milen.hristov написа:Аз,все пак ще послушам Гонзо и спирам да коментирам отборът песимистично и да критикувам поне до началото на новият полусезон.Както знаем тогава ще видим един нов Левски и ще играем по-добре
п.с. Напълно сериозен съм, но го правя в подкрепа на Николай Костов ,а не ГИ
Да знаеш някой много го интересува дали ти критикуваш Левски или Гонзо във форума на Гонг... или някой друг дали го прави.
Какво сте заревали за тоя Присо и 350 хиляди? Искаме един играч и го оценяваме на 100 хил примерно. Отбора му иска 300 пак примерно. И ние се отказваме... смятаме, че играча и класата му отговаря на 100 бона, а те смятат същото, че отговаря на 300. Търсим следващия и така.. Не е задължително да ги нямаш парите... няма да даваш 2-3 пъти повече от реалната сума на даден играч я... Същото е с паломино. Не е въпрос дали Батков може от някъде да измъкне и събере необходимите пари, а че играча струва 200 бона макс... като играч от А група повече не заслужава.
zlobul написа:
п.п Обърни внимание как се обръщат към гонзо , доказани левскари , само че в един друг сайт . Вярно е че понякога жълтеят и те , но едва ли има медия в България , която да не жълтее . Гладиаторът се превърна в ГО*НЬО - досущ като моята тема , която беше изтрита доста по отдавна от същите тези модератори към които се обръщаш и ти. ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА ПОСЛЕДНИТЕ .....И ТЕ СА ЛЕВСКАРИ И ЗНАЯТ ЗАКАКВО СТАВА ВЪПРОС . КАК ДА МЕ БАННЕ ИЛИ ПРЕДУПРЕДИ , КАТО ЗНАЕ , ЧЕ ПИША ИСТИНАТА . Левски е над всичко моето момче и няма място за компромиси към абсолютно никой , камоли към хора , които не спряха да го влачат умишлено към дъното , ЗАПОМНИ ГО !
п.п НЕ СЪМ ЛЪЖИЦА ЗА ТВОЯТА УСТА , ТАКА ЧЕ НЕ Е ЗЛЕ ДА ПРЕУСТАНОВИШ КОМЕНТАРИТЕ СИ !
Като те интересуват и си четеш жълти сайтове си е твоя работа. Нормален човек не ги чете, а иначе ако някой подобен от типа на спорт 1 или балоните те обижда - значи си на прав път. За едно си прав... има много говнари наоколо... истински говнари серящи говна : ) вероятно затова блу не трябва да използва лъжица в случая... че кой знае какво ще хапне.
И нека говнарите доидат на стадиона и гласно изразят мнението си ... след това и да посрещнат последствията от глупоста си.