Вратарския пост в Левски???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

joro bad

Вратарския пост в Левски???

Мнениеот joro bad » 12 яну 2010 21:13

Най-важният пост и най-невронологичният е ВРАТАРСКИЯТ. Не напразно всички световни специалисти казват,че ,,добрият вратар е половин отбор" През последните 20-30 години, именно на този пост Левски е имал едни от най-добрите футболисти в България- Пламен, Боби, Здравков и мн. др. а и не само титуляри, но и техни достойни заместници. А какво става сега. Когато Гошо не е във форма или контузен, всичко отива по-дяволите. Мойте уважения към Божката и Цецо, може да са големи Левскари и много да милеят за клуба(та,то и аз много го обичам и милея,ама...),просто нестават. Доказаха го нееднократно. Знам, че всички по-време на мач се молят да няма силен и точен удар в рамките на вратата или опасна ситуация, защото в повечето случай, когато пазят последните, резултатите са плачевни. Спомням си мачовете на Левски когато пазеха гореспоменатите легенди, че гледах мачовете с едно спокойствие, предвид атаките и ударите от страна на противниковият отбор, а сега е точно обратното, за мое голямо съжаление. Евала на славия, които взеха вратар,който найстина им спаси няколко мача и много точки след негови невероятни намеси. Та господа от ръководството на Левски, аз мисля,че трансферна цел и приоритет би трябвало да ви бъде- ВРАТАРСКИЯТ ПОСТ В ЛЕВСКИ :!: :?: :idea: :idea: :idea:
Последна промяна от joro bad на 12 яну 2010 21:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Re: ВРАТАРСКИЯТ ПОСТ В ЛЕВСКИ???

Мнениеот originalni.be » 12 яну 2010 21:14

Дано Божкаа Митрев да седи на поста дълги години и да помага на отбора ни да върви напред :)
ORIGINALNI...BE =)

joro bad

Re: ВРАТАРСКИЯТ ПОСТ В ЛЕВСКИ???

Мнениеот joro bad » 12 яну 2010 21:16

originalni.be написа:Дано Божкаа Митрев да седи на поста дълги години и да помага на отбора ни да върви напред :)

Дано, но на дубала. ;) :idea:

venom

Re: Вратарския пост в Левски???

Мнениеот venom » 12 яну 2010 21:20

На ваше място бих се притеснявал за треньорския пост. :)

petef
Контакти:

Мнениеот petef » 12 яну 2010 21:40

За нападението също

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 12 яну 2010 21:59

Не съм съгласен с автора на темата относно Митрев. В случайте когато е играл поредица от мачове е покзвал стабилна и надеждна игра, естествено когато е играл след дълга пауза на скамейката или заради контузия е бил нестабилен. Аз смятам че в негово лице имаме сериозна алтернатива за бъдещето. Ако Петков запази формата си от тази есен няма да е чудно ако Митрев го измести като титуляр още през пролетта.

joro bad

Мнениеот joro bad » 12 яну 2010 22:05

Oskron написа:Не съм съгласен с автора на темата относно Митрев. В случайте когато е играл поредица от мачове е покзвал стабилна и надеждна игра, естествено когато е играл след дълга пауза на скамейката или заради контузия е бил нестабилен. Аз смятам че в негово лице имаме сериозна алтернатива за бъдещето. Ако Петков запази формата си от тази есен няма да е чудно ако Митрев го измести като титуляр още през пролетта.

,,Стабилна и надежна игра"??? Пич, ти кои мачове си гледал!!!!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 12 яну 2010 22:11

Не знам кои мачове е гледал, но аз съм на същото мнение.Божо е повече от перфектен млад вратар

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 12 яну 2010 22:13

Митрев е най-добрият избор няма какво да говорим , най-добрият Български вратар е , друга тема е че Боби вика сина си за 2 вратар в националният но за мен той дори трябва да бъде 2 вратар и на България
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 12 яну 2010 22:23

Митрев е страхотен,но ще трябва май да почака още малко Гошето!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Върни се в “Левски”