Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 14 юни 2015 20:47

W84me написа:
ralka_levskarka написа:Да знаеш, че централна емисия новини не мога да гледам ;) . Въобще имам си други неща от това да вися постоянно по сайтовете, едва- едва следя Левски кого взима и кой си заминава.

Ама имаш време да четеш FF?

Мина като заглавие във фб-к, понеже съм им харесала страницата, ОМГ!

memnto написа:Я за непросветените - ФФ Франс ФътбОл ли е? :?

Фен Фейс
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 15 юни 2015 20:54

Искам да попитам нещо понеже , ако отворя тема или напиша в друга ще ме нападнат фенове на другите отбори.
Новината е от днес но не свързана с Левски.Днес стана ясно , че ако евентуално се създаде отбор Литекс (София) , бъдещите софиянци губят лиценза си за Европа. До колкото знам Ботев нямат лиценз за Европа. Ако се случи това престъпление спрямо Футбола и законите може Левски ли да играе в Европа.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 15 юни 2015 21:13

veni__85 написа:Искам да попитам нещо понеже , ако отворя тема или напиша в друга ще ме нападнат фенове на другите отбори.
Новината е от днес но не свързана с Левски.Днес стана ясно , че ако евентуално се създаде отбор Литекс (София) , бъдещите софиянци губят лиценза си за Европа. До колкото знам Ботев нямат лиценз за Европа. Ако се случи това престъпление спрямо Футбола и законите може Левски ли да играе в Европа.

По-добре не. И да има такава възможност, Левски няма отбор, който да се представи, дори и достойно в ЛЕ. Нека си участва новия отбор Литекс София!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 юни 2015 21:17

veni__85 написа:Искам да попитам нещо понеже , ако отворя тема или напиша в друга ще ме нападнат фенове на другите отбори.

Може, но това ще е гавра с Алвеша и Педро да се излагаме в Европа.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 15 юни 2015 22:33

Левски няма как да играе в ЛЕ този сезон -- ако врътката с Лицесекс се беше случила преди 8 юни, то тогава можеше Левски да замести Литекс като следващия клуб в класирането, който има лиценз за ЕКТ. След тази дата може само някой да отпадне, но не и да има промени. Ако Литекс бъде дисквалифициран, един от клубовете в първи кръг ще получи т.нар. "bye" -- автоматична промоция във втори кръг без да играе мачове. Не ми е ясно дали това би бил клуба с най-висок коефициент (Уест Хям) или ще се определи чрез жребий. Най-вероятно първото, но не ми се рови в момента.

Всичко това е хипотетично, разбира се, понеже засега оранжево-червеното сношение изглежда само медийна спекулация и мокър сън за някои. Твърде вероятно е Литекс да си играе в ЛЕ точно като Литекс.

Правилата са публично достъпни:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 юни 2015 22:58

yavorescu написа:Левски няма как да играе в ЛЕ този сезон -- ако врътката с Лицесекс се беше случила преди 8 юни, то тогава можеше Левски да замести Литекс като следващия клуб в класирането, който има лиценз за ЕКТ. След тази дата може само някой да отпадне, но не и да има промени. Ако Литекс бъде дисквалифициран, един от клубовете в първи кръг ще получи т.нар. "bye" -- автоматична промоция във втори кръг без да играе мачове. Не ми е ясно дали това би бил клуба с най-висок коефициент (Уест Хям) или ще се определи чрез жребий. Най-вероятно първото, но не ми се рови в момента.

Всичко това е хипотетично, разбира се, понеже засега оранжево-червеното сношение изглежда само медийна спекулация и мокър сън за някои. Твърде вероятно е Литекс да си играе в ЛЕ точно като Литекс.

Правилата са публично достъпни:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

И по-хубаво. Не ни трябва ЛЕ, не сме за там.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 15 юни 2015 23:26

Не , това не е реално ! Как така отбори от ранга на Черно море , Берое и други могат да селектират прилични футболисти и да им предлагат що-годе приемливи условия , а Левски е на път да играе с юноши ?! ОК , да играем с юноши , но тогава какво ще правят в Левски неприятни вече лица като Гонзо /най-вече/ , Иво Тонев , а и Батков май само се е снишил !?Братя Левскари , в присъствието на тези муцуни , нашия Левски е поддържан в изкуствена кома . Мисля , че тези заслужават пълен бойкот и тогава все пак дори и такива капути ще се ометат !

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 юни 2015 07:37

Ха, и аз туй си мислих днес :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юни 2015 10:23

balef написа:Не , това не е реално ! Как така отбори от ранга на Черно море , Берое и други могат да селектират прилични футболисти и да им предлагат що-годе приемливи условия , а Левски е на път да играе с юноши ?! ОК , да играем с юноши , но тогава какво ще правят в Левски неприятни вече лица като Гонзо /най-вече/ , Иво Тонев , а и Батков май само се е снишил !?Братя Левскари , в присъствието на тези муцуни , нашия Левски е поддържан в изкуствена кома . Мисля , че тези заслужават пълен бойкот и тогава все пак дори и такива капути ще се ометат !

Ами, Берое, например, им предлага добри пари, обаче на датата :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 16 юни 2015 13:19

Хич не ни трябва участие в ЕКТ. С този отбор ще има излагация. Вярно, трябват ни пари, но едва ли щяхме да минем повече от един кръг.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”