АПАТИЯ.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- NIKI_RED
Re: АПАТИЯ.
Христо Стоичков казва така:"Колелото се върти!Днес си долу,а утре си горе!" 
-
komunizmashteseruti
- Контакти:
NIKI_RED написа:komunizmashteseruti написа:rbs написа:слаба селекция-слаби резултати.дано не стигнем дъното като подуене и да купуваме мачове за да участваме в Европа догодина..нека си падаме честно ако сме слаби но да запазим достойнството си..СТ.Младенов трябва незабавно да се върне при нас
Е да, ама тия от Подуене мачкат, а вие си правите оргии в Панчарево. Опс забравих, кочината не е ваша.
Въпроса е какво мачкат
Евроотбори, а вие правите равен с краварите на Уелс, правиш ли разлика
Евроотбори: Дъндолк, Калмар ( от великото шведско първенство малко по-добро от уелското ) , АИК - 13тия в Швеция. Гент е единствения по-сносен отбор - 4тия в Белгия. Я се стегнете малко. Радвайте се, но не си преувеличавайте успехите, защото колелото се върти. Бяха Антверпен, Аалст, Беверен, завъртя се и дойде Гент, но пак ще се завърти, не говорете много, защото лесно забравихте европодвизите срещу унижения от Металист Харков и другите пародии от централна европа.
Подвиг си е, че победихте Гент, зарадвах се на победата ви, но само такива ,да не обиждам едрия рогат добитък, заличават всяко добро чувство от фк Левски
Подвиг си е, че победихте Гент, зарадвах се на победата ви, но само такива ,да не обиждам едрия рогат добитък, заличават всяко добро чувство от фк Левски
Последна промяна от Allein на 20 сеп 2010 15:27, променено общо 1 път.
- Sleepwalker
- Контакти:
Allein написа:Евроотбори: Дъндолк, Калмар ( от великото шведско първенство малко по-добро от уелското ) , АИК - 13тия в Швеция. Гент е единствения по-сносен отбор - 4тия в Белгия. Я се стегнете малко. Радвайте се, но не си преувеличавайте успехите
Човеко, до миналата година както Левски, така и Цска се мъчеха и падаха от такива отбори! Сега като ги бием пък изведнъж станаха много слаби! Да, българите сме царе на омаловажаването на успехите на другите и надценяването на собствените сили и възможности!

- Al_Abrashev
- Контакти:
Опитваш се да говориш за достойнство, а комплексите си избиват пак към..... подуене и към "нечестно" участие в ЛЕ. Ами падайте всеки кръг ако може....,само честно обачеrbs написа:слаба селекция-слаби резултати.дано не стигнем дъното като подуене и да купуваме мачове за да участваме в Европа догодина..нека си падаме честно ако сме слаби но да запазим достойнството си..СТ.Младенов трябва незабавно да се върне при нас
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
Sleepwalker написа:Allein написа:Евроотбори: Дъндолк, Калмар ( от великото шведско първенство малко по-добро от уелското ) , АИК - 13тия в Швеция. Гент е единствения по-сносен отбор - 4тия в Белгия. Я се стегнете малко. Радвайте се, но не си преувеличавайте успехите
Човеко, до миналата година както Левски, така и Цска се мъчеха и падаха от такива отбори! Сега като ги бием пък изведнъж станаха много слаби! Да, българите сме царе на омаловажаването на успехите на другите и надценяването на собствените сили и възможности!
Не си разбрал какво искам да кажа. Идеята ми беше да не преувеличавате всички отбори, с които сте играли ( изключвам Гент, защото те са в пъти по-добри от всички останали взети заедно ).
Аз не съм забелязвал до сега да се прави на голямата работа, че сме отстранили Дери Сити, Омония, Клифтънвил, ТКЗС Уелс и т.н. и т.н. и т.н., докато вие всяка победа я правите като героичен подвиг. Ако се радвате като невидели на малкото, голямото кога ще дойде?
Били сте 13тия в Швеция. То не бяха екзалтации, не беше чудо. Всъщност това ли ни е нивото? Да умираме от кеф, като бием пред предпоследния в някакво си първенство? Аз не искам да съм такъв, ако вие искате - млъквам
А за апатията: рефрена за телевизионните зрители е много верен. Вместо да говорите за апатия по форумите, елате и напълнете стадиона. Седите и говорите и се самосъжалявате. Елате свършете нещо. Елате на мача с Монтана 10 000, елате с Порто 35 000. Май само си говоря напразно... като ида другата седмица ще заваря мен, още 2ма с които ходя и макс 200 човека, с Порто ще са 15 000 преко сили... за каква апатия си говорим...
Allein написа:А за апатията: рефрена за телевизионните зрители е много верен. Вместо да говорите за апатия по форумите, елате и напълнете стадиона. Седите и говорите и се самосъжалявате. Елате свършете нещо. Елате на мача с Монтана 10 000, елате с Порто 35 000. Май само си говоря напразно... като ида другата седмица ще заваря мен, още 2ма с които ходя и макс 200 човека, с Порто ще са 15 000 преко сили... за каква апатия си говорим...
Не ако са фенове-на мача с Монтана ще има 0 човека ,на мача с Порто също!!

- delqnski47
- Контакти:
chievo написа:Всички отбори преминават през подобни кризи.
Никой няма да ни закрие, спокойно. ЦСКА е прекалено голяма марка. Трябва търпение. Просто в момента сме в дупка.
И да се направи среща с Титан, какво ще ни кажат? Че има много дългове за изплащане? Ние това си го знаем. Че футболистите не са сработени? И това си го знаем.
Този сезон просто трябва да се играе за изграждане на гръбнак на отбора. Футболистите не са лоши. Но реалността в България е такава - футболистите ни трудно издържат на 2 мача в седмицата. Още в четвъртък след 65-70 мин. едвам ходеха по терена. А с такава физическа подготовка нито една читава атака не може да стане. Вместо да бием Бешикташ, ние увяхнахме.
Вярвайте в отбора и го подкрепяйте. Това е нашата работа като фенове. И на 30.09 да препълним стадиона.
Само че ние сме в криза вече 3-та година драги съфорумци!1 година добре,2 окей,но 3-та...вече ми идва в повече...
В последните 3 години КАКВО ЛИ НЕ се случи в ЦСКА!!Спестете ми да ги изреждам нещата,ще ми отнеме много време...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
cska_90 написа:Allein написа:А за апатията: рефрена за телевизионните зрители е много верен. Вместо да говорите за апатия по форумите, елате и напълнете стадиона. Седите и говорите и се самосъжалявате. Елате свършете нещо. Елате на мача с Монтана 10 000, елате с Порто 35 000. Май само си говоря напразно... като ида другата седмица ще заваря мен, още 2ма с които ходя и макс 200 човека, с Порто ще са 15 000 преко сили... за каква апатия си говорим...
Не ако са фенове-на мача с Монтана ще има 0 човека ,на мача с Порто също!!
И като сме 0 човека и глей ся отборът как ще почне да кърти всичко живо по пътя си!Направо ще станем страшилище...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.