Вальо Захариев-още утре на Герена!Инак ще берем ядове!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Вальо Захариев-още утре на Герена!Инак ще берем ядове!
Веднъж вече зачекнах тази тема,но сега наистина нещата не търпят отлагане и помайване!Вратарите ни са в ,меко казано,тежко състояние и няма изход от ситуацията,докато не се предприемат радикални мерки!Настоящият треньор на вратарите съсипа Гошо Петков,на път е да съсипе успешно и Божо!Напролет група фенове искаше обяснение от Гонзо за наличието на Р.М. в треньорския екип,тогава се размина,че имахме по-тежки проблеми за решаване!Сега обаче мълчанието е равносилно на предателство-така не може повече да продължава!Да имаме най-добрите вратари в България,и да ни вкарват срамни голове-ДА,ВИЗИРАМ ГОЛА НА АИК!Хем имаме контакти в момента със Славия-продаваме там футболисти,да връщат Захата ВЕДНАГА,че в групите ще станем за резил...Давайте да се събираме и да ходим на Герена,ако трябва да дигаме шум-инак,помнете ми думата,горко ще съжаляваме!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Re: Вальо Захариев-още утре на Герена!Инак ще берем ядове!
Имам питане?!...
Те тоя, Вальо Захариев, ли ще пази???
Не че Михайловите са ми любимци, в последните години?!...

П.П. Накратко: "Господ дава, ама в кошара не вкарва!"... (Или беше нещо такова, в смисъл?!)

Те тоя, Вальо Захариев, ли ще пази???

Не че Михайловите са ми любимци, в последните години?!...

П.П. Накратко: "Господ дава, ама в кошара не вкарва!"... (Или беше нещо такова, в смисъл?!)
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- bluepower12
- Контакти:
Момчето е право !!!
Откакто Р. Михайлов е тренъор на вратарите почнаха СМЕШНИТЕ изпълнения на нашите вратари !!!
И това го знам от сериозен човек от клуба !!!
Миналата година на Гошо Петков му вкарваха голове от центъра всеки мач !!! 3 от 4 -те с Дебрецен например ...
Сега положението се затвърждава ...
Според мен не махат Р. Михайлов за да няма конфликти с Бобчето Михайлов ... той нали е голям Левскар ... като Наско само ако има кинти е от Левски ...
Откакто Р. Михайлов е тренъор на вратарите почнаха СМЕШНИТЕ изпълнения на нашите вратари !!!
И това го знам от сериозен човек от клуба !!!
Миналата година на Гошо Петков му вкарваха голове от центъра всеки мач !!! 3 от 4 -те с Дебрецен например ...
Сега положението се затвърждава ...
Според мен не махат Р. Михайлов за да няма конфликти с Бобчето Михайлов ... той нали е голям Левскар ... като Наско само ако има кинти е от Левски ...
НЕКА не се нажежава обстановката точно сега ,аз лично не познавам качествата на Р.М.,но наистина има спад при вратарите.
LEVSKI_FOREVER
Проблемите във формата на вратарите наистина е много ама много сериозен проблем! Не ми се иска след толкова нови играчи и настроение в отбора, да се провалим някъде заради поредната грешка на Митрев или Гошо!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
-
- Контакти:
Божката Митрев колко псуване отнесе. Качествата му са съмнителни, ако щете ме псувайте за мнението, но това си мисля. Не може да ти е трудно да уловиш топка и да висиш при високи центрирания в наказателното и да си вратар в Левски. Може де, но май не е редно. Акалски не съм го виждал в игра от много време, не знам на какво ниво е, а Петков ми се струва най-добре за момента. Гледах мачовете на Видима и мога да ви кажа, че ако бяхме взели Пламен Илиев (техния вратар), щяхме много да спечелим. Не е много здрав като физика, но за сметка на това не се плаши да излиза, дори да има сблъсък с него, лови топката много добре, има силен и точен шут и добре плонжира. Обърнете му внимание ако имате възможност. Поне от това, което видях в първите мачове се справяше отлично и освен това е на 19 ГОДИНИ!!!
konvoec написа:Божката Митрев колко псуване отнесе. Качествата му са съмнителни, ако щете ме псувайте за мнението, но това си мисля. Не може да ти е трудно да уловиш топка и да висиш при високи центрирания в наказателното и да си вратар в Левски. Може де, но май не е редно. Акалски не съм го виждал в игра от много време, не знам на какво ниво е, а Петков ми се струва най-добре за момента. Гледах мачовете на Видима и мога да ви кажа, че ако бяхме взели Пламен Илиев (техния вратар), щяхме много да спечелим. Не е много здрав като физика, но за сметка на това не се плаши да излиза, дори да има сблъсък с него, лови топката много добре, има силен и точен шут и добре плонжира. Обърнете му внимание ако имате възможност. Поне от това, което видях в първите мачове се справяше отлично и освен това е на 19 ГОДИНИ!!!
довечера ще го гледам с интерес

За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ
Какво стана с Игор Кулиш? Той работеше най- добре с вратарите. Р.М. превърна вратарската школа на Левски от най- силната в най- слабата. Развали дори формата на Гошо Петков. Всички знаем какво беше Гошо преди и какво представлява сега. А ако последния действително е произнесъл прословутата фраза "да не стане като с Жилина" то той повече няма място в отбора. По- добре Божката да пуска куриозни голове. Сега слабият ни пост действително е вратарския. Размяната треньор на вратарите (Валентин Захариев) за централен нападател (Георги Христов- китарист, цигулар) е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- Lieutenant Randall
- Контакти:
Gonzi_407 написа:Проблемите във формата на вратарите наистина е много ама много сериозен проблем! Не ми се иска след толкова нови играчи и настроение в отбора, да се провалим някъде заради поредната грешка на Митрев или Гошо!
+1

6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
Lieutenant Randall написа:Gonzi_407 написа:Проблемите във формата на вратарите наистина е много ама много сериозен проблем! Не ми се иска след толкова нови играчи и настроение в отбора, да се провалим някъде заради поредната грешка на Митрев или Гошо!
+1Митрев още няма опит, дано бързичко да влезе в час, но наистина някои негови грешки са ужасяващи.
Гошо Петков и сега има проблеми с далечните удари - спомням си един на Калмар, който облиза страничната греда, а Гошо дори не мръдна.
Иначе смятам, че нещата ще се решат от само себе си - панчаревци взимат М'Боли, а Гошо май ще се връща в "Славия". Въпросът е, как ще бъдат тренирани и как ще пазят Митрев и Акалски?!
Никак!
Дано не продадем Жоро, щото дори и с грешките си е в пъти по- добър избор от Митрев. Пък Акалски от кога не е играл в мач? Как очаквате да го пуснат толкова скоро в игра? За това трябваше да вземем Скорчев/Пейков според мене, за Илиев пък ще е по- добре да е в чужбина от колкото при нас...