http://football.sportal.bg/news.php?news=251405
Видяхме кой отбор има повече фенове - 80 000 на 67 000!!!
ЛЕВСКИ надделя във Фейсбуук преброяването!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- levski_4_life
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ надделя във Фейсбуук преброяването!
levski_4_life написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=251405
Видяхме кой отбор има повече фенове - 80 000 на 67 000!!!
Това е истината ,ние сме повече.Онова преброяване на Про бг и Ринг бг ,беше опит да си направят реклама на чужд гръб ,а и освен всичко SMS-ите бяха с пари ,а във Фейсбук невярвам да се плаща за гласуване.
Трябва човек да е луд,за да очаква друг резултат.И на пеленачетата им е ясно кой е ОТБОРА.

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Всяка победа над вечният съперник е ценналПък дори била тя и във ФБ или на опашката за картофи

Значи от 1,5 млн българи във фейса има общо 147 хил, които с еинтересуват от ЦСКА и ПФК Левски. После пак си мислете за милионите фенове. 10% от населението се интересува от футбол
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- federer_11
- Контакти:
pomiqrat написа:Значи от 1,5 млн българи във фейса има общо 147 хил, които с еинтересуват от ЦСКА и ПФК Левски. После пак си мислете за милионите фенове. 10% от населението се интересува от футбол
ТИ вярваш ли си, че 10% от населението се интересува от футбол?

federer_11 написа:pomiqrat написа:Значи от 1,5 млн българи във фейса има общо 147 хил, които с еинтересуват от ЦСКА и ПФК Левски. После пак си мислете за милионите фенове. 10% от населението се интересува от футбол
Официално преброяване. Сам можеш да си сметнш колко е 147 хил от 1,5 млн. д.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
Браво, на нас.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
pomiqrat написа:federer_11 написа:pomiqrat написа:Значи от 1,5 млн българи във фейса има общо 147 хил, които с еинтересуват от ЦСКА и ПФК Левски. После пак си мислете за милионите фенове. 10% от населението се интересува от футбол
Официално преброяване. Сам можеш да си сметнш колко е 147 хил от 1,5 млн. д.
Не е задължително. Аз се интересувам, ама в никакво преброяване не съм участвал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- slavi_1914
- Контакти:
Това е защото пенсионерите нямат фейсбук.
На мен много ми хареса това: http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=149469 хора не достигнаха на червените за тяхната хореографията ?!? Явно желаещите бяха 2 милиона ама Борисов не им е отпуснал достатъчно билети
!

На мен много ми хареса това: http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=149469 хора не достигнаха на червените за тяхната хореографията ?!? Явно желаещите бяха 2 милиона ама Борисов не им е отпуснал достатъчно билети

СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !