Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 07 фев 2016 23:04

PFC Litex написа:Е какво има за разбиране, то се кой ли не се изреди да каже, че мястото на тези отбори било в "А" група и ако това, и ако онова, то нека се върнат. В един момент ще го сторят, като си напишат поредния малоумен футболен член и всичко ще го приемат.
Толкова ли не могат да кажат, като ги питат журналистите, че като изтърпят наказанията си, извървят пътя по съществуващите наредби и спечелят промоция за по-горно ниво на футбола спазвайки през това време всички футболни разпоредби нека се върнат в елита.

Щели били да липсват, не, никой на никого не липсва, просто всички ще генерират ниски приходи и всички ще загубят и сега въртят и сучат за да избегнат този момент.
За новия сезон от Нова ще свалят цената на правата с около 30%, а това са едно 1,5 милиона лева по-малко.
Левски има трибуна да избива, с две домакинства на Лудогорец няма да стане.

При положение,че тези отбори са ТАМ,където са,всеки може да говори каквото си иска. И да рони крокодилски сълзи за тях. ;)
И да се упражнява на тема:
"Ах,колко ни е тъжно за ЦСКА и Литекс!Ама много ни е тъжно!" :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 фев 2016 23:08

PFC Litex написа:Е какво има за разбиране, то се кой ли не се изреди да каже, че мястото на тези отбори било в "А" група и ако това, и ако онова, то нека се върнат. В един момент ще го сторят, като си напишат поредния малоумен футболен член и всичко ще го приемат.
Толкова ли не могат да кажат, като ги питат журналистите, че като изтърпят наказанията си, извървят пътя по съществуващите наредби и спечелят промоция за по-горно ниво на футбола спазвайки през това време всички футболни разпоредби нека се върнат в елита.

Щели били да липсват, не, никой на никого не липсва, просто всички ще генерират ниски приходи и всички ще загубят и сега въртят и сучат за да избегнат този момент.
За новия сезон от Нова ще свалят цената на правата с около 30%, а това са едно 1,5 милиона лева по-малко.

[offtopic]Мястото на вас е в А група.Това изхвърляне в Б беше супер крайно.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 фев 2016 23:14

ЕМИЛ написа:
blue avalanche написа:Аз не знам в Левски да има футболист #съблечисебе... :?
Как тогава да взема участие?
Самият въпрос показва,че сме мноооого далеч от професионализма!!!
Не е важно кой какво показва на терена,а дали е от "нашите" или от "вашите".
Само да подчертая,че когато Искренов и Стоилов преминаха на Армията НЕ БЯХА "съблечени". Явно някои тук,на Герена,са по-"раними" душици.

Това , че Гибона и Мъри не са били събличани на Армията си е червена работа .В Левски няма място за чорбари които са афиширали такива пристрастия .Венци Христов няма място в Левски .Може да си го заслужи с много голове за което се надявам .Ще е най-вече в негова полза .
Ще ми кажеш за Букарев и Ст.Ангелов .Букарев е възпитан човек , докато Ангелов и той е една маймуна ....сещам се как ни остави и избяга в Енерги Котбус .

Няма да ти казвам за Букарев и Пелето.
Ще кажа,че отново показваме НЕпрофесионално отношение!!!Вместо да съдим за един играч по това,какво показва на терена,ние съдим по това,какво бил казал!!!
За сметка на това,през Левски минаха един куп ментета с някакви визитки и препоръки,които нищо не показаха на терена! Само защото някой ни бил казал,че стават!
Горе - долу:
"Не ме гледай какво правя,ами слушай какво ти казвам!"
Иначе се бараме за ЕнтелЕгентна и компетентна публика! :mrgreen:
Търси се №9 в Левски
И точно когато всички мислеха, че вече не може да стане по-интересна драмата около намирането на човек с номер 9 в Левски, се случи невероятното – привлечен бе Венци Христов. Само че се оказа, че той бил привърженик на ЦСКА като дете и преди две години, видиш ли, бил казал, че ЦСКА е най-големият отбор в България. В един момент това се оказа по-важно от факта, че "сините" вече имат човек, който да води атаката им. По принцип този тип мислене е рядка форма на глупост, но от друга страна доказва за пореден път, че в България важните неща винаги остават извън вниманието.
Добре, кое е по-важно?
Да имаш нападател, на когото можеш да разчиташ, че ще вкара определен брой голове, или пък да гледаш на кой отбор е бил привърженик като дете.
Ако ще бъде съден Венци Христов за нещо, то това със сигурност трябва да е за качествата му. Тук стигаме и до още един важен въпрос – как в тази държава разбираме професионализма. Защото сектантството във футбола диктува да се делим на „наши” и „чужди”. Не осъзнах колко хора всъщност си зададоха въпроса това ли е човекът за Левски или не? Всъщност си говорим за нещо, което той е казал, а не за нещо, което ще трябва да работи. Ето това е същността на професионализма в нашата държава – няма значение кой какво ще свърши, важното е какво е казал или ще каже. И, общо взето, заради това и футболът ни е толкова "прекрасен".
Какво ще се случи, когато Венци Христов пропусне първото си положение в мач на Левски? Вероятността нападателят да не пропусне никога шанс пред вратата на противника е … близо до невъзможното. И първият пропуск ще бъде извадената тема за ЦСКА. Жалко е, но големият проблем е, че ние не разсъждаваме дали един играч е добър, а винаги първо търсим от кои е. И за съжаление това не важи само за футбола ни.
Борислав Борисов
Диема Спорт

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 фев 2016 23:42

blue avalanche написа:

При положение,че тези отбори са ТАМ,където са,всеки може да говори каквото си иска. И да рони крокодилски сълзи за тях. ;)

При положение, че не даваш стотинка за футбол дори под форма на билет за мач или фланелка, рудно ще разбереш, какво имам впредвид.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 фев 2016 00:23

PFC Litex написа:
blue avalanche написа:

При положение, че не даваш стотинка за футбол дори под форма на билет за мач или фланелка, рудно ще разбереш, какво имам впредвид.

При положение,че представа си нямаш къде си давам стотинките,изобщо не ми дреме дали ще те "разбера".

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 фев 2016 00:29

Всеки харчи, където си пожелае, тук в момента говорим за футбол, говорим за приходи в клубовете и т.н.
Ние сме фенове и на тези клубове част от издръжката е именно от нас.
Зная, че в България всички сме голяма работа, искаме всичко от другите, но когато опре де момента да бъркаме в джобчетата и на мига се появяват оправданията.

Тонев сподели, че заплатите в Левски варират между 6 и 8 хиляди евро, а някои чужденци получават 11 500 (вероятно Лукин)
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 фев 2016 09:54

"На Бедоя сме му предложили договор, ще му предложим нов договор и условия. Братятя Цоневи не са удовлетворени от статута си в Левски, не е ставало въпрос на пари, искат да играят повече време", каза още Гонзо.

Това малко ме тревожи и усещам, че момчетата ще си съберат багажа на лято. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 08 фев 2016 12:29

ЕМИЛ написа:
Само да подчертая,че когато Искренов и Стоилов преминаха на Армията НЕ БЯХА "съблечени". Явно някои тук,на Герена,са по-"раними" душици.

Това , че Гибона и Мъри не са били събличани на Армията си е червена работа .В Левски няма място за чорбари които са афиширали такива пристрастия .Венци Христов няма място в Левски .Може да си го заслужи с много голове за което се надявам .Ще е най-вече в негова полза .
Ще ми кажеш за Букарев и Ст.Ангелов .Букарев е възпитан човек , докато Ангелов и той е една маймуна ....сещам се как ни остави и избяга в Енерги Котбус .

Стойчо Младенов до влизането си в казармата е бил фен на ” ЛЕВСКИ ” но преминаването в казармата и фуражките са оказали своето внимание.Сега се вживява като потомствен армеец.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 фев 2016 13:08

валкареджио написа:
ЕМИЛ написа:

Стойчо Младенов до влизането си в казармата е бил фен на ” ЛЕВСКИ ” но преминаването в казармата и фуражките са оказали своето внимание.Сега се вживява като потомствен армеец.

Чувал съм , че били го натоварили в багажника и така войската го е откраднала от Берое за да не дойде при нас :?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 08 фев 2016 15:42

TristaNNN написа:"На Бедоя сме му предложили договор, ще му предложим нов договор и условия. Братятя Цоневи не са удовлетворени от статута си в Левски, не е ставало въпрос на пари, искат да играят повече време", каза още Гонзо.

Това малко ме тревожи и усещам, че момчетата ще си съберат багажа на лято. :roll:

Двамата имат договори със "сините" до лятото и към момента не смятат да се разделят с фланелката на 26-кратните шампиони на България. Дали обаче и след края на сезона ще продължат да бъдат част от селекцията на Стойчо Стоев, който заяви, че не би чувствал вина, ако близнаците си тръгнат - засега не е ясно: http://www.sportal.bg/news.php?news=583855. Близнаците в прав текст заявиха: "Ние ще изпълним договора си с Левски." Никой не е говорил за след това. Но за мен е много показателно изказването на СС: Не бих чувствал вина ако си тръгнат. С други думи...Ако не се лъжа Н. Костов ги въведе в мъжкия футбол. Така че, нищо чудно ако се превърнат в новите Огнянов, Балтанов и Сърмов. Нито ще са първите, нито ще са последните. Дано поне тръгнат по пътя на Ивелин Попов, а не на Боян Табаков.

Върни се в “Левски”