ЕМИЛ написа:blue avalanche написа:Аз не знам в Левски да има футболист #съблечисебе...
Как тогава да взема участие?
Самият въпрос показва,че сме мноооого далеч от професионализма!!!
Не е важно кой какво показва на терена,а дали е от "нашите" или от "вашите".
Само да подчертая,че когато Искренов и Стоилов преминаха на Армията НЕ БЯХА "съблечени". Явно някои тук,на Герена,са по-"раними" душици.
Това , че Гибона и Мъри не са били събличани на Армията си е червена работа .В Левски няма място за чорбари които са афиширали такива пристрастия .Венци Христов няма място в Левски .Може да си го заслужи с много голове за което се надявам .Ще е най-вече в негова полза .
Ще ми кажеш за Букарев и Ст.Ангелов .Букарев е възпитан човек , докато Ангелов и той е една маймуна ....сещам се как ни остави и избяга в Енерги Котбус .
Няма да ти казвам за Букарев и Пелето.
Ще кажа,че отново показваме НЕпрофесионално отношение!!!Вместо да съдим за един играч по това,какво показва на терена,ние съдим по това,какво бил казал!!!
За сметка на това,през Левски минаха един куп ментета с някакви визитки и препоръки,които нищо не показаха на терена! Само защото някой ни бил казал,че стават!
Горе - долу:
"Не ме гледай какво правя,ами слушай какво ти казвам!"
Иначе се бараме за ЕнтелЕгентна и компетентна публика!
Търси се №9 в Левски
И точно когато всички мислеха, че вече не може да стане по-интересна драмата около намирането на човек с номер 9 в Левски, се случи невероятното – привлечен бе Венци Христов. Само че се оказа, че той бил привърженик на ЦСКА като дете и преди две години, видиш ли, бил казал, че ЦСКА е най-големият отбор в България. В един момент това се оказа по-важно от факта, че "сините" вече имат човек, който да води атаката им. По принцип този тип мислене е рядка форма на глупост, но от друга страна доказва за пореден път, че в България важните неща винаги остават извън вниманието.
Добре, кое е по-важно?
Да имаш нападател, на когото можеш да разчиташ, че ще вкара определен брой голове, или пък да гледаш на кой отбор е бил привърженик като дете. Ако ще бъде съден Венци Христов за нещо, то това със сигурност трябва да е за качествата му. Тук стигаме и до още един важен въпрос – как в тази държава разбираме професионализма. Защото сектантството във футбола диктува да се делим на „наши” и „чужди”. Не осъзнах колко хора всъщност си зададоха въпроса това ли е човекът за Левски или не? Всъщност си говорим за нещо, което той е казал, а не за нещо, което ще трябва да работи. Ето това е същността на професионализма в нашата държава – няма значение кой какво ще свърши, важното е какво е казал или ще каже. И, общо взето, заради това и футболът ни е толкова "прекрасен".
Какво ще се случи, когато Венци Христов пропусне първото си положение в мач на Левски? Вероятността нападателят да не пропусне никога шанс пред вратата на противника е … близо до невъзможното. И първият пропуск ще бъде извадената тема за ЦСКА. Жалко е, но големият проблем е, че ние не разсъждаваме дали един играч е добър, а винаги първо търсим от кои е. И за съжаление това не важи само за футбола ни.
Борислав Борисов
Диема Спорт