Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 04 юли 2009 13:40

Bully_Blue написа:Крайно време е да вземем класен нападател,който има опит зад гърба си.Този Джоб,колкото и пари да иска,ще са по-малко от колкото Макриев искаше. ;)

да бе да!!!!!!по-малко пари!трябва да вземеме някой голмайстор.Това е.Има си менажери да предлагат.Ние ще си изберем

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 04 юли 2009 14:52

Joseph Desire Job - егати името Джоузеф Желае Работа. :shock:

ss_L
Контакти:

Мнениеот ss_L » 04 юли 2009 16:17

До колкото ми е известно когато даден отбор влезе в групите на ШЛ получава около 7 милиона....е няма как тея пари да ги вземеш с футболисти от магазин за 1лв,те старите хора са го казали:Дай за да вземеш!!!!!

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 04 юли 2009 16:43

Прав си... до някъде. Като влезеш в ШЛ взимаш 8 млн евро. САМО да ВЛЕЗЕШ. И аз по-горе изказах мнение, че тр добри, класни и опитни играчи, които разбира се струват пари ;)
ИзображениеИзображение

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 04 юли 2009 17:42

Sheisse написа:Joseph Desire Job - егати името Джоузеф Желае Работа. :shock:

:lol: :lol: :lol:
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 04 юли 2009 23:53

*** пак се изцепиха яко : Левски готви супертраснфер за ШЛ-Мартин Камбуров.Не вярвам това да стане,даже и Батков наистина да има парите.И все пак в душата ми има поне 5% надежда,че наистина ще направим много добър трансфер и Батков този път ще удържи на думата си. :)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 05 юли 2009 07:52

Bully_Blue написа:*** пак се изцепиха яко : Левски готви супертраснфер за ШЛ-Мартин Камбуров.Не вярвам това да стане,даже и Батков наистина да има парите.И все пак в душата ми има поне 5% надежда,че наистина ще направим много добър трансфер и Батков този път ще удържи на думата си. :)

Камбуров имаше няколко предложение да дойде в Левски, но отказа. Предпочете да си рита в разни отборчета и да си взема заплатката. Мерси, такива футболистчета с липса на сърце и амбиция не ни трябват.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 юли 2009 09:17

Каквото и да си говорим Камбуров е с класи над всички, за които Батков има намерение да преговаря.Само се чудя защо мамка му още не е говорил с Топчо след като и той знае, че ни е ужасно нужен (дори го каза в едно интервю)
Последна промяна от futbolqga на 06 юли 2009 13:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 05 юли 2009 09:45

TEMATA да се закрие ......... Почнаха се клишетата... изредиха се 10 нападателя , които неуморно се коментират - аа смисъл няма ! Камбуров колкото и да е добър НЕ го искам ! Все още помня фанелката с надпис Ц(*КА

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 юли 2009 11:08

DrAvalanche написа:
Bully_Blue написа:*** пак се изцепиха яко : Левски готви супертраснфер за ШЛ-Мартин Камбуров.Не вярвам това да стане,даже и Батков наистина да има парите.И все пак в душата ми има поне 5% надежда,че наистина ще направим много добър трансфер и Батков този път ще удържи на думата си. :)

Камбуров имаше няколко предложение да дойде в Левски, но отказа. Предпочете да си рита в разни отборчета и да си взема заплатката. Мерси, такива футболистчета с липса на сърце и амбиция не ни трябват.

И аз си мисля,че той няма амбиции.Не,че има против Левски..Просто няма куража да се пробва.Предпочита да е без конкуренция и твърд титуляр в Локо,пред напрежението да се бори за мястото си в Левски или цска
110 години любов!

Върни се в “Архив”