв съм,но предпочитам да получа някакъв отговор на въпросите си.Въпроса не е за МОЛ-ове,а за стадиона който подариха на Ф.К.Левски...Ако трябва да съдя за теб по аватара ти...означава да стана по-голямо магаре и от теб ;)

за стадиона пари се отделят от пенсиите и затова много ми е кеффффффф.
а относно "кой дава парите"
чуй сега ,чуй, чуй парите са заделени от наемите на стадиона без клозети,още и от хонорарите на ГА ГА В "РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО"
ха ха ха а на мене ми е кефффффффффффф за вашата злоба.

wsxedcrfv

Re: Кой ще плати сметката?

Мнениеот wsxedcrfv » 03 апр 2013 00:14

donDiego написа:
Кашчей написа:
donDiego написа:
За какво да ми е неудобно,има си тема,моят коментар е ПО ТЕМАТА,твоят е ...някакъв си въпрос към мен ,пиши ми на лично тогава И СЕ ПРИДЪРЖАЙ КЪМ ТЕМАТА. Като искаш да се храним,да го правим помежду си.После пак ще ме докладваш за груб език.Теб пък колкото съм те хранил,прасе да беше,2 тона щеше да си вече..B__A__N__DA__TA 8-)

Да съм прасе, ама не съм от ЦСКА.А си ме хранил....Тийнейджърски лафове, с които правите впечатление сами на себе си.

Коментарът ми е по темата, но.....трябва и да се помисли.

Аз като съм от ЦСКА прасе ли съм ?,или не ти е до лични спорове сега :mrgreen: ще те изпапкам пиленце

колкото и да ровиш под дъба за жълъди и да ядеш до посиране.даже да се подуеш от ядене ,това не те прави "расово говедо" а само едно обикновенно прасе с краткотрайна мисия.
краткотрайна мисия като всеки наркоман на този свят.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Корупционната България. Открито писмо до главния прокурор

Мнениеот шивача » 03 апр 2013 00:20

муле, не мама, ами и баба да питаш, като си си муле нищо няма да схванеш :mrgreen: Явно нямаш и гражданска позиция вече, щом ги защитаваш, ама кво ли имаш вече, освен един стар пърд.лник :lol:

wsxedcrfv, зайче, никой не злобее, особено пък фен на ЦСКА, просто е неприятно да ти крадат от нещата, ако ще и говеда са, пак е неприятно, пара се е давала за тях :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 03 апр 2013 10:31

"През 2007 г. тогавашното ръководство изпрати обработени на фотошоп снимки в Европейската футболна централа и стадионът получи лиценз. Дали заради това, или не, но от тогава на "Армията" не се е играл европейски футбол. "

Това май сте го забравили? Що не сезирахте главният прокурор? :lol:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 апр 2013 19:12

шивача написа:муле, не мама, ами и баба да питаш, като си си муле нищо няма да схванеш :mrgreen: Явно нямаш и гражданска позиция вече, щом ги защитаваш, ама кво ли имаш вече, освен един стар пърд.лник :lol:

wsxedcrfv, зайче, никой не злобее, особено пък фен на ЦСКА, просто е неприятно да ти крадат от нещата, ако ще и говеда са, пак е неприятно, пара се е давала за тях :idea:

Ти муле от магаре не можеш да различиш, ама голям го вадиш иначе.

Нямам намерение да отговарям на поредните ти пиянски изцепки, с които явно много се гордееш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 03 апр 2013 21:00

Кашчей написа:
шивача написа:муле, не мама, ами и баба да питаш, като си си муле нищо няма да схванеш :mrgreen: Явно нямаш и гражданска позиция вече, щом ги защитаваш, ама кво ли имаш вече, освен един стар пърд.лник :lol:

Ти муле от магаре не можеш да различиш, ама голям го вадиш иначе.

Нямам намерение да отговарям на поредните ти пиянски изцепки, с които явно много се гордееш!

ГоУем го вади по форумите.Иначе жена му го изгони, щот не му става :lol:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”